Az kalmış25 Nisana randevu aldım bekliyoruz.Heyecan had safhada çok merak ediyoruz sonucunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kalmış25 Nisana randevu aldım bekliyoruz.Heyecan had safhada çok merak ediyoruz sonucunu
Allah razı olsun aminnnnnnnm canım inşaallahKizlar gunaydin. 444 salatı tefriciyeyi okudum. Rabbim kabul etsin. Hepimiz güzel sonuclar alalım mutlu olalım insallah![]()
Az kalmış
Valla anlat anlat bitmezdeValla bide bana sor aklımdan çıkmıyor az kaldı kafayı yiyeceğim :) allah hepinize göstersin aynı zamanda çok tatlı heyecanlar çocuklarımıza anlatacağımız çok şeyler olucak.
Aman nebileyim değişiklik olsun dedim
merhaba kizlar o kahveyi bende alcam. ama benim adam yeter artik diyecekkk![]()
Mutfağimin vazgeçilmezi başımın tacı nohuuuttttEN İYİSİNİ YAPMIŞSIN arad değişiklik güzeldir :) artık nohutlu olan bütün çeşit yemeklerini öğreniriz canım
Benimkide ole azoyo iyi geliyormuş diyorum yemem icmem diyocanım zaten anlaşılmıyor fazla süt katarsın azcık sertliği gider yani demeyi ver bişiy olmaz ben eşime demeyi düşünmüyorum desem içmez çünkü
Mutfağimin vazgeçilmezi başımın tacı nohuuuttttbaşka nasıl kullana bilir seni
Biz hep surtuşuyoz bu iyiymiş şu iyi geliyormuş diyip kapıyı çekip gidiyoKesinlikle canım ya şafi diyip besmele çekip eşime vermeye çalışıyorum bir ara içimden hep diyordum allahım yediğim içtiğimin değeri eşime şifa olsun diye sonra yorgunluktan geberiyordum canım çaktırmadan vereceksin çaktırmadan yoksa bu inatları bizi öldürür arada bir sürtüştün mü tamam o zaman daya özellikle
evet nohutu nasil yedirebilliriz yemeginden baska acaba ? bide pilav yapiyorum nohutlu. benimki humus yemez bide hatayli
Kız iyi fikirmiş bende corbalara koysam suyunupilavlı yapınca suyu istemiyor ve hep pilav ister buldum çorbalara koyum bare suyunuama suyuda şart canım
Biz hep surtuşuyoz bu iyiymiş şu iyi geliyormuş diyip kapıyı çekip gidiyo
o zaman bence haslayalim o icecegi suyla corba falan yapalim nasil.olur kizlar yada sebze sularinin icine falan katalim bilmezler bile belki :)pilavlı yapınca suyu istemiyor ve hep pilav ister buldum çorbalara koyum bare suyunuama suyuda şart canım
Kız iyi fikirmiş bende corbalara koysam suyunu
o zaman bence haslayalim o icecegi suyla corba falan yapalim nasil.olur kizlar yada sebze sularinin icine falan katalim bilmezler bile belki :)
Kız iyi fikirmiş bende corbalara koysam suyunu