Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Dunku yazdiklarinizi da okudum varikosel ameliyatindan sonra çıkış olmus. Bize de %25 çıkış ihtimali var demisti doktor. Nisanda ameliyat oldu esim iki kez test yaptirdik sonuc hala 0. Ustelik testesteron yerlere inmis 196.. Fsh 8 lh 8.. Bi de bize ultrason yapilmadan elle muayenede varikosel teshisi kondu. Hic bi test istemeden ameliyat yapti. Bu hafta gittigimiz doktor da hala varikosel var dedi. Ameliyati yapan doktor bozuntusuna sinir oluyorum dusundukceVariskosel varmi acaba dolplerultrason cekildinizmi
Teşekkürler canımLim 15 testi ilaç tedavisinden fayda alabilirmiyiz bunu anlamak için yapılıyormuş bizde maalesef biraz düşük çıktı ama yinede 0 çıkmadığı için KaanAydos ilaç tedavisine devam etmeyi önerdi yada alternatif seçenekler dedi
canım ne güzel ne mutlu sana...burdaki arkadaşlara bır umut oldun...bende sana olayım inşallah...Selamın aleyküm herkese arkadaşlarada bende sizin gibi aynı sorunu yaşıyoruz eşim azospermi yaklaşık bir yıldır ve bizim variskosel imiz çıktı doktor yüzde boş ihtimal sperm çıkışı olir dedi bizde bu bir ihtimal olsa bile degerlendirmek istedik ve altı ay geçti ameliyatının ardından dün sonucunu aldikk vveee sıfır gördüğümüz teste azospermi yazmiyosunda artikk motil ve immotil sperm görüldü yaziyomu yani arkadaşlar yılmaz yokk biz bunun için bursadan ist.gidik hep 5.30 da kalkıp ınsallh doktor tesede gerek kalmadan yaparım demiş tüp bebeği lütfen kimse yılmasin bizim için D3 yeni baslio hersey ınsallh herkesin gönlüne göre olur variskosel den snra çıkışta oluyo yani biz bunu yaşadık motil spermle hamile kalan arkadaşlar var eskiden beni bilgilendirme olabilirmi acaba
bizimde hormonlar normal çıkış yok tedavideyiz kaan hocada testler yaptırdık gönderdik cevap bekliyoruzAzo sebepsiz bizde herşey normal hormonlar genetik vb
Bende bugün araştırma yapayım dedim karşıma hep kaan aydos çıktı randevu aldım ama 22 aralıkYeniayyeni gibi bizde Kaan aydosdayız il dışından gideceğiz hatta siz neden Kaan hocayi düşünmüyorsunuz
Canim Allah maddi manevi yardimcimiz olsun. Evet ozelde yapilan tahliller vs ve ilaclar igneler pahali. Allahim guc ve maddi ferahlik versin hepimize. Allaha emanet ol. Hakkinizda hayirli doktoru cikarsin karsiniza Rabbim amin.Bende bugün araştırma yapayım dedim karşıma hep kaan aydos çıktı randevu aldım ama 22 aralıkolsun napalım. ama ankarada olduğumuz için eğer boşluk olursa hemen arayacaklarını söylediler. bekliyoruz. muayene ücreti 400 TL imiş
bütçeyi biraz sarsacak ama napalım
buarada boş durmayalım diye devlet hastanelerini araştırıyorum karşıma zekai tahir burak ve başkent hastanesi çıkıyor şimdi onlara bakıyorum
Selamın aleyküm canim ben sana ozleden de yazicaktim Allah senden Razı olsun cikmisiniz olur ben sizden umutlu yum demiştin eski nikim mutluluk yakındı senle cemremle yazismistik hatırlarsın belki altı ay oldu bizim içinde bir umut oldu canım bişey danışman yani sizinde aynımiydi çok şükür sperm görüldü bunun için di savaşımiz gerek yok tesede dedi doktor cajim ınsallh Rabbim herkesin muradıni versin mutluyum umutlu yum elhamdullah sizde çıkışınz bizim gibimi yaziomu yani motil ve immotil sperm görüldü muydu doktor sağlıklı beslensin bu sayı zamanla artar edi ınsallj kabak çekirdeği badem havuç suyu yapıcam canim esime sigara kesinlikle yasak ortamı bile doğal beslenir dedi burdaki arkadaşlarada umut olsun die yazdım ilk öğrendiğimde tüp bebege basliycam ınsallh bayramdan snra canim benim Rabbim saglikla yavrunu kucağına almayi nasip etsin kuzmmmmmcanım ne güzel ne mutlu sana...burdaki arkadaşlara bır umut oldun...bende sana olayım inşallah...
aynı sekilde kağıtta sıfırları görüp yıkılmıştık bizde.azoyla uğraşırken anne baba olabilecekmiyiz diye düşünürken eşimde varikosel olduğunu öğrendik.doktorumuz ameliyat şart dedi.olduk bekledik.ve ameliyat sonrası çıkış başladı bizdede.ve şuanda oğlumuzun yolunuzu gözlüyoruz.21.haftalık hamileyim.allahın izniyle anne baba olmayı bekliyoruz canım.
