- 7 Mayıs 2015
- 199
- 241
- 103
- 38
Canim merhaba, rabbim sifa versin eslerimize, azoospermie cok genis anlamli bir hastalik, tam olarak bilmek lazim sorunu nerdeydi, arkadaslarin anlattigi gibi sadece tikanikliksa (obstetoire azoospermie) bulunabiliyor, ancak hersey duzgunse o bolgede hormonlar ve sperm bulunamama haric (secretoire azoospermie) bulunma sansi daha zor rabbim bilir tabii en basta, benim bildiklerim tabii doktorlar daha iyi bilir. Ozetle demek istedigim birbirimizi kiyaslamak icin ayni sorun olmasi lazim, azoospermie degil sadece, yoksa hepimiz antebe gidelim demek cok isterim inan. Bizimle paylasirmisin ne tur sorunu vardi o arkadasin, hepimiz bilgilenelim.Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun benimde sorunum sizinkiyke ayni belki birileri bu mucizeyi yasayipta burda paylasmistir diye cok ümit ettim fakat üzücü sonuc. Benimde bi arkadaşım uzun yıllar uğraşıp doktorların imkansiz dediği şeyi anlattı bana ve sizinle paylaşmak istedim. Gaziantep eurofertil hastanesinde eşi azosperm olmasina ragmen anne oldu. Bende oraya gitmeyi çok istedim fakat ekonomik durumum malesef olmadığı icin gidemiyoruz. Eger durumunuz varsa kesinlikle gidin....