Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım saracoglunun kürü dogrudur. Bir kanalda soylemisti bu kürü. Ama benim duydugum kürü: yarim litre suyu kaynat. Kaynayan suya 5yemek kasigi nohut kat. Kısık ateste 10 dk. kaynat ılıyinca suzup icilecek. 2 saat sonra da 1 su bardagi kaynat. 1 tatli kasigi kırk kilit bitkisi kat kısık ateste 3 dk kaynat. Kapali demlendir sicak icin demisti (kırkkilit cayi yatarken de olur demisti.) Biz teseden once kullanmistik. Bu sayedemi cikti sperm yoksa car miydi bilemiyorum. Rabbimin takdiriydi. Hayirlisini versin hakkimzda Allahım
kanalda söyledigi kür hangisi 7 yemek kaşıgı nohutu kaynatıp sabah tok öglen aç karnına içilenmi aceba ben bunu uyguluyorum gözünüz aydın sizin sıkıntı neydi

kanalda söyledigi kür hangisi 7 yemek kaşıgı nohutu kaynatıp sabah tok öglen aç karnına içilenmi aceba ben bunu uyguluyorum gözünüz aydın sizin sıkıntı neydi
Kanalda soyledigi benim izledigim ve yazdigim kür canım. Bizim fsh yuksekti. Ilk iki denememiz hormonlar duzelmeden yapildi maalesef negatif sonuclandi :( simdi 6 aydir tedavideyiz hormonlar normal duzeyde. Bakalim 3. tedavimizde Rabbim neyi nasip edecek. Hakkımızda hayırlısı olsun

Ona da kündileri ne zaman izin verirse giderim. 3 nerdeyse 3 bucuk yillik evliyim. Ev isleri yaparken