Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim sifa versin eslerinize insallah canim.. neler atlatmissiniz oyle.. cok şükür ki dondurulmus spermleriniz var.. bu cok güzel bi haber gerçekten. Insallah atlatirsiniz herseyi bi an once canm
amin canım Allah razı olsun, zor günlerdi geçti dicez inşallah.

Geçmiş olsun benim aklıma birşey takıldı eşimin testis ultrasonunda solda 4mm 2 adet kist izlenmektedir. Yazıyordu doktor önemli değil demişti. Cellalettin hocada öyle demişti şimdi aklıma geldi konu olunca önemli bir durum olabilirmi acaba
canım bizde sizin gibi nedenlerle 1 sene oyalandık, en sonunda hormonlar da oynamaya başladı, sonuç malum. Nette de çok okudum, m.başar bide ayrı bu işin ünlü bi prof.la görüştük hepsi aynı şeyi söylüyor. Kitle varsa hele bide inmemiş testis öyküsü varsa en kısa zamanda testis alınmalıymış. HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK. ALLAH eşlerimizi bize bağışlasın. İnşallah çocuk sonra.

canlarım bu gün kafamıız karıştığı için murat basar a gittik o da aynı şeyi söyledi zaten Brüksel'de yıkama boyama hepsi yapıldı spermatid çıkmaz diyorlar ayrıca testis te kitle vardı bizim celalettin bey boşverin demişti çok tehlikeli olabiliyorrmuş acilen çıkarılması gerek dedi iki doktorda şimdi tekrar ultrason istedi kitle için fersh canım evet artık esku tedavimize son verdik ki hormon kitlelerin evre atlamasina sebep oluyormuş büyük olasılıkla testis alınacak çok üzgünüm çok zaman kaybettik yıl oldu eşim arifi arayıp nasıl böyle olduğunu soracak
ayyy canim insallah alinma gibi bi durum olmaz :( uzuldumm yaa

Gecmis olsun canim cok zor bi sürec rabbim yardicimiz olsun bir önce tedavinize baslayin bence zaman akip gidiyo malesef
Bkalim pazartedi gidicem dedi canim umarim bi mucize olur hepimiz kavusuruz bebislerimize.simdiki doktorlarada guven olmuyo zamaninda adet duzensiLigi icin bi konsudan duyup gittigin kadin dogum uzmani meger urologmus tesaduf uzeri mide ameliyatina girdigini duydum ve esimin doktoru o cikti.ne oldugu belli olmayan bi adam yani.ins yanilmistir ve kisa bi tedavi sonucu bebegim olur.umarim isteyen herkeain olur

Kuzum insallah ii olur Rabbim nasip etsin insallah bebek lerimizi bize.. rabbimden tek duam bu.. allahim yavtularimizi nasip et bize hayirlisiyla..
Ayy agzindan bal damliyo canimm ya insallahh insallahh

Canim hep beraber basliyoruz bu yil.. insallah 2015 yavrularimizi bize getiren yil olur.. hepimiz sonraki yil bu zamanlar ya dogum yapmis yada yacak oluruz insallah.. tek arzum tek duam bu benim.. Allahim kudretiyle bize sifa versin eslerimize evlat hasreti yasatmasin.. rabbime binlerce kez şükür olsun.. umudumuzu yitirmemize hayallerimizi yok etmrmize izin vermiyor ki biz bunlari konusuyoruz.. mutlu olmak icin umudumu yitirmemek icin ve hayal kurmaya devam etmek icin bebrk patiklari oruyorum simdilerde yavas yavas.. topigimiz senlensin insallah. Seneye bu zamanlar bebislerimizin gelisinin telasinda olalimmmmm insallahhhh

Bkalim pazartedi gidicem dedi canim umarim bi mucize olur hepimiz kavusuruz bebislerimize.simdiki doktorlarada guven olmuyo zamaninda adet duzensiLigi icin bi konsudan duyup gittigin kadin dogum uzmani meger urologmus tesaduf uzeri mide ameliyatina girdigini duydum ve esimin doktoru o cikti.ne oldugu belli olmayan bi adam yani.ins yanilmistir ve kisa bi tedavi sonucu bebegim olur.umarim isteyen herkeain olur
insallah canim amin formda arastir güvenilir doktorlari bulursun

biz memnun kaldık, hatta benim histeroskopim için gelmiştik ertelendi, semra hoca ayşe hanım herkes ilgilendi. Diğer testis te çıkmasaydı ondada arayacaktı hoca, nedenine gelince kanserli testis ilk tercihimiz değil dedi, bizde şok vaziyette ameliyat olduk :KK43: maliyetine gelince ameliyat 11.000 dondurma filan derken 12.000, 12.500 gibi vi rakam tuttu.

