Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım tülay arkadaşımızın kuzeni vefat etmiş bugün cenazeleri denizliye gidecekmiş o yüzden belki mesajını bile görmemiştir haberiniz olsun

aaa başısağolsun geride kalanlara ömür ve sabırlar versin...

Ayyy canim ya cok uzuldum Allah rahmet eylesin. :KK42: Allah mekanini cennet kabrini nur eylesin. Sabir diliyorum. Birkac gun ben devam ettirebilirim aslinda dua sırasını. Bugun benim, yarin tosbagg arkasimizin gunu.Bana dilegini ozelden atabilirsin tossbagg canim. Sabah ben yazayim sayfaya dilegini.

Arkadasim tulay yeğenini kaybetti.çok üzgün ondan bu gün dua için giriş yapmamistir.listeyi hepimize atti dua öncesi ben listeyi takip ederek okuyorum ki hepimizin öyle yspmasi gerekiyor insaniz hepimizin ne olacagini bilmiyoruz.diğer arkadaşlar da umarim boyle yapar .listeyi takip etmek ve gun une uymak konusunda bitince buradan değil ozelden cevap yaziyoruz.

Tabi ki hepimiz insaniz. Hersey bizim icin. Sitede kimse yoktu sabah hatirlatmak icin yazdim. Allah rahmet eylesin cok uzuldum kaybina. Allah gani gani rahmet eylesin.:KK42:

Tulayyy canim basiniz sagolsun cok uzuldumm.. rabbim kalanlara omur versin.. :KK61:

Çok üzüldüm Rabbim sabir versin kalanlara Allah rahmet eylesin :KK43:

Hepinizden ALLAH gani gani razı olsun
Dostlar sağolsun
Perşembe günü akşamı saat 22.30 da acı acı çalan telefonla kuzenimin (dayımın kızı)vefat haberini aldık
Hiç birimiz inanamadık.Hepimiz şok geçirdik.eşim beni zor sakinleştirdi.
Çünkü 33 yaşında evli ve hayatının baharında hayata pozitif bakan bir can kardeşimizi kaybetmiştik
Kalp krizi dediler.Oysa RABBİM onun için bahane ederek aldı yanına
Haberler internette her yerde onun haberi vardı
Gökyüzü bile onun için ağlıyordu....
Kelimelerin bittiği yerdeydik
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
Veee şimdi anladım ki hayatta hiç bir şeyi takmaya deymez
Kendisi 15 yıldır kalp hastası idi ve bu rahatsızlığıyla hiç isyan etmedi
Arkadaş gibi görüyordu kendisini
Bebeği yoktu ama düşünüyorlardı
Ve bana artık hayat boş geliyor.Asıl hayat ebedi alemde
Ve ölüm size gelmeden hazırlıklı olunuz
Size lazım olan şeylerle meşgul olunuz
İbadetle namazla zikirle meşgul olunuz
Çünkü oraya bebeğinizi bile götüremeyeceksiniz:KK12::KK12::KK12:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Dostlar sağolsun
Perşembe günü akşamı saat 22.30 da acı acı çalan telefonla kuzenimin (dayımın kızı)vefat haberini aldık
Çünkü 33 yaşında evli ve hayatının baharında hayata pozitif bakan bir can kardeşimizi kaybetmiştik
Ah cnm ya hayat o kadar bos ki onu boyle zamanlarda anliyouz aslinda hep aklimizda ama unutmaya kalkiyoruz rabbim gunahlarini affetsin mekani cennet olsun cektigi hastalik gunahlarina kefaret olsun.bu duunyadan bi tek amelinle gidecek insanoglu ahbh bunu bi anlasa...

Canim gunaydin malasef bende yeni evlendimde her ay sabirsizlikla beklerdim o gunu ama insan alisiyor zamanla .. tedavi görmüyormu esin
Yeni yeni başlıcaz ama insan bazen dibe vurur ya, şimdiden yorgunum, bitkinim... En eski dostum doğum yaptı, kafam birkaç gündür yerinde değil... Biraz borcumuz var, yardım edenimiz yok epey sıkıldım... Daha nişanlıyken 3+1 nispeten pahalı bir ev aldık, o zamandan beri hep hesaplamalar ile uğraştık doğru dürüst evliliğimizi de yaşayamadık, eşime de üzülüyorum... Tüm hanımlara tavsiyem eğer henüz ev almamışsanız, almayın kredi kullanıcaksanız, bende sonradan faizin büyük bir günah olduğunu öğrendim bu 1, ikincisi kaç günlük dünya gençliğimizi yaşıyalım dimi, emeklilik te alsak ne olur ki... Bu yaz evime taşınıcam ama büyük bir evde 2 kişi, o boş odalar canımı acıtıcak, kapısı kilitcez hep o kadar....

