Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anlıyorum cnm senı ama testestron bıraz daha normale donse tedavıyle belkı cok guzel bır sonuc alırsınız bak bız tedavısız tese olduk cıkmadı sperm sadece ana hucreler cıktı sımdıde kaan hocaya gıdıcez tedavı ıcın keske once tedavı olsaydık dıye dusunuyorum

canım merhaba,
bizde haziranda tese olmuştuk. sizinki ile aynı sonuç çıkmıştı. ana hücre bulunmuştu sadece ama sperm yoktu.Fsh normaldi. biz teseden sonra bir tedavi uygulamadık. kendi haline bıraktık. Doktorumuz Emre bey. Hormon tedavisine gerek olmadığını söylemişti. bizde yeterince ilaç kullandık biraz vücudu dinlendirelim diye düşünüp kendi haline bıtaktık. yaklaşık bir aydır da takviye vitaminler ve coenzym10 kullandırıyorum. Doktorunuz size bir tedavi uygulayacak mı? Nasıl bir tedavi uygulayacak ? bizimle de paylaşırmısın

aslında herşeyi çaresizlikten elimiz kolumuz bağlılıktan yapıyoruz
sadece bir evladımız olsun diye
tese yapıldığında 6 ay içinde ancak kendini yeniliyor
tabi bir sonraki tese belki daha da uzuyor
aslında sıfırdan başlanıyor tese yapılmadan
ama tese yapılınca eksiden başlanıyor
keşke garanti verip çıkabilecek deselerde yapsak
işte teknoloji o kadar ilerlemedi maalesef
hormon ilaçları deseniz bir o kadarda yan etkisi var
belki de andropoza daha erken girecekler
vucüd bile nasıl bir tepki vereceğini şaşırıyor
ve toparlaması uzun sürüyor
aslında birer deney kobayız farkında değiliz
ben 2 senelik evliyim ve tedaviye başlamadık
bunları okuyarak sizlerden öğrendim
ne kadar acı ki bunların hepsi evlat sahibi olmak için
allahım sabrını gücünü kuvvetini nasip ederse evlatlarınız olur inş.

Kızlar bu ilaçlar ı nereden vurduruyorsunuz sağlık ocağı vurmaya yanaşmıyor çok üzgünüm yan etkileri çok yok dedi doktor neden bu kadar kullanan var problemi yaşamışmı herkes..bu kadar kötü mü ilaçlar

Sağlık bakanlığı nı arayıp şikayet ettim sağlık ocağı nı vurmaya yanaşmıyor die
İğneler i nerede vurduruyorsunuz kızlar

Sağlık bakanlığı nı arayıp şikayet ettim sağlık ocağı nı vurmaya yanaşmıyor die
İğneler i nerede vurduruyorsunuz kızlar
Kullandığınız iğne ney burdada vurmuyo hastaneler sağlık ocakları rapor istıyolar eşim özel bi sağlık kabini var orda vurdurdu bi uc ay kadar şimdi kendi yapıyo iğnesini

Mrb arkadaslar yaklasik iki sene once normal bi ozel hastanede test yaptirmistik doktor hic canli hucremizin olmadigini soylemisti.esimi ikna edemedim iki gun once eltime embriyo transferi yapildi ins dualarinizi bekliyorum.velhasil esimde onlarin manasiyla giti ankaraya genartta tahlil verdi bizde 20000 sperm yuzde 35 canliymis sizce iyimi yorumlarinizi bekliyorum

Mrb arkadaslar yaklasik iki sene once normal bi ozel hastanede test yaptirmistik doktor hic canli hucremizin olmadigini soylemisti.esimi ikna edemedim iki gun once eltime embriyo transferi yapildi ins dualarinizi bekliyorum.velhasil esimde onlarin manasiyla giti ankaraya genartta tahlil verdi bizde 20000 sperm yuzde 35 canliymis sizce iyimi yorumlarinizi bekliyorum
Mrb eşiniz azosperm miydi

Azo değildi ama di mi ölü hücre çıkıyordu ??

Mrb arkadaşlar. Biz tedaviye bayadır ara verdik, eşime ne zaman konuyu açsam, tamam olur deyip geçiştiriyor, 1 kaç saat sonra basit bişeyden tartışma çıkarıp günlerce konuşmuyor. Ne zaman tedavi konusunu açsam hep böyle yapıyor. Bende bunu farkedince bi daha tedavi hakkında konuşmamaya karar verdim, ne zaman hazır olursa kendisi söyler dedim, 1 ay oldu tedavi konusuna hiç girmedik, onunda diyeceği yok gibi, ne yapacağımı bilmiyorum, sizce sussam mı konuşsam mı?

geçmiş olsun canım sperm düşük canlıda düşük.hiç yoktan iyidir keçiboynuzu ısırgan çakşır suyu bunları kullan hem spermde çoğalma hemde canlanır.

Saol canim verdigin bilgiler icin genarttaki doktor hemen tup bebek tedavisine baslayalim demisti bu degerler yeterlimi acaba sansimiz olurmu sizce

Back
X