Allahım yarappimNe bulasi halimi yıka evi badana et konserve koy yok ya ben annemin
Evinde prensestim kendi evimde halimi yıkıyorum ver yıkat ama ben varken ne gerek var he bende yaparm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım yarappimNe bulasi halimi yıka evi badana et konserve koy yok ya ben annemin
Evinde prensestim kendi evimde halimi yıkıyorum ver yıkat ama ben varken ne gerek var he bende yaparm![]()
kiz sen ne alemsın hc gulecem yoktu görunelım tabı gec bıle kaldık.Rabbım cumlemızı guzel haberleryle guldursun mubarek cuma gununde dualarmızı kabul etsın.Hadi topik toplaşın kartopunun kaynanasına bi gorunelimmmmm![]()
![]()
Kadınamı saldırayım napim ama bu gerçek rabbim ol deseydi olurdu çok var indirme anelşyatını 15 yaşında olan maşallah iki cocuğ var 15 de geç değilmivalla cnm senı anlayamıyorum acıkcası boyle ıyıysen sen bılırsın
Kız Beni görsen minicigim nasıl badana yapim allahtan kork be kaynana at gibisin kendin yapAllahım yarappim![]()
kiz sen ne alemsın hc gulecem yoktu görunelım tabı gec bıle kaldık.Rabbım cumlemızı guzel haberleryle guldursun mubarek cuma gununde dualarmızı kabul etsın.Hadi topik toplaşın kartopunun kaynanasına bi gorunelimmmmm![]()
![]()
He kı ben bi alemimkiz sen ne alemsın hc gulecem yoktu görunelım tabı gec bıle kaldık.Rabbım cumlemızı guzel haberleryle guldursun mubarek cuma gununde dualarmızı kabul etsın.
Kıskandık kız kaynanani ne güzel anlaşmaya bak sen şanslısinKadınamı saldırayım napim ama bu gerçek rabbim ol deseydi olurdu çok var indirme anelşyatını 15 yaşında olan maşallah iki cocuğ var 15 de geç değilmi
Amiinnnkiz sen ne alemsın hc gulecem yoktu görunelım tabı gec bıle kaldık.Rabbım cumlemızı guzel haberleryle guldursun mubarek cuma gununde dualarmızı kabul etsın.
Çok şanslıyım coluksuz cocuksuzum zatiKıskandık kız kaynanani ne güzel anlaşmaya bak sen şanslısin![]()
En azından başını ağrıyan yok kız bu da birşeydirÇok şanslıyım coluksuz cocuksuzum zati
şaka bir yana aştım artık çok şükür kaynana sıkıntısını eşimde anladı neyin ne olduğunu herkes dilini tutsa yerini bilse sıkıntı olmayacak ama ben haksızlığa gelemediğim için yapılan yanlışa karşı sessiz kalmam sayılmak istiyorsalar sevecekler o zaman sıkıntı kalmaz benim derdim bana yetiyor zaten birde tuz biber olmasınlarDünden hazırım cekiştirmeye desene
valla bunlarda öyle arayolar ayaklarına hzmetcı arayolar kızları sankı kaynanasıgle bakıyoda hergun anasıglde oraya gönderseler ya bızı kullancklarda dertlerı oAynen ole de onlar ne gördü ise aileden benden onu bekliyorlar gelin değil hizmetçi köle ariyolar
Aman allahım ne güzel ya anlatma kız nazar olur maşallah maşallahBenim oturayım şukredeyim kaynanam bi ğozumden yaş aktını ğorse uzulur kızım dayanamıyom akıntıpın ğoz yaşına diye oğlu naz yapar şunu yemicem bunu yemicem diye kaynanamda kızımın gozyaşa akıtmaya hakkın yok elinden geleni yapcan der hep desdektir Allah razı olsun
Ne insanlat var allahtan da korkmayın kızı suclamiskızlar benim bir arkadaşımın eşi 15 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş ve dr annesine oğlunun çocuğu olmaz demiş ama bilerek oğlunu evlendirmiş.arkadaşımda bir senelik evliğmiş akraba mevlidine gitmiş orda kv gelinine hep milletin önünde dr gitmiyor çocuğu olmuyor gibisinden laf sokmuş sonra kv nin görümcesi dayanamamış orda söylemiş arkadaşıma senin kv zaten biliyordu oğlunun çocuğunun olmayacağını bursda herkesin önünde seni suçluyor ki insanlar oğlundan olduğunu bilmesin demiş arkadaşım şimdi diyor ki asla hakkımı helal etmem önceden söyleseydi belki evlenmezdim ama çok şükür onun eşinde azda olsa sperm çıkıyor yalnız onunda maddi imkanları hiç olmadığı için 18 senelik evli tüpbebek yapamıyor olmayacaksa yine olmuyor kısmetten öteye gidilmiyor
en güzeli copsuz üzüm bulmakvalla bunlarda öyle arayolar ayaklarına hzmetcı arayolar kızları sankı kaynanasıgle bakıyoda hergun anasıglde oraya gönderseler ya bızı kullancklarda dertlerı o
iri kız kaynanam hc bıkırdama sen ordan ben 2 3 sendır hc bıkırdamıyorum gözum yımeyo yıkamam dıye nıyetlenmıym hcBu kar topu dolmuş biz yakın sayılırız geliyim bi sıkıştırayım kaynananı ben ufak tefeğim kaynanan irimi öyle bişeyse hiç gelmeyim ona göre![]()
Dur tahtaya vurayımAman allahım ne güzel ya anlatma kız nazar olur maşallah maşallah