Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım merhaba,
bizde haziranda tese olmuştuk. sizinki ile aynı sonuç çıkmıştı. ana hücre bulunmuştu sadece ama sperm yoktu.Fsh normaldi. biz teseden sonra bir tedavi uygulamadık. kendi haline bıraktık. Doktorumuz Emre bey. Hormon tedavisine gerek olmadığını söylemişti. bizde yeterince ilaç kullandık biraz vücudu dinlendirelim diye düşünüp kendi haline bıtaktık. yaklaşık bir aydır da takviye vitaminler ve coenzym10 kullandırıyorum. Doktorunuz size bir tedavi uygulayacak mı? Nasıl bir tedavi uygulayacak ? bizimle de paylaşırmısın
maalesef bızede tedavı onerılmedı ama bız kaan aydosa gıdıcez hıc tedavı gormedı esım tese oncesıde sonrasıda doktorumuz murad basar bu ayın 8 de tese oldu emre beyede maıl attım sordum tedavı gerekmez ama hormon takıbı yapmalıyız dedı ılk doktorumuz emre beydı bızım ama bız ondan vazgectık murad beyde olduk ılk teseyı 26 ocaktada kaan hocaya gıdıcez tedavı ıcın beklemek ıstemıorum sadece bıtkısel kullanıyo esım

Mrb arkadaşlar. Biz tedaviye bayadır ara verdik, eşime ne zaman konuyu açsam, tamam olur deyip geçiştiriyor, 1 kaç saat sonra basit bişeyden tartışma çıkarıp günlerce konuşmuyor. Ne zaman tedavi konusunu açsam hep böyle yapıyor. Bende bunu farkedince bi daha tedavi hakkında konuşmamaya karar verdim, ne zaman hazır olursa kendisi söyler dedim, 1 ay oldu tedavi konusuna hiç girmedik, onunda diyeceği yok gibi, ne yapacağımı bilmiyorum, sizce sussam mı konuşsam mı?
bence konusmalısın kırmadan ustune fazla gıtmeden zor ama kabullenmesı ve bıran once harekete gecmesı lazım dahada gecıkmeden

Arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır eşim dün mikrotese oldu ve 3 tüp sperm çıktı 10 tanede dollendi şimdi inş tranfer olucak bizde çok ugrastik ve yüzde 25 şansımız vardı çok dua ettim Rabbim bize nasip etti darısı tüm kader arkadaşlarıma
Canim doktorunuz kimdi hayirlisiyla bebisine kavusursun insallah...

Arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır eşim dün mikrotese oldu ve 3 tüp sperm çıktı 10 tanede dollendi şimdi inş tranfer olucak bizde çok ugrastik ve yüzde 25 şansımız vardı çok dua ettim Rabbim bize nasip etti darısı tüm kader arkadaşlarıma
Canımm hayırlı olsun çok sevindim Rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sizin problem neydi tedaviniz felan kısaca yazarmısın hatırlayamadım kusura bakma

Allah gönlüne göre versin arkadaşım bizdede sperm çıkışı var elhamdullah az da olsa tüm arkadaşlar ınsallah bizdede döllenme olur arkadadim gönlüne göre versin ins arkadasim hepimizin ins

Cnm okuyunca nasıl sevindim anlatamam Rabbim gönlünüze göre versin herseyi.insallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.benim eşime 47 xxy li bizde Kasım sonunda tahlil yaptiracagiz 6 aydır eşim hormon tedavisi görüyor Tansel beyde.bizde inşallah böyle güzel haberler alırız. Senden kaç yumurta toplandı. Bu arada benim eşim pregnly ve gonal f iğne kullanıyor. Birden umutlandım bende simdi:KK36:

Cnm okuyunca nasıl sevindim anlatamam Rabbim gönlünüze göre versin herseyi.insallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.benim eşime 47 xxy li bizde Kasım sonunda tahlil yaptiracagiz 6 aydır eşim hormon tedavisi görüyor Tansel beyde.bizde inşallah böyle güzel haberler alırız. Senden kaç yumurta toplandı. Bu arada benim eşim pregnly ve gonal f iğne kullanıyor. Birden umutlandım bende simdi:KK36:

Bizim tedavide öyleydi canım pregnyl ve gonal f kullandı eşim benden 18 yumurta toplandı sizin fsh testosteron falan kaç

Cokk sevindimm canimmm insallah transferin cok iyi gecer bebegin sana tutunur saglikli olark kucagina alirsin insallahh. Darisi bizlere insallah.. Allahh buyukkk O birseyin olmasini isterse ona sadece ol der oluverir. :KK200:

Bizim tedavide öyleydi canım pregnyl ve gonal f kullandı eşim benden 18 yumurta toplandı sizin fsh testosteron falan kaç
Canımmmm gözünüz aydın cok mutlu oldum umut oldun bize :KK36: Allah tamamına erdirsin insallah mucizen sımsıkı tutunur canım.Rabbim sen büyüksün arkadaşımıza güzel sonuclar almayı mutlu olmayı nasip et Yarabbim:KK36:canim bu arada kaç yaşindasın? Pregenly ve gonalf kac ay nasıl kullandınız canım? Ilave birsey kullandınız mı bitkisel takviye gibi? InsAllah hepimizi bir an evvel kavustursun yavrularımıza, evlat hasretimizi dindirsin Rabbim

Cennetin Aşık Olduğu İnsanlar.
"Bir gün ölüm adamın karşısına çıktı ve dedi:
- Bugün, senin son günün.
Adam dedi:
- Ama ben hazır değilim.
Ölüm dedi:
- Bugünkü listemde, senin ismin ilk sıradadır.
Adam dedi:
- Peki o zaman… gitmeden önce,gel oturalım beraber bir kahve içelim.
Ölüm dedi:
- Tabi ki.
Adam, ölüme kahve ikram etti. Ve onun kahvesine bir kaç uyku hapı attı...
Ölüm kahveyi içti ve derin bir uykuya daldı...
Adam, ölümün listesini aldı ve ismini ilk sıradan silip listenin sonuna koydu.
Ölüm uyandıktan sonra şöyle dedi:
- Sen, bugün bana çok şefkatli davrandın. Şefkatinin karşılığında işime listenin sonundan başlayacağım."
Bazen bazı şeyler kaderinde yazılıdır. Onları değiştirmek için ne kadar çabalarsan çabala, onlar hiç bir zaman değişmezler...
Karga ve papağanın her ikisi de çirkin yaratılmıştır. Papağan itiraz eder ve güzelleşir. Ama karga Yaradan'ın rızasından memnun kalır.Bugün papağan kafeste, karga ise özgür...
Her hadisenin arkasında öyle bir hikmet vardır ki belki sen hiç bir zaman anlayamazsın.
O halde…
Hiç bir zaman Yaradan'a deme "Neden!!!?"

Hayirli olsun canim rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Canim hayirli olsun hayirli bir evladin olur insaalah kac ay tedavi oldunuz ayni genetik problem bizdede var.

Back
X