Kız kartopu ben oraya gelcem diyom hiç gel bi cayımı ic bi nohut yemeğimi ye demiyon insan yağmasada gürler bi demi artık istesende gelmem.............kız gıtmeyın ben kıme kaynanamı anlatacam töh gelın gerıye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kartopu ben oraya gelcem diyom hiç gel bi cayımı ic bi nohut yemeğimi ye demiyon insan yağmasada gürler bi demi artık istesende gelmem.............kız gıtmeyın ben kıme kaynanamı anlatacam töh gelın gerıye![]()
kızz sen nesın böle mıllete dertlerını unutturdun valla gul gul oldum burdaKız kartopu ben oraya gelcem diyom hiç gel bi cayımı ic bi nohut yemeğimi ye demiyon insan yağmasada gürler bi demi artık istesende gelmem.............
He he boşver bi kaynana lafı duyunca kaynananı gomuyon buraya valla yazık kadınaozlerım kız aman boswer kaynanayı ya
Ben azıcık pamuk şekeri azıcık elma şekeri ortaya karışık bişeyim yani azıcıkda acı biberde var yaniiiikızz sen nesın böle mıllete dertlerını unutturdun valla gul gul oldum burda![]()
Sen anlatıyon böyle gelin dağlara taşlara diyombanada yazık ama
kaynana benı uzerse bende kaynanayı uzerım yanı ne dıyeyım ne anlatayım benı uzuyokı anlatıyorum yanı esımede anlatıyorum oyle yanı ne yapabılırım cnmSen anlatıyon böyle gelin dağlara taşlara diyom
Sen anlatırsın dominatsın cunkukaynana benı uzerse bende kaynanayı uzerım yanı ne dıyeyım ne anlatayım benı uzuyokı anlatıyorum yanı esımede anlatıyorum oyle yanı ne yapabılırım cnm
hay sen cok yasa emııBen azıcık pamuk şekeri azıcık elma şekeri ortaya karışık bişeyim yani azıcıkda acı biberde var yaniiii![]()
Demi ya senin kızı aklma yazdım unutdum san mahay sen cok yasa emııaman en ıyısı bosver böle olmak ınsan sters yapa yapa daha kotu oluyo gulebılmek en guzelııı
Aman yarappimoyleyım valla huyum kurusun
unutmaa cnm sıkıntı yok yaneeDemi ya senin kızı aklma yazdım unutdum san ma
Peh peh bekle veririm ana oğlumu alacak napim ben senin sacaklı kızını hıhunutmaa cnm sıkıntı yok yaneebak ben senın oglanı ıc guveysı alacam haberın olaa kızımı veremem ama oglunu alırım
![]()
kız ayıp edıyon bak oçakta nohut yımegim herıfım gelıverırse hazırda dursun dıye cayıda koyarım ocaga emme oh canım senın kaynanada varmıs belkı degısırz kaynanaları onuda getır tabı gel sen hazırlık yaptm ben nohutla cayım hazırKız kartopu ben oraya gelcem diyom hiç gel bi cayımı ic bi nohut yemeğimi ye demiyon insan yağmasada gürler bi demi artık istesende gelmem.............
Bendedikten Sonra gel deme hiç kendimi zorla davet etdirdim yuzsuzluğun daniskası yaptım şimdide hiç gel demekız ayıp edıyon bak oçakta nohut yımegim herıfım gelıverırse hazırda dursun dıye cayıda koyarım ocaga emme oh canım senın kaynanada varmıs belkı degısırz kaynanaları onuda getır tabı gel sen hazırlık yaptm ben nohutla cayım hazır![]()
kız yemegı ocaga koydum ondan yazamadm ayıp edıyon ama gel kız gelBendedikten Sonra gel deme hiç kendimi zorla davet etdirdim yuzsuzluğun daniskası yani bu şimdide hiç gel deme