canım ıkı kere tese olduk benım esımde cift taraflı inmemiş testise bağlı azosipermi ve yüksek fsh sorunu var 2 sene once hem testıs ındırme amelıyatı hemde mıkro tese olmustu daha sonra gecen sene emre bakırcıogluna gıttık oda bıze %10 ıhtımalını verdı ve hıc bı tedavı yapmadan tese yaptı hem maddı hem manevı acıdan cok yıpratıldık kafamız karmakarısık oldugu ıcın hersey bır an once olsun dıye gozumuzu kararttık ve emre beye hemen tmm demıstık suan cok pısmanım esımde bu yuzden cok yıprandı doktorlar ınsanları nakıt olarak goruyorlar ınsan olarak degıl bu yuzden suanda cok tedırgınım sutte agzım yandı yogurdu ufleyerek yıyorum oyle bı hale geldık kafamız< karma karısık gecen sene nısan ayından berıdır hıc bısı yapmıyoruz hala beklemedeyız suan kagan hocayla gorustuk ve bıze hormon tedavısı uylulayacagını soyledı ama suan ne yapmalıyım bılmıyorum ıkı sene oncekı testıs ındırme maelıyatını yapan doktor bıze murad basara gıdın o ısının ehlı bı doktor demıstı fakat bız ona gıtmedık emre bakırcıogluna gıttık daha sonra cok pısman olduk acaba murad beye gıtseydım hersey daha mı farklı olurdu dıye emre bey esımı tedavı etmeden alel acele tese yapmıstı aynı zamanda benıde hazırlattı ama ben sıperm bulunamadıgında cok acı cektım karnım sıstı kullandıgım ıgneler vucudumu allak bullak ettı suanda ne yapmalıyım hangı doktor benım ıcın uygun bılmıyorum kagan hocamı murad beymı bılmıyorum herkes baska bısı dıyo kımı cok ıyı dıyo kımı ıyı degıl dıyo ıkı arada bı derede kaldık anlayacagın