canım.ben buralara girmeyeli neler olmuş.maşallah sizde sperm bulunmuş ve tüp bebek yaptırmışsın.inan çok sevindim.
değerin inşallah katlanarak artar.
epeydir takip etmiyorum.artık doktorları dinliyorum.HAYATINIZI YAŞAYIN.bu sözü hiç unutamıyorum.bende biliyormusun bilmiyorum işe başladım.biraz iyi geldi.yapacak hiçbirşeyim yok.ben tüpbebekte şansımı sadece yitirmedim.o gün bütün umutlarım öldü.çektiklerim gözümün önünden gitmiyor.herşeyi ama herşeyi denedim.dua,sabır,inanaç,tıp,alternatif tıp,türbe ziyareti,hoca diye gittiğim,inandığım şifayı bir kuldan beklemelerim.doğru yanlış neler yapmışım.inancın en büyüğünü yaşarken şimdi diplerdeyim.eskiden ben anne olacağım derken hakikaten bu terimin bana çok uzak olduğunu gördüm.evet ben artık hiçbir zaman ANNE olamayacağım.buna kendimi inandırdım.artık hiçbirşey umrumda değil.yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorum ama şuan oda mümkün değil.malesefki bunca kullanılan iğnelerin yan etkisi olacak.hayat bize o kadarda kıyak geçmiyor.o kadarda şanslı kul değiliz ya.şu an canım aşkım dediğim insana her baktığımda buz güneşi görünce nasıl eriyorsa bende öyle eriyorum.artık evlat kelimesini unuttum eşimin sağlığı için dua ediyorum.