• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kader arkadaşlarım merhaba. Epeydir giremedim pamuğum anneannemi kaybettim kendime gelmeye çalışıyorum. Çok severdim bizim büyümemizde çok katkısı oldu Allah razı olsun. Mekanı cennet olsun meleğimin. Test verdik biz bu arada iğne nin etkisi ile fsh 45 ten 5 e düştü. Aynen devam dedi drumuz. Kafama takılan daha da düşmeye devam edermi ederse nolur? Dusmeyecegi söylendi ama arada baktıricaz hormonların durumuna. Bizdeki durumlar böyle canlarım. Bu mübarek günlerde hepimizin duaları kabul olsun yüzü gülsün inşallah
Başin saolsun rabbim mekanını cennet etsin..fsh kaç ayda düştü ve hangi iğnelerde haftada kaç kullandınız

Başin saolsun rabbim mekanını cennet etsin..fsh kaç ayda düştü ve hangi iğnelerde haftada kaç kullandınız
Sagol canim. 1.5 ayda, haftada bir pregnly ile düstü. Dr. vücudun igneye tepkisi iyi dedi şükür

Son düzenleme:
Kizlar az once genarti aradim fisch testinin sonucu icin 12 gun oldu vereli 20 gunde cikar dedi sizlerdede boylemi oldu yaptiranlar bilgi verebilirmi lutfen

Arkadaşlar mrb eşim bu sabah tese ameliyatından çıktı kaan hoca saat 14.00 gibi sonuç belli olur dedi. Daha önce tese olmuş olan arkadaşlar sonucu böyle geç mi öğrencinin ? Benim bildiğim ameliyattan çıkar çıkmaz sperm var veya yok demiyor muydu?
Canim naptin geldimi haber insallah sperm bulunmustur rabbim yardimetsin hepimize nerde varsa

Arkadaşlar mrb eşim bu sabah tese ameliyatından çıktı kaan hoca saat 14.00 gibi sonuç belli olur dedi. Daha önce tese olmuş olan arkadaşlar sonucu böyle geç mi öğrencinin ? Benim bildiğim ameliyattan çıkar çıkmaz sperm var veya yok demiyor muydu?
gecmiş olsun canım evet aynen öle cıkar cıkmaz söylemesi gerekiyo ama bunların ki bir türlü olayama.yok ilaçlı suda bekletme felan inanma canım

canım benim eşim 2 yıla yakındıer celalettin hocadayız bırak spermi hücre dahi çıkmadı...nolacak bilmiyorum.
Bizde 7 aydır kaan hocada tedavi görüyoruz hormonlar normal değere ulaştı fakat fish testinde haploid hücre bulunamadı bizde ne yapacağız bilmiyoruz bu ay tekrar fish testi yaptırmamızı istedi kaan bey siz nasıl bir tedavi ile ilerliyorsunuz

Back
X