- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 457
- 173
Okudum canim cennet mekani olsun insBize de aynı ilacı verdi eşim kullanıyor bir haftadır
Bu arada arkadaşlar cuma günü babaannem vefat etti okuyabilen Fatiha okuyabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canim cennet mekani olsun insBize de aynı ilacı verdi eşim kullanıyor bir haftadır
Bu arada arkadaşlar cuma günü babaannem vefat etti okuyabilen Fatiha okuyabilir mi
Canım bize de söylemedi ama ben de araştırdım kadınların meme kanseri tedavisinde kullandığı bir ilaçmış Kadınlık hormonunu baskılıyormuş inşallah Fsh ı yükseltmez bu arada size ne dedi ne karar aldınızCanimm arimidex i neden verdgni soyledimi. Bize mufit hoca nolvadex vermsti testesteronu yukseltip fshida aynid anda yukseltti arimidex ide arastrdigim kadariyla benzer bi ilac
Canim Allah rahmet eylesinn fatiha okudum ruhuna
Teşekkür ederim arkadaşlar ağzınıza sağlıkOkudum canim cennet mekani olsun ins
Canimm bize hersey normal dedi sonucta tese gozukuyo dedi. 1 ay kullanip bu ilaci hormon testi yaptrip dra yolliycaz. Biz agustos diye dusunuyoduk microteseyi agustosta hoca istanbulda degilmisCanım bize de söylemedi ama ben de araştırdım kadınların meme kanseri tedavisinde kullandığı bir ilaçmış Kadınlık hormonunu baskılıyormuş inşallah Fsh ı yükseltmez bu arada size ne dedi ne karar aldınız
Anladım canım Hayırlısı olsun bize de bir ay kullanın hormon ve Karaciğer enzimlerini ölçtürün dedi bu Sırada da zaten genetik testimiz çıkacak ama biz microteseyi en erken Şubat tatilinde düşünüyoruz ya da seneye yazaCanimm bize hersey normal dedi sonucta tese gozukuyo dedi. 1 ay kullanip bu ilaci hormon testi yaptrip dra yolliycaz. Biz agustos diye dusunuyoduk microteseyi agustosta hoca istanbulda degilmis
Canim bende okudum. Başınız sagolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin.Teşekkür ederim arkadaşlar ağzınıza sağlık
Canim allah rahmet eylesin okudumTeşekkür ederim arkadaşlar ağzınıza sağlık
Canim bende okudum. Başınız sagolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin.
Teşekkür ederim arkadaşlar Allah Razı olsunCanim allah rahmet eylesin okudum
Senden de razı olsun canım benimTeşekkür ederim arkadaşlar Allah Razı olsun
Âmin. Sağol canım...elzem__ okudum canım rabbim mekanını cennet eylesin insaaallah
Canimm bize hersey normal dedi sonucta tese gozukuyo dedi. 1 ay kullanip bu ilaci hormon testi yaptrip dra yolliycaz. Biz agustos diye dusunuyoduk microteseyi agustosta hoca istanbulda degilmis
Canim sanirim 15 inden sonra olmadigini soyledi heyecandan karistirmis olabilirim :) yinede sekreterinden teyit edebilirsin. Benim reglimle basliycktk ama ben yokum dedi. Eylule kalir bu durumda bizimde herhaldeCanım Murat Bey ağustos ayının hangi günleri olmayacakmış bir şey dedi mi
Acaba koca bi ağustos mu yok.Bizde ozaman düşünüyorduk yaaaa![]()
Evet hatta eşimin sonucunu ertesi gün söylemişti.Arkadaşlar mrb eşim bu sabah tese ameliyatından çıktı kaan hoca saat 14.00 gibi sonuç belli olur dedi. Daha önce tese olmuş olan arkadaşlar sonucu böyle geç mi öğrencinin ? Benim bildiğim ameliyattan çıkar çıkmaz sperm var veya yok demiyor muydu?
Canim detayli bakiyolar belkide sanki kaan hocada tese olanlarin sonuclari gec belli oluyoduArkadaşlar mrb eşim bu sabah tese ameliyatından çıktı kaan hoca saat 14.00 gibi sonuç belli olur dedi. Daha önce tese olmuş olan arkadaşlar sonucu böyle geç mi öğrencinin ? Benim bildiğim ameliyattan çıkar çıkmaz sperm var veya yok demiyor muydu?
Canim bize hemen soylenmisti memorialda yaptirmistik hadi insallah iyi haberi aliriz esin tedavi gordumu ameliyattan onceArkadaşlar mrb eşim bu sabah tese ameliyatından çıktı kaan hoca saat 14.00 gibi sonuç belli olur dedi. Daha önce tese olmuş olan arkadaşlar sonucu böyle geç mi öğrencinin ? Benim bildiğim ameliyattan çıkar çıkmaz sperm var veya yok demiyor muydu?
Bizim hemen soylemislerdiArkadaşlar mrb eşim bu sabah tese ameliyatından çıktı kaan hoca saat 14.00 gibi sonuç belli olur dedi. Daha önce tese olmuş olan arkadaşlar sonucu böyle geç mi öğrencinin ? Benim bildiğim ameliyattan çıkar çıkmaz sperm var veya yok demiyor muydu?