darısı sana ve buradaki tüm arkadaşlarıma olsun inşallah...
ilk sayımız 50 bindi.en son 1 milyona kadar çıktı.
motil hareketli immotil hareketsiz sp. demek
ileri hareketli hiç yoktu son tedavimde.yerinde ve yavaş hareketli vardı sadece.zaten tedavide hareket etmesi önemli sadece.
sayıyı artırmak için sadece proxeed plus ve keçi boynuzu pekmezi kullandık.çokta faydasını gördük.tavsiye edebilirim.
bol şans diliyorum sana.rabbim yardım etsin ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
Canım o yazdığın ilacı doktormu söyledi yani ne bilim şimdi korkudan bişey yapmiom sadece doğal besleniyorSelamın aleyküm canim ben sana ozleden de yazicaktim Allah senden Razı olsun cikmisiniz olur ben sizden umutlu yum demiştin eski nikim mutluluk yakındı senle cemremle yazismistik hatırlarsın belki altı ay oldu bizim içinde bir umut oldu canım bişey danışman yani sizinde aynımiydi çok şükür sperm görüldü bunun için di savaşımiz gerek yok tesede dedi doktor cajim ınsallh Rabbim herkesin muradıni versin mutluyum umutlu yum elhamdullah sizde çıkışınz bizim gibimi yaziomu yani motil ve immotil sperm görüldü muydu doktor sağlıklı beslensin bu sayı zamanla artar edi ınsallj kabak çekirdeği badem havuç suyu yapıcam canim esime sigara kesinlikle yasak ortamı bile doğal beslenir dedi burdaki arkadaşlarada umut olsun die yazdım ilk öğrendiğimde tüp bebege basliycam ınsallh bayramdan snra canim benim Rabbim saglikla yavrunu kucağına almayi nasip etsin kuzmmmmm
aaaa canım hatırladım evet.nikin değişince yeni katıldın buraya sandım.Selamın aleyküm canim ben sana ozleden de yazicaktim Allah senden Razı olsun cikmisiniz olur ben sizden umutlu yum demiştin eski nikim mutluluk yakındı senle cemremle yazismistik hatırlarsın belki altı ay oldu bizim içinde bir umut oldu canım bişey danışman yani sizinde aynımiydi çok şükür sperm görüldü bunun için di savaşımiz gerek yok tesede dedi doktor cajim ınsallh Rabbim herkesin muradıni versin mutluyum umutlu yum elhamdullah sizde çıkışınz bizim gibimi yaziomu yani motil ve immotil sperm görüldü muydu doktor sağlıklı beslensin bu sayı zamanla artar edi ınsallj kabak çekirdeği badem havuç suyu yapıcam canim esime sigara kesinlikle yasak ortamı bile doğal beslenir dedi burdaki arkadaşlarada umut olsun die yazdım ilk öğrendiğimde tüp bebege basliycam ınsallh bayramdan snra canim benim Rabbim saglikla yavrunu kucağına almayi nasip etsin kuzmmmmm
Teyzesinin kuzusu buyumus masallahhh Allah bagislasin canimmmm saglikla dogur saglikla buyut insallahhh canimm.. minik prensi opuyorumm dualarimdasinn canimmcanım ne güzel ne mutlu sana...burdaki arkadaşlara bır umut oldun...bende sana olayım inşallah...
aynı sekilde kağıtta sıfırları görüp yıkılmıştık bizde.azoyla uğraşırken anne baba olabilecekmiyiz diye düşünürken eşimde varikosel olduğunu öğrendik.doktorumuz ameliyat şart dedi.olduk bekledik.ve ameliyat sonrası çıkış başladı bizdede.ve şuanda oğlumuzun yolunuzu gözlüyoruz.21.haftalık hamileyim.allahın izniyle anne baba olmayı bekliyoruz canım.
darısı sana ve buradaki tüm arkadaşlarıma olsun inşallah...
ilk sayımız 50 bindi.en son 1 milyona kadar çıktı.
motil hareketli immotil hareketsiz sp. demek
ileri hareketli hiç yoktu son tedavimde.yerinde ve yavaş hareketli vardı sadece.zaten tedavide hareket etmesi önemli sadece.
sayıyı artırmak için sadece proxeed plus ve keçi boynuzu pekmezi kullandık.çokta faydasını gördük.tavsiye edebilirim.