Dostlar sağolsun
Başınız sağolsun tülaycım Allah sabır versin tüm yakınlarına mekanı cennet olsun .

A
Yeni yeni başlıcaz ama insan bazen dibe vurur ya, şimdiden yorgunum, bitkinim... En eski dostum doğum yaptı, kafam birkaç gündür yerinde değil... Biraz borcumuz var, yardım edenimiz yok epey sıkıldım... Daha nişanlıyken 3+1 nispeten pahalı bir ev aldık, o zamandan beri hep hesaplamalar ile uğraştık doğru dürüst evliliğimizi de yaşayamadık, eşime de üzülüyorum... Tüm hanımlara tavsiyem eğer henüz ev almamışsanız, almayın kredi kullanıcaksanız, bende sonradan faizin büyük bir günah olduğunu öğrendim bu 1, ikincisi kaç günlük dünya gençliğimizi yaşıyalım dimi, emeklilik te alsak ne olur ki... Bu yaz evime taşınıcam ama büyük bir evde 2 kişi, o boş odalar canımı acıtıcak, kapısı kilitcez hep o kadar....
Ahhh canim bilmemmi o bos odalari bende evlenirken buyuk eve gecelim coluk cocuk olunca tasinma derdimiz olmaz demistim sükürler olsun rabbime 11 senedir mücadele ediyoz elde var sifir

selamun aleykum canım kardeşlerim, hamileliğim rahat geçmediği için sık sık kk giremiyom ama ara ara göz gezdiriyom. Güzel haberlerinizi almak için arkadaşlardan bilgi alıyorum. Canlarım dualarım kalbim hep sizinle her namazımda sizlere dua ediyorum. Aynı sıkıntılı dönemden bende geçtim eski arkadaşlar cemrem, filiz, penbe, tülay bilir. sizlerden çok acil dua bekliyorum. Penbe arkadaşımız sezeryanla doğum yaptı şükür. ama erken doğum oldu ikizler küvezde. Gönlünüzden ne geçiyorsa yasin, tebareke (kuran okuma) , ya şafi tesbihat sayısız bekliyoruz. Penbe arkadaşımıza ve bebeklerine şifa niyetiyle güzel dualarınızı bekliyoruz. Hepinizi öpüyorum. Allaha cc emanet olunuz.

cnm ya özlemişim kız seni...
spermler aynı devam cnm çok şükür çıkışımız oluyor hamdolsun ki evet tüp bebeğe başladım tatlım bugün 7.ci günüm iğnelerimde yarın kontrol bakalım inşlh hamile haberimide yazmak nasip olur..
hamiş yok be güzelim uzun zamandır topiğimiz sesiz yeni yeni hareketler oluyor bazen...

canım tedavin hayırlı olsun sorunsuz güzel geçer inşallah da meleklerine kavuşursun. seninle beraber diğer arkadaşlar da inşallah bu güzel mutluluğu yaşar. cemremcim aklımdasın dualarımdasın unutmadım seni telefonla arayacam canım. çok öptüm. Allaha cc yardımcın olsun.

evet cnm inşlh tez zamanda gelir hayırlısıyla siz naptınız cnm spermler çoğalıyormu tedavidemisiniz hala tüp deneyecektiniz ya denedinizmi bir de sperm görenler oldumu yada hamiş kalanlar çok soru sordum kusura bakma...:)

denizbulut Allah cc tez zamanda evladına kavuştursun seni. Eşinle sevdiklerinle ömür boyu mutlu olun inşAllah. canım Allah cc güzel gönlüne göre herşeyin en hayırlısını nasip etsin. Çok duygulandım bende kurumdan almayı düşünüyordum. Aslında hala da isterim eşimi ikna edebilsem çok büyük mutluluk bence.

