Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum muhakkak öyle.. Ben merakımdan sordum.. Yoksa herkese aynı ilaçları verirse bi anormallik olur zaten..
Dün akşam duanı ettim söz verdiğim gibi.. İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım benim..
Şuan hala onunla uğraşıyorum :) Bu akşam yayınlıcam inşallah :)) Akşama dananın kuyruğu kopuyor artık canım.. İnşallah beğenirsiniz..Bende birazdan herkese dua edicem. Allah razi olsun. Unutmadigin icin cooook tesekkur ederimbuarada tablo ne alemde
kaybetmiyorum ama bazen kendimi çok dipte hissediyorum yalnız hissediyorumÜmi
Ümidini kaybetme rabbim oyle buyukki sadece dua edelim
Benim tel kafayi yedi toosbag naptin canim?????????
Yalniz degilsin canim bizler variz:)kaybetmiyorum ama bazen kendimi çok dipte hissediyorum yalnız hissediyorum
evet Allah hepinizden razı olsun biz burda Bi aileyiz zaten ama işte içimizdeki o boşluk gitmiyoYa
Yalniz degilsin canim bizler variz:)
yayınlada bi görelim cnm artık merak cogaldıŞuan hala onunla uğraşıyorum :) Bu akşam yayınlıcam inşallah :)) Akşama dananın kuyruğu kopuyor artık canım.. İnşallah beğenirsiniz..![]()
Insallah rabbim hepimizin kucagini er gec dolduracak ben inaniyorum hepimeze dua ediyorum en onemlisi eslerimizin ve bizim sagligmiz rabbim baska dertler vermesinevet Allah hepinizden razı olsun biz burda Bi aileyiz zaten ama işte içimizdeki o boşluk gitmiyo
evet canım yine bugünlerimize binlerce kez şukur olsun eşlerimiz sağ salim başımızdaInsallah rabbim hepimizin kucagini er gec dolduracak ben inaniyorum hepimeze dua ediyorum en onemlisi eslerimizin ve bizim sagligmiz rabbim baska dertler vermesin
Şuan hala onunla uğraşıyorum :) Bu akşam yayınlıcam inşallah :)) Akşama dananın kuyruğu kopuyor artık canım.. İnşallah beğenirsiniz..![]()
günaydın kızlar bu topik doğası gereği çok mutsuz ve umutsuz ufak ufak umutlarımız ve bolca dualarımız var hep az önce Kaan hocanın sitesine baktım fsh yüksek olgular tedavisi en güç olanıymış bizimde fsh yüksekdaha tedaviye başlamadan bazen umutlarım tukeniyo korkuyorum evet bugün hepimiz genciz ama sonrası yaşlandığımzda bi tas çorbamızı veren evladımız olmayacak mı benim bayramlarım huzunlumu geçecek kulaklarımda kendii evladımın anne baba demedi çınlamayacak mı biz hep eksik yarım mutsuz mu olacağız mutluluklarımız hep sahte mi olacak allahım güç versin bize bazen dayanılmazbi hale geliyorum
![]()
![]()
![]()
yok yapmadım cnm evde test yok esım kalksın gıdıp alacaz
Çıktı canım eşim bir büyük damar bağladım dedi 2 ay sonra test istedi bilmiyorum artık hayırlısı çıkış olur inşB
Benim tel kafayi yedi toosbag naptin canim
evet canım bizim fsh da 20 ya zaten hepimizin durumu belli tek umudumuz teese ama bizim hep herşey üst üste biniyor hem azosperm hem varikosel hem fıtık... Bunlara rağmen umudum hep çok yüksekti ama fsh yüksekliği daha zormuş bide bunu öğrendim sanki bizim için bütün yollar kapatılıyo herşey zorlaşıyo ama dediğin gibi rabbim yeterki ol desin biz sabırla beklemeye devam edicezCanim fsh kac sizin. Bizimde yuksek fsh 20 civari. Ama herser Rabbimde bitiyo. O ol derse olur isterse 50 olsun fsh. O yuzden umudunu sakin kaybetme. Insanin niyeti neyse duasida odur... Allah hepimizin yaninda olsun. Tesede Sperm cikmasa bile dayanma gucu sabir versin. Biz bu kadar uzulurken eslerimizin icinde firtinalar kopuyodur eminim. Onlar icin cok cok cok daha zor. Allah yar ve yardimcimiz olsun.