Geçmiş olsun benim aklıma birşey takıldı eşimin testis ultrasonunda solda 4mm 2 adet kist izlenmektedir. Yazıyordu doktor önemli değil demişti. Cellalettin hocada öyle demişti şimdi aklıma geldi konu olunca önemli bir durum olabilirmi acaba
dogadandeva canım cok sagol bilgilerin icin bizimde tam bir yıl oldu ben üzerinde çok durdum ama hoca ısrarla önemsiz deyince bekledik düne kadar bakalım ultrasonda iyi gözüküyor dedi sna murat Bey alalım testisi daima risk diyor Bülent bey kitleyi alıp patoloji yaparız diyor bir de murat bey bizden yeni y delesyonu istedi cok daha ayrıntılı oluyormuş bekliyoruz bu süre zarfında kafamiz rahatlar duruma alışırız diye düşünüyorum bir de ameliyat sonrası süreç nasıl geçti nelere dikkat ettiniz
eslem canım hiç vakit kaybetme en azindan bir urologla görüş hoca testisteki her kitle önemli fiyor

Bi once ikna olsunda canim israrla bildigini okuyo kiyamiyorumda deli gibi korkuyo ustune gitmek istemiyorum ama ben ses etmedikce oda salliyoda salliyo ama zaman onemli burda okuduklarima gore.ins rabbim hepimize nasip eder
Amin canim insallah benimkide öyleydi bana belli etmezdi ama icinde firtinalar kopardi bende ayniydim gizli gizli aglardim hele bide ameliyat basaris gecince cok kotu oldu sonucu aldigmizda bir birimize sarilip saatlerce aglamistik aradan 8 sene gecti rabbim bi kapi daha acti 1 ay önce tekrar tedaviye basladik insallah bu sefer allahin izniyle güzel sonuclar aliriz hepimiz icin dua ediyom

Tülay canım siz ne yaptınız tese olun demişti size neye karar verdiniz uzun zamandır giremedim güzel haberler var mı
hayalim canım Murad Başar i daha once duydun mu siz nerdesiniz ne durumdasiniz merak ettim seni

Canım biz Murat Beye gitmeden 2 ay önce genetik testlerini vermiştik
Dr sonuçlar çıkınca konuşalım tekrar dedi
Ama halen genetik sonuçlarımız çıkmadı
Onları bekliyoruz
Biz yazın düşünüyoruz tese ve tüp bebeği

Amin canim insallah benimkide öyleydi bana belli etmezdi ama icinde firtinalar kopardi bende ayniydim gizli gizli aglardim hele bide ameliyat basaris gecince cok kotu oldu sonucu aldigmizda bir birimize sarilip saatlerce aglamistik aradan 8 sene gecti rabbim bi kapi daha acti 1 ay önce tekrar tedaviye basladik insallah bu sefer allahin izniyle güzel sonuclar aliriz hepimiz icin dua ediyom
Allah hepimizinde kucagini doldursun canim ya.ben esimi hic aglarken gormedim o benim cocukluk askim ilk ve son kez 13 yil once babasi sehit oldugunda gormustum agladigini.simdi bana belli etmemeye calisiyo ama geceleri bu konular konusulunca sessiz sessiz kendi sikarak agliyo icim parcalaniyo ama elimden bisi gelmiyo.dunya iyisi bi insan dualarimda hep onun baba oldugunu gormek nasip et diyorum cok iyi bi baba olur eminim ama rabbimin sinavi iste.allah hepimizin yardimcisi olsun.eslerimizede dayanma gucu cesaret versin

Allah razı olsun canım hepimizin gönlünün muradını hakkında hayırlı eylesin Rabbim inşallah..
Canim o duanin bittigini ve namazini kilabilecegini, ismimizi belirterek yaziyor. Senin ismini henuz yazmadi canim. Ismini yazinca kilarsin :KK66: Allah kabul etsin

Canım biz Murat Beye gitmeden 2 ay önce genetik testlerini vermiştik
Dr sonuçlar çıkınca konuşalım tekrar dedi
Ama halen genetik sonuçlarımız çıkmadı
Onları bekliyoruz
Biz yazın düşünüyoruz tese ve tüp bebeği
valla canım bizde kararsısız önceden teseden korkuyorduk şimdi testis alınması da gündemde allah beterinden korusun tabi de kafam çok karışık nasıl dağıldıysam sabah okula gelirken arabayı çarptım sinir boşalması oldu herhalde ağlamamı durduramıyorum demek sizde murat beye gidiyorsunuz hayırlısı olsun canım ilaç verdi mi size bize kitle var diye bir şey vermedi

dogadandeva canım cok sagol bilgilerin icin bizimde tam bir yıl oldu ben üzerinde çok durdum ama hoca ısrarla önemsiz deyince bekledik düne kadar bakalım ultrasonda iyi gözüküyor dedi sna murat Bey alalım testisi daima risk diyor Bülent bey kitleyi alıp patoloji yaparız diyor bir de murat bey bizden yeni y delesyonu istedi cok daha ayrıntılı oluyormuş bekliyoruz bu süre zarfında kafamiz rahatlar duruma alışırız diye düşünüyorum bir de ameliyat sonrası süreç nasıl geçti nelere dikkat ettiniz
eslem canım hiç vakit kaybetme en azindan bir urologla görüş hoca testisteki her kitle önemli fiyor
2 farklı doktora sorduk önemsiz dedi. İnt araştırdım küçük kistler önemsiz ama takip gerektirir diyorlar. Testisi kist kötü huylu oluncamı alıyorlar yoksa sadece kistimi alıyorlar

Kızlar günaydınnn.. Kist deyince bizde de kasıkta gözüküyor kist.. Testiste değilde.. 2 yerde de bakıldı önemsiz demişlerdi.. Benimde kafam karıştı.. İnmemiş testis durumu da yok bizde.. Emre beye gidince bunu da sorcam tekrar..

Back
X