spermler aynı devam cnm çok şükür çıkışımız oluyor hamdolsun ki evet tüp bebeğe başladım tatlım bugün 7.ci günüm iğnelerimde yarın kontrol bakalım inşlh hamile haberimide yazmak nasip olur..
hamiş yok be güzelim uzun zamandır topiğimiz sesiz yeni yeni hareketler oluyor bazen...

bende özledim cnm eskilerden bi çok kişiyi göremedim ve bi o kadarda yeni katılanlar olmuş inşlh hepsi bu zorlu yoldan yüz güldüren sonuçlarla çıkarlar yaaa demek tüp bebeğe başladınız çok sevindim canım inşallah herşey yolunca gönlünce gider ama ben umutluyum olacak inşlh seninde hamişlik haberinle halay çekicez celalettin hocadan baya sonuç alan olmadımı cnm iğneler devam ediyormu sizin birde dondurulmuşlarlamı tüp yapacaksınız...

İnsallah biran once siz evladiniza o da size kavusur. Cok cok mutlu olun. Harika birsey yapiyorsunuz. Keske bizlerde sizin gibi yuce gonullu olabilsek.

inşlh arkadaşım teşekkür ederim sende tez zamanda yüz güldüren sonuçlar alırsın inşlh...

Merhaba canımmmm Rabbim evladınıza bir an önce kavuştursun sizi inşallah.. Büyük yürekli arkadaşımm.. Allahım mutlu mesut yavrunu büyütmeyi nasip etsin sana..
saolasın cnm teşekkür ederim siz naptınız tedavi için dr araştırmasındaydın tedaviye başladınızmı hangi dr dasınız nasıl gidiyor sende bu zor sınavı geçenlerden olursun inşlh..

denizbulut Allah cc tez zamanda evladına kavuştursun seni. Eşinle sevdiklerinle ömür boyu mutlu olun inşAllah. canım Allah cc güzel gönlüne göre herşeyin en hayırlısını nasip etsin. Çok duygulandım bende kurumdan almayı düşünüyordum. Aslında hala da isterim eşimi ikna edebilsem çok büyük mutluluk bence.
saolasın cnm teşekkür ederim inşlh hakkımızda en hayırlısı olur benimde eşim daha çok istekliydi ben tedavi yanlısıydım sonuna kadarda mücadele ettik yapmadığımız uygulamadığımız şey kalmadı bizim durumumuz bi çok kişi içinde kazanç kapısı oldu tedavilerden pişman değilim sonuçta mücedelemizi verdik olmadı, belkide biyolojik ailesinin kabul etmediği bir bebeğe anne baba olmak varmış kaderimizde dedik hayır niyetine dua ettik inşlh hakkımızdada hayırlı olan olur cnm...

selamun aleykum canım kardeşlerim, hamileliğim rahat geçmediği için sık sık kk giremiyom ama ara ara göz gezdiriyom. Güzel haberlerinizi almak için arkadaşlardan bilgi alıyorum. Canlarım dualarım kalbim hep sizinle her namazımda sizlere dua ediyorum. Aynı sıkıntılı dönemden bende geçtim eski arkadaşlar cemrem, filiz, penbe, tülay bilir. sizlerden çok acil dua bekliyorum. Penbe arkadaşımız sezeryanla doğum yaptı şükür. ama erken doğum oldu ikizler küvezde. Gönlünüzden ne geçiyorsa yasin, tebareke (kuran okuma) , ya şafi tesbihat sayısız bekliyoruz. Penbe arkadaşımıza ve bebeklerine şifa niyetiyle güzel dualarınızı bekliyoruz. Hepinizi öpüyorum. Allaha cc emanet olunuz.

