Cansın can sana dayanamam belkiEn çok ben özlerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cansın can sana dayanamam belkiEn çok ben özlerim![]()
Yazması zor canımtelefondan zor olmuyo mu ya
Arada yoklariz kaçamakCansın can sana dayanamam belki
İdare ediyozYazması zor canım
Bende canım yeter bu kadar ev gidecek eldenBenim yağa ihtiyacım yok ki anne internet paketim bitti derim olay biter ama gerçekten bir sure ara vercem evimle ilgileneyim bi bakayım etrafa kim ölmüş kim kalmış
Eşimin telefonundan yoklar çıkarım şimdi der bu sefer benim telden başladınArada yoklariz kaçamak![]()
Bi yaz temizliği yapim evimi mis yapim gelirim ozleyin beni kızBende canım yeter bu kadar ev gidecek elden![]()
hımm fazla ozletmeyın kendızıYazması zor canım
Durum kontrolü dersin bana yaz fsh sonucunu meraktyimEşimin telefonundan yoklar çıkarım şimdi der bu sefer benim telden başladın
Çok ayrı k alamayız kihımm fazla ozletmeyın kendızı
YazarımDurum kontrolü dersin bana yaz fsh sonucunu meraktyim
Bildiğin bağimlılık yapmış benimle aynı şeyi yaşıyanlarla muhabbet güzel oluyoÇok ayrı k alamayız ki
Sen ozlemen pek kaynana düşmanı senihımm fazla ozletmeyın kendızı
biraz ısınsın havalar gelcem oraya dinlerim seni yüz yüze ama kaynanamıda ğetırcem haberin olsunkız gıtmeyın ben kıme kaynanamı anlatacam töh gelın gerıye![]()
Aynen hiç çıkasim gelmiyor bizi en iyi biz anlıyoruz çünküBildiğin bağimlılık yapmış benimle aynı şeyi yaşıyanlarla muhabbet güzel oluyo
Gene gelirizzzkız gıtmeyın ben kıme kaynanamı anlatacam töh gelın gerıye![]()
DoğrusunAynen hiç çıkasim gelmiyor bizi en iyi biz anlıyoruz çünkü
Allah bizlerede nasip edr insallah birgunKızlar Merhaba 2011 yılında ilk tesemizi olduk sonuç sıfır dediler.Bir daha uğraşmayın tıp yetersiz dediler.Bütün umudumuz kayboldu.Karalara büründük.Tüp bebek ve tedavinin yanından bile geçmiyorduk.Konuyu kapattım.Eşim hiç bir zaman pes etmedi ama benim için kapanmıştı.Bir tandığın vasıtasıyla Murad Beye kontrole gitti hatta ben o kadar umutsuzdum ki eşimle bile İst. gitmedim görüşmeye...%30 şans verdi doktor.Durumumu bilmeyenler için özetlemek istedim.Allaha şükür mikro-tesede sperm çıktı.Bugün bebekleri görmeye gittik kese dolumu diye Allaha şüküler olsun.2 embriyo koyulmuştu ve ikiside tuttmuş kalp atışlarını duyduk allahıma şüküler olsun.O bebeklerin kalp atışlarını duymak varya bütün tedaviyi bekleme sürecini ödediğin paraları unutuyorsun.Bebeklerin kalp atışlarıyla mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlama sesin karışıyor eşim, annem tabi ben hatta doktorla hemşire bile herkes ağlıyor mutluluktan :) :) Umudunuzu kaybetmeyin benim bir mucize oldu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Bu mutluğu hepiniz yaşarsınız inşallah![]()
![]()
![]()
Kız nerelerdesin sen topiğin yoklamacısı gibi oldum ben de mubarekAllah bizlerede nasip edr insallah birgun