Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım 9 yaşında tek testisi indirilmiş birde enfeksiyon geçirmiş canım azo sebebi bunlarİnsallah arkadasim Rabbim duymak istediklerimizle karsilastirsin canim peki azoolma sebebiniz ne canim Rabbim hepimizin muradini versin tum isteyen herksse anneligi tatirsin Rabbim
Canim enfeksiyon ne benimkide kucuken atesli hastalik gecirmis bizimde bundan sebeb olabilir dedi doktor Gecmis olsun arkadasim Rabbim kocalrimiza sifa versina aminAminn canım 9 yaşında tek testisi indirilmiş birde enfeksiyon geçirmiş canım azo sebebi bunlar
Eslerimoze sifa ver Rabbim sen ol dedinde ne olmadiki guzel Allahim ol de olsun ins.kun fe yekun.Canim enfeksiyon ne benimkide kucuken atesli hastalik gecirmis bizimde bundan sebeb olabilir dedi doktor Gecmis olsun arkadasim Rabbim kocalrimiza sifa versina amin
Testisi şişmiş canım aminn canım inşallahCanim enfeksiyon ne benimkide kucuken atesli hastalik gecirmis bizimde bundan sebeb olabilir dedi doktor Gecmis olsun arkadasim Rabbim kocalrimiza sifa versina amin
hayalimm77 acaip guzel olmus canim benim.cooooook begendiiiimmmmm Emegine ellerine zamanina saglik...
Canım ilk sayfadan görebilirsin..Canim nerden bakcaz goremedim ben![]()
Arkadasim iyi aksamlar bana ozelden tabloyu atip yarfimci olucaktin sanirim unutuldum:-(
Pekii cabimmmCanım ilk sayfadan görebilirsin..
Kuzum ilk sayfaya bakarsan tabloyu indirebilirsin.. Eğer yapamazsan atarım ben sana
[
Canim ben goremiyorum yaa sayfa acilamiyor diyorCanım ilk sayfadan görebilirsin..
Kuzum ilk sayfaya bakarsan tabloyu indirebilirsin.. Eğer yapamazsan atarım ben sana
[
aynen acılmıyoCanim ben goremiyorum yaa sayfa acilamiyor diyor![]()
Canimm ellerine emegine sağlık coookk guzel olmus cok begendim ben :) tesekkur ederim kendi adima .. Yarınki muayeneden sonra yeni bilgilerimi de atarim ozeldenkuzucuklarım iyi akşamlar.. Listemizi tamamladım çok şükür.. Eğer hatalarım varsa yazdıklarımda lütfen düzeltin.. Yanlış anlamış yanlış yazmış olabilirim.. Hakkınızı helal edin ve düzeltin lütfen.. Umarım beğenirsinizz.. İnşallah umutlar olsunnn.. Sonunda hepinizi hamiş yazayım inşallahhh....![]()
Benimkide acilmio ya arkasaaim yukeseyydiniz yani gorsek indiemeden yayinlanmis.olsssaaaynen acılmıyo
Cok dusuk bi deger ama yok da denemez ki iki gun sonra ikiye katlamasi lazim gebelik olmasi icin.. Şüpheli yani bilemedim :/kızlar bırsey soracam arkadasım beta hcg yapmıs deqerı 8.3 cıkmıs hamılemıdır bılgısı olan var mı doktor yok demıs
Canım normalde 5 in üstünde cikinca gebelik baslangici diyorlar ama bazende vitamin eksikligindenfe olabiliyormus. Benim arkadasin 12 çıkmıştı vitamin eksikligi demişti gerci bende pek anlamlandiramamistim ama. Arkadasinin adetimi geçti. Durumu tam olarak ne dirkızlar bırsey soracam arkadasım beta hcg yapmıs deqerı 8.3 cıkmıs hamılemıdır bılgısı olan var mı doktor yok demıs