xy cikinca normal.mi oluyor cnmevet canım gen testı sonucu 15gune kadar anca cıkıyor bızmkı xy cıkmstı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
xy cikinca normal.mi oluyor cnmevet canım gen testı sonucu 15gune kadar anca cıkıyor bızmkı xy cıkmstı
Bizim uc ayda çıkmıştı sonuc hastane farklılığı demekkievet canım gen testı sonucu 15gune kadar anca cıkıyor bızmkı xy cıkmstı
anladim canim Allah yardimciniz olsun. benimki cok uzun degil ama cok zayif killanma az bideBoy uzun kollar uzun killanma az testisler çok küçük bunlar klinefelterin özellikleri bazılarında ses kısıklığı meme buyumesi de oluyormuş bizde yok
bize 20 gun sonra arayin demisler esime 3 ay beklesek.olurdum meraktan.heraldeBizim uc ayda çıkmıştı sonuc hastane farklılığı demekki
evet canım bıze öyle demıslerdı genetıkte sorun yokmustu cok sukur ama patojı sonucu sertolı cell dıye bısey ckti ıstexy cikinca normal.mi oluyor cnm
Kaan hocayla görüşmek için de altı ay beklemis tim ömrüm bekleyerek geciyor:))bize 20 gun sonra arayin demisler esime 3 ay beklesek.olurdum meraktan.heralde
amin canim testis boyutundan anlatsın canım inşallah genetik sorun yoktur daanladim canim Allah yardimciniz olsun. benimki cok uzun degil ama cok zayif killanma az bide
Ben o kadar beklemedim bir hafta içinde gitdikKaan hocayla görüşmek için de altı ay beklemis tim ömrüm bekleyerek geciyor:))
insallah cnm testis boyu normal.gibi dr da bisey demedi ama hic bilmiyorum insallah normal cikaramin canim testis boyutundan anlatsın canım inşallah genetik sorun yoktur da
TatilDedi geçen yıl ben Gittim de bi haftada iyi randovu vermişler çok bekliyorlar hastalarBen o kadar beklemedim bir hafta içinde gitdik
Biz şanslı yız diyelimTatilDedi geçen yıl ben Gittim de bi haftada iyi randovu vermişler çok bekliyorlar hastalar
Torpili misin ne:)Biz şanslı yız diyelim![]()
Yok kızTorpili misin ne:)![]()
Kesin var bişeyler ama hadi neseeeYok kız![]()
cnm fsh 26 esimde sorun Geç yapilanTabii canım özel alıyorsun chriomon iğneyi keşke ise yarasaydı giden para olsaydı bitirdik iğne tedavisini altı aylık zaten bizde önce kaan aydos a tese olduk yuvarlak hücre çıktı fsh yüksek xxy li eşim ondan tedavi ise yaramadı sizin sorun ne fsh kac
canim 26 esimin fsh i, bizde sorun gec yapilmus testis indirme ameliyati.mikrotese de olgun hucre bulundu tup bebege basladik . bir taraftanda normal cikis olmasi icin tedavi verdi kasn hoca.sayi cok dustugunden cikmiyor olabilir dedi. hayirlisi bakalim. sizin fsh kacti?Tabii canım özel alıyorsun chriomon iğneyi keşke ise yarasaydı giden para olsaydı bitirdik iğne tedavisini altı aylık zaten bizde önce kaan aydos a tese olduk yuvarlak hücre çıktı fsh yüksek xxy li eşim ondan tedavi ise yaramadı sizin sorun ne fsh kac
Bizim 50 idi 40 oldu ama tedavi ise yaramadı genetik oldugundan sizde yarar inşallah 26 yüksek 10 altı olmasi lazim ama igneler düşürüyor zaten genetik değilse hayirlisica
cnm fsh 26 esimde sorun Geç yapilan
canim 26 esimin fsh i, bizde sorun gec yapilmus testis indirme ameliyati.mikrotese de olgun hucre bulundu tup bebege basladik . bir taraftanda normal cikis olmasi icin tedavi verdi kasn hoca.sayi cok dustugunden cikmiyor olabilir dedi. hayirlisi bakalim. sizin fsh kacti?
![]()
![]()
cildirtiyorum galiba beş dakika önce olmayan çocuğumun çamaşırları ni neyle yakarım diye netten deterjan bakıyorum
bu ignenin tek amaci fsh i dusurmek mi cnm? kaca dusurmeyi amacliyor hoca, buarada ilaca ilave bitkisel seyler deniyor musun?