Meraba kizlarrr , bende hikayemi anlatmak belki azda olsa bi ümit olmak isterimm ;
4 yillik evliyim , ilk 2 yil vajinismus , sonraki 2 yilda bebek icin stresle bekledik ... 2 sene boyunca olmadi bebegimiz bir düsük bilee ... Bende sonra evlenenlerin özellikle sagdici oldugumm gelinlerr bile dogurmustuu her duydugumdaa morelim bozuluyodu tebrik bile edesim gelmiyodu ne yalan sölimm

Sonra bu 2 sene icinde dr dr gezdimm , her gittigim dr esimde sorun oldugunu %2 sansimiz oldugunu ancak tüp bebek deneyebilecegimizii söyledi ... Esimdeki sperm ml de 6 milyon ve bunlardan 1 milyonunda bas anomalisi ve hareketsizlik vardi ... Bu durumda sansimizun cok cok az oldugunu söledi drlar ... Sonra gecen ay ovulasyon testi kullndimm almadim hatta arkadasim verdii dene bi diee ... Dedim nasilsa olmuyo en azindan ondan göreyim cift cizgiyi die cnkü her gittigim dr esimde sorunu bulunca bana bakmiyordu belki de bendede sorun vardi dedim en azindan bilirim yumurtlamadigimi die .. Neyse yaptimm yine bi dr randevu tarihi yaklasiyordu ama tamds yumurtlama zamanima denk geliyodu , dedim esime en azindan deneyelimm bosuna gitmesin testler , esimin moreli bozuk tamam dedi ama zaten olmuyo dedi ... Dedim olsunn Rabbim ol derse olmayan bisi yok deneyelim ... Iyiki gitmemisimmm o randevuya iyiki ertelemisimm :)
Simdi 7. haftamdayimm coook sükürr :)
O gittigim dr da yine tüp bebek dedi onu da söyleyeyimm , bizde Türkiyeden geri gelince yapariz artik diyoduk... Meger o haftasi hamile kalmisimmm :)
Bende cok arastiriyodm durumu benöe ayni olsn varmi die , birinin hikayesini okusamm etkileniyordumm acaba benddede böle olurmu diee ... Ümitleniyordummm amaa hiic aldiris etmedim dr lara morelim bozuldu elbette amaa Rabbime cook güveniyordumm , onun yapamayacgi hicbisi yokkk , o ol demezse bu dünyada olmayan yok .!!! Inancinizi yitirmeyinnnn ... Rabbime güveninn ... Ya VARIS cekinn esinizin her yemegine YA SAFÎ cekip üfleyinn ... Herseyyy Rabbimin elindeeee ...