Rabbim yar ve yardımcısı olsun
Ben sayısız YA ŞAFİ Okurum
Rabbim ya şafi ismiyle her 2 bebeğede şifalar versin inşALLAH

bende özledim cnm eskilerden bi çok kişiyi göremedim ve bi o kadarda yeni katılanlar olmuş inşlh hepsi bu zorlu yoldan yüz güldüren sonuçlarla çıkarlar yaaa demek tüp bebeğe başladınız çok sevindim canım inşallah herşey yolunca gönlünce gider ama ben umutluyum olacak inşlh seninde hamişlik haberinle halay çekicez celalettin hocadan baya sonuç alan olmadımı cnm iğneler devam ediyormu sizin birde dondurulmuşlarlamı tüp yapacaksınız...

inşlh arkadaşım teşekkür ederim sende tez zamanda yüz güldüren sonuçlar alırsın inşlh...

saolasın cnm teşekkür ederim siz naptınız tedavi için dr araştırmasındaydın tedaviye başladınızmı hangi dr dasınız nasıl gidiyor sende bu zor sınavı geçenlerden olursun inşlh..

saolasın cnm teşekkür ederim inşlh hakkımızda en hayırlısı olur benimde eşim daha çok istekliydi ben tedavi yanlısıydım sonuna kadarda mücadele ettik yapmadığımız uygulamadığımız şey kalmadı bizim durumumuz bi çok kişi içinde kazanç kapısı oldu tedavilerden pişman değilim sonuçta mücedelemizi verdik olmadı, belkide biyolojik ailesinin kabul etmediği bir bebeğe anne baba olmak varmış kaderimizde dedik hayır niyetine dua ettik inşlh hakkımızdada hayırlı olan olur cnm...

canım hem bu dünyanızı hem de diğer dünyanızı kazanırsınız çok büyük sevabınız olur. Allah cc büyüktür belli olmaz belki ilerleyen yıllarda rabbim doğal yoldan nasip eder sizlere. Bilmem seyrettin mi çok duygulandım geçen hafta esra erol evlenme programında Fatih adında bir genç evlatlıktı. Gerçek ailesini buldu ama yinede benim ailem öncelik vereceğim büyüten ailemdir diye söyledi. Sizede böyle hayırlı evlat nasip etsin Rabbim inşAllah. Bu kararınızdan dolayı senden ve eşinden Allah cc razı olsun, tebrik ederim canım. Allah cc hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Dostlar sağolsun
başınız saol olsun burdan ne desek boş rabbim tahsiratını af eylesin mekanı cennet olsun.sizlere de sevenlerine sabırlar ihsan eylesin.ölümün genci yaşlısı yok ecel geldimi alır gider.allah gani gani rahmet eylesin.

cemremmmm yazını gördüm şimdi çok ama çok sevindim inşallah tedvinde sana nur topu gıbı evlat yada evlatlar nasip eder yüce Rabbim. uzun zamandır giremedim gerçi evde iki bebek olunca hiçbirşeye vakit kalmıyor.haber alamadım o yüzden şimdi yazını görünce çok sevindim. kızçelerimle seni çok ama çok öpüyoruz inşallah herşey gönlünce olur

slm arkadaşlar nasılsınız;
inşallah herşey yolundadır yeni hamişler varmı takip edemiyorum uzun zamandır. Beren ve Ela dan hiçbirşeye yetişemiyorum. ama gönlüm dualarım sizlerle Rabbim sizlere de yaşatsın bu yüce duyguyu. birçok yeni arkadaş da katılmış bende çok ağlardım çok üzülürdüm kısmette evliliğimin 6.senesinde anne olmak varmış çok şükür inşallah herkes hamile kalır ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim her daim yanınızda olsun yaptığınız tüm dualar kabul olsun kader arkadaşlarım. kendinize çok iyi bakın

inşallah herşey yolundadır yeni hamişler varmı takip edemiyorum uzun zamandır. Beren ve Ela dan hiçbirşeye yetişemiyorum. ama gönlüm dualarım sizlerle Rabbim sizlere de yaşatsın bu yüce duyguyu. birçok yeni arkadaş da katılmış bende çok ağlardım çok üzülürdüm kısmette evliliğimin 6.senesinde anne olmak varmış çok şükür inşallah herkes hamile kalır ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim her daim yanınızda olsun yaptığınız tüm dualar kabul olsun kader arkadaşlarım. kendinize çok iyi bakın
Tebrik ederim canim. Allah bagislasin meleklerini. Bizim hasretimiz 15 yillik burnumuzda tutuyor :cry:

Canimm Allah bagislasin kizlarinii rabbim bizlere ikiz ikiz evlatlar nasip etsin :)

Back
X