- 12 Nisan 2015
- 591
- 545
- 103
- 38
Bendee varımKIZLAR ŞUANDA 16 KİŞİ OLDUK LISTEYE KATILMAK ISTEYENLER VARSA ISIMLERNI EKLIYIM.. KONTROL VE YAKIN ZAMANDA TESE TUP TEDAVISI OLAN VARSA LISTENIN USTUNE EKLIYIM.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendee varımKIZLAR ŞUANDA 16 KİŞİ OLDUK LISTEYE KATILMAK ISTEYENLER VARSA ISIMLERNI EKLIYIM.. KONTROL VE YAKIN ZAMANDA TESE TUP TEDAVISI OLAN VARSA LISTENIN USTUNE EKLIYIM.
KIZLAR TEKRAR YAZIYORUM GÖRMEYENLER OLABILIR DIYE HER GÜN HZ.ZEKERIYANIN DUASINI BIR ARKADASIMIZA 7000 ADET OKUYALIM ISTIYORUM. İCIMDEN BU DUAYI OKUMAK GELDI....KATILMAK ISTEYEN VARSA YAZAR MISINIZ
İnşallah canım.. Darısını başınıza olsun inşallah..[/QUOTEınsallah canım ınsallah bızde murad beye gıdıcez ama sonu husranla bıterse dıye korkuyoruz yıne
benıde ekle cnmKIZLAR TEKRAR YAZIYORUM GÖRMEYENLER OLABILIR DIYE HER GÜN HZ.ZEKERIYANIN DUASINI BIR ARKADASIMIZA 7000 ADET OKUYALIM ISTIYORUM. İCIMDEN BU DUAYI OKUMAK GELDI....KATILMAK ISTEYEN VARSA YAZAR MISINIZ
Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Yavrularınızı kucaklayana kadar duacınızım Allahın izni ile... Biliyorum hepimizin içi yanardı anneler gününde.. Yavrunuzu kucağınızda değil yüreğinizde büyüten siz değerli anneler... Sizin için daha bi anlamlı bugün.. Damlalı arkadaşıma katılıyorumm... Hepinizin anneler günü kutlu olsunn güzel arkadaşlarımmm benimmmmm.. Geleceğin melek annelerisiniz siz...![]()
Hayalim çok sevimdim canım ya Allah bebişini kucağına almak nasip etsin
canım nerde yapıyolar kök hucreyıBen uzun suredir yoktum topikte hatırlarsanız geçen yıl büyük bir yıkım yaşadık. kaan aydosta microtese olduk sonuç yine 0 cikti umutlarımız bitmişti. Dün bir haber okudum yeniden umutlandım. Olgunlaşmamış sperm kok hücreleri laboratuar ortamında 72 saatte olgun sperm haline getiriliyormuş önümüzdeki yıl klinik çalışmaları başlayacakmış. İnşallah bizde de bir an önce başlar.
http://www.posta.com.tr/saglik/Habe...ik-son-mu-bulacak-.htm?ArticleID=281101281101
Gozunuz aydin ne guzel bir haber
murat bey hangi hastanede calisiyor hangi sehirde?tupbebek dr umu tesemi?
Canım Murat Başar iki farklı hastanede mi Çalışıyor biliyor musun nette sanki öyle gördüm
Ben senin hamilelik takvimini yerimmm kuzummm :) çok sukurr Rabbimeeeİnşallah canım.. Darısını başınıza olsun inşallah..
Ben senin hamilelik takvimini yerimmm kuzummm :) çok sukurr Rabbimeee![]()
Arge34 canimm özelden mesaj atmistim sana bakabilirmisinSadece İstanbul Şişli Memorialde diye biliyorum canım...
Nedenmis o kuzumm. Hicbiseycikler olmazz bitanemm. Rabbim yavrunu bagislasin.. hepimiz ekleriz yani kalirsak :))) cokta yakismis yaniii :)))Aslında yapmayı düşünmüyordum ama birden içimden öyle geldi.. Ondan ekledim.. Yoksa daha uzun bir süre eklemeyi düşünmüyordum kuzummm![]()
Nedenmis o kuzumm. Hicbiseycikler olmazz bitanemm. Rabbim yavrunu bagislasin.. hepimiz ekleriz yani kalirsak :))) cokta yakismis yaniii :)))
Arge34 canimm özelden mesaj atmistim sana bakabilirmisin
benide ekle cnmŞUAN 22 KİŞİ OLDUK KIZLAR BEKLIYCM KATILMAK ISTEYEN OLUR DIYE. KATILMAK ISTYENLERI EKLEDIM