• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Su an hsg çektirdim o kadar ağladım ki dayanamdim ağrısına çok korkuyorum tüp bebekte böyle birşey mi:-(

merhaba benim esimde de gec indirilen testis sorunu vardi bizde once esimin mikrotese olmasini sonra benim hazirlanmami onerildi. esim mikro tese oldu, bulunan spermler donduruldu suan ben igneleri kullanıyorum. teseden once mi sonra mi hazirlanacaginiz sizin tercihinize bagli yani sonucta bulunmama ihtimali de oldugu icin eger ilk tese de bulunmazsa kadin o kadar hormon ignesini bosuna yemis oluyor.birde bu ilaclarla buyuyen yumurtalardan toplananayip içerde kalanlar kimi kadinlarda kistik durumlara donusebiliyormus, gerci saglik sektotundeymisdiniz siz daha Iyi bilirsiniz. tabi maddi kulfeti de ayri dert. neye karar verirsen de rahat ol ama Hakkimizda hayırlısı. herseyin en iyisini Rabbim bilir
deneyenler daha iyi biliyor ağrılı işlem mi korkuyorum:-(

deneyenler daha iyi biliyor ağrılı işlem mi korkuyorum:-(
Yok canım tesede hiç korkma ertesi günü ise gidenler var 20 dakikalık bi işlem zaten ama tedavisiz tese olmayın araştırın en iyi yeri ve öncesinde tedavi olsun eşin sonra tese acele etmeyin

iki ay önce ögrendik azospermi oldugunu ve kaan hocaya gittik onbes günlük ilaç verdi normal cikıs olmayınca teseye karar erdi tam nedenini bilmiyoruz
Kaan hoca bizide tese yaptı sperm çıkMadi önce tedavi isteyin tedaviz bulunmuyor pişman olduk iğne verçek altı ay kullanın sonra olun acele etmeyin

Kaan hoca bizide tese yaptı sperm çıkMadi önce tedavi isteyin tedaviz bulunmuyor pişman olduk iğne verçek altı ay kullanın sonra olun acele etmeyin
Tutdum seni kız cvplara bak Kaan hoca sekretermi alsa seni bi konuşayım da :-)

arkadaşlar eşimin fsh 1.05 testesteron 31.41 bu degerlere göre tese önerdi doktorumuz bende karasızım gerçekten çok zormus ne yapacagımı bilmiyorum degerler normal mi bilgisi olan var mı

Katılıyorum eşine Kaan hocanın sekreter gozluğ olmadan okuyamiyodu yazıları yaşıda 55 yeni sekreter şart :-):-)
Benim gibi çitir dan olur sekreter is geçmiş 55 yaşında benim bilgimde çok merakliyimda her konuda araştırma yaparım benden iyisimi var ;) :):/

Back
X