bol şans diliyorum sana.rabbim yardım etsin ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
Evet cajimMerhaba. Dunku yazdiklarinizi da okudum varikosel ameliyatindan sonra çıkış olmus. Bize de %25 çıkış ihtimali var demisti doktor. Nisanda ameliyat oldu esim iki kez test yaptirdik sonuc hala 0. Ustelik testesteron yerlere inmis 196.. Fsh 8 lh 8.. Bi de bize ultrason yapilmadan elle muayenede varikosel teshisi kondu. Hic bi test istemeden ameliyat yapti. Bu hafta gittigimiz doktor da hala varikosel var dedi. Ameliyati yapan doktor bozuntusuna sinir oluyorum dusundukce![]()
Canım çok teşekür ederim hakkımızda herseyin hayirlisi benimde eşim sigara içmek alkol zaten yoktu kuzum bakalım insallh hakkımızda hayırlısı zamanla artar dedi sayı ınsallh da öyle olur mucizesi benim için hiç umudum yoktu çünkü variskosel azospermi sorunu değildir demişti doktor yüzde beş ihtimali vveee çıktı mutlulugunu anlatamam bir Sperm e Hasretik ☺Rabbim herkese sperm çıktı sevinci yasatsin insaaaa canım hatırladım evet.nikin değişince yeni katıldın buraya sandım.
evet hatırlıyorum sizden umutluyum dediğimi konuştuğumuzu.gözünüz aydın canım.
immotil motil görülebilir.bizimde bu şekildeydi cnm.immotiler hareketsiz.onlar zaten işe yaramaz.tedavide hareketsiz olunca canlılık durumu belli olmadığı için kullanılmıyor.
önemli olanlar motiller ve kalite durumları.
bence bi tüp bebek merkezinde test verin ve güzelce incelesinler.motillerin sayısı tespit edilsin.ileri yavaş ve yerinde hareket durumuna göre yüzdeleri belli olsun.bizde hep böyle incelediler ve sayı verdiler.1 ml deki sayı veriliyor canım.
sayı zamanla artar tabiki.ama tedaviye cevap verecek kadar artış oluyor.biz en fazla 1 milyonu gördük.
sigara kesinlikle yasak.benim eşim zaten ameliyattan 5 ay önce bırakmıştı.doktor isabet olmuş dedi.alkol yasak.zaten hiç almıyordu eşim.
her akşam kabak çekirdeği.fındık badem yedi eşim.az az.
keçi boynuzu pekmezi ve proxeed plusı doktorumuz önerdi.çok faydasını gördük.sayı bayağı arttı onlar sayesinde.kesinlikle sor doktorunuza.
inşallah hep böyle güzel gelişmeler olur hayatınızda ve tedavin güzel geçerde kavuşursun cnm yavruna.
bizde sağlıkla zamanında kucaklaşırız inşallah oğlumuzla.
Insallah canım Aminnnn hepimizin muradı kabul etsin Rabbim, yüzümüzü güldürsün insallahRabbim gönlümuzdeki muradı versin herseyden onemli eslerimiz onlar üzülmesin die Bin bir takla atıyoruz Rabbim şifa versin insallh hepsine ....tatilinin keyfini çıkar canim üzülme gelip gecicek bu gunler de jns.
aaaa canım hatırladım evet.nikin değişince yeni katıldın buraya sandım.
evet hatırlıyorum sizden umutluyum dediğimi konuştuğumuzu.gözünüz aydın canım.
immotil motil görülebilir.bizimde bu şekildeydi cnm.immotiler hareketsiz.onlar zaten işe yaramaz.tedavide hareketsiz olunca canlılık durumu belli olmadığı için kullanılmıyor.
önemli olanlar motiller ve kalite durumları.
bence bi tüp bebek merkezinde test verin ve güzelce incelesinler.motillerin sayısı tespit edilsin.ileri yavaş ve yerinde hareket durumuna göre yüzdeleri belli olsun.bizde hep böyle incelediler ve sayı verdiler.1 ml deki sayı veriliyor canım.
sayı zamanla artar tabiki.ama tedaviye cevap verecek kadar artış oluyor.biz en fazla 1 milyonu gördük.
sigara kesinlikle yasak.benim eşim zaten ameliyattan 5 ay önce bırakmıştı.doktor isabet olmuş dedi.alkol yasak.zaten hiç almıyordu eşim.
her akşam kabak çekirdeği.fındık badem yedi eşim.az az.
keçi boynuzu pekmezi ve proxeed plusı doktorumuz önerdi.çok faydasını gördük.sayı bayağı arttı onlar sayesinde.kesinlikle sor doktorunuza.
inşallah hep böyle güzel gelişmeler olur hayatınızda ve tedavin güzel geçerde kavuşursun cnm yavruna.
bizde sağlıkla zamanında kucaklaşırız inşallah oğlumuzla.
Amin canim. Allah razi olsunHepinize iyi aksamlar Arkadaslar
Yeni yeni isimler var rabbim yardimciniz olsun hepinizin
allahim inssallah hepinizin yuzunu guldurur
Merhaba canım nasılsın, kuzucun nasıl büyümüştür baya demi,Hepinize iyi aksamlar Arkadaslar
Yeni yeni isimler var rabbim yardimciniz olsun hepinizin
allahim inssallah hepinizin yuzunu guldurur