Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaslar nasilsiniz? artik cok sIk giremiyorum is den dolayi nadir giriyorum ve söyle üstünden okumaya calisiyorum yazilari. birsey soracam ilgimi bisey cekti: önceden burdakilerin cogu celalettin hocaya gidiyordu tedaviye ve ersel beye. simdi herkes onlarda tedaviyi biraktimi bana mi öyle geliyor? ve eger öyleyse bi sebebi mi var biseymi oldu yada negativ? biz hep yurtdisindan onca emek verip istanbulda tedavimizi sürdürüyoruz yani kolay degil oyüzden lütfen cvplayin cok tskler ve iyi haftasonlari

ha sizde varikozel var yani o tam ne oluyordu? bide esinde ne gibi rahatsizliklar oldu igeneden dolayi? esimdede hersey normal ama yaklasik 6 aydir igne kullaniyor. subatin sonunda gidecegirz istanbula tekrar iyi bisey cikacak ümidiyle...
Canim dopplerde oyle cikti ama mufit hocaya gidicez oda gelin elle muayene edelim dedi. Varikosel
bi cesit testis varisi canim. cnm once haftada 3 kez vuruluyodu kasık agrisi oldu abdest alirken bacaklarni falan kaldiramiyodu.. goguslerine buyume oldu sonra sivilcelenme oldu. Ve.kilo.artisi cnm. Bizde 6ay igne kullandik.

Günaydın arkadaşlar dua günü bugün benimdi. Tülay hanıma mesaj attım dileğimi ama bu saate kadar sayfada yayımlamadı :KK43: benim hacetim muradım sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü evladımın olması. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun kader arkadaşlarım :KK36:
Bugün senin için okudum. Allah bütün dualarını kabul etsin. Tez vakitte bebişini sağlıklı hayırlı şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin İnşallah

8s post: 39054440 .!.:
Bugün senin için okudum. Allah bütün dualarını kabul etsin. Tez vakitte bebişini sağlıklı hayırlı şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin İnşallah
Arkadasim tulay yeğenini kaybetti.çok üzgün ondan bu gün dua için giriş yapmamistir.listeyi hepimize atti dua öncesi ben listeyi takip ederek okuyorum ki hepimizin öyle yspmasi gerekiyor insaniz hepimizin ne olacagini bilmiyoruz.diğer arkadaşlar da umarim boyle yapar .listeyi takip etmek ve gun une uymak konusunda bitince buradan değil ozelden cevap yaziyoruz.

Arkadasim tulay yeğenini kaybetti.çok üzgün ondan bu gün dua için giriş yapmamistir.listeyi hepimize atti dua öncesi ben listeyi takip ederek okuyorum ki hepimizin öyle yspmasi gerekiyor insaniz hepimizin ne olacagini bilmiyoruz.diğer arkadaşlar da umarim boyle yapar .listeyi takip etmek ve gun une uymak konusunda bitince buradan değil ozelden cevap yaziyoruz.
Bende listeye her gün uyuyorum. Bundan önceki günler diğer arkadaşlar buraya yazdılar diye bende buradan yazdım.

günaydın arkadaşım inşlh hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz..
bizim sorun azosperm eşim cnm 1 tese 1 micro tese 1 varikosel ameliyatı oldu eşim eşim micro teseye hazırlanırken bende tüp bebeğ ebaşladım tedaviye benim opu günüm eşim ameliyat oldu ve sperm bulunamadı benimde opum iptal oldu o günler hiççç unutulmuyo inan ki:KK61: ardından yılalrca eşim denemediği içmediği şeyler kalmadı ve bu topikte bi arkadaş celalettin perudan soz etti bizde son çare gittik eşimden sperm testi ve doopler istedi doplerde varikosel çıktı 2013 ocak ayında varikosel ameliyatı oldu ve ardından şubat ayında eşim celalettin hocada tedaviye başladı ilk 3 ayda hucreler görüldü ve diğer 3 .cü ayda 6 tane sperm görüldü..:nazar::nazar:darısı cümle isteyene nasip olsun.. eşim iğne ve bitkiseller kullandı. şimdi dondurulmuş spermlerimiz var çok şükür ki bende onlarla deneyeceğim inşlh başladım bu yola inşlh sonumda güzel hamişli olur olmazsada aglayıp yola devam edeceğim
görelm mevlam neyler neylerse güzel eyler....sor olsun önemli değil bilgimin olduğu kadarıyla cvp veririm...
Cemre esin neden azospermi olmuş. Besim esim küçükken inmemiş testis ameliyati olmus o yuzden ama tesede bulundu normal yolla çıkmıyor.

kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok saolun darısı en kısa zmaanlarda sizlerin olsun katbe katları inşlhhhhhhhhhhh
dün kontrolum vardı yumoşlarım iimiş çok şükür ki iğnelerim 3 taneye çıktı pazartesi gene gidicem o zmaan belli olacak opu günüm..h ep dualarımdasınız :KK68::KK68::KK68:
Maşallah canım Rabbim sana ve tüm arkadaşlara hamilelik nasip etsin evlat nasip etsin :)

Günaydın arkadaşlar dua günü bugün benimdi. Tülay hanıma mesaj attım dileğimi ama bu saate kadar sayfada yayımlamadı :KK43: benim hacetim muradım sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü evladımın olması. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun kader arkadaşlarım :KK36:
okudum canımm rabbim dualarmızı kabul etsin

Tabi ki hepimiz insaniz. Hersey bizim icin. Sitede kimse yoktu sabah hatirlatmak icin yazdim. Allah rahmet eylesin cok uzuldum kaybina. Allah gani gani rahmet eylesin.:KK42:

Son düzenleme:

Okudum ve duami ettim saydin78 Insallah en kisa zamanda hayirli bebişlerine kavuşursun..

Himmm sagolasin canim ama 3500- 4000 tl kadar indirim oluyormus
ben hiç duymadım o kadar indirim ben eurofertile gittim konuştum 5 250 dedi raporla 4 000 tl dedi 4000 verdikten sonra 1000tlyi verir zaten ilaçlarıda gidip sgk devlet hastanesinde kadın doğuma yazdır ilaçına rapor cıkar parasız alıyosun o kadar uğraşmaya degmiyo bide tüp bebek için rapor 1seneyi buluyo cıkması için o kadar doktora git konuş hep aynı şeyler

ben hiç duymadım o kadar indirim ben eurofertile gittim konuştum 5 250 dedi raporla 4 000 tl dedi 4000 verdikten sonra 1000tlyi verir zaten ilaçlarıda gidip sgk devlet hastanesinde kadın doğuma yazdır ilaçına rapor cıkar parasız alıyosun o kadar uğraşmaya degmiyo bide tüp bebek için rapor 1seneyi buluyo cıkması için o kadar doktora git konuş hep aynı şeyler
Canim esimin ameliyati tup bebek hepsi 11000-112000 civari rapor olunca 8000 civari oluyomus tup bebek merkezi ole dedi. Uzun surerse hic ugrasmam bakalim yaparsam yazarim burdan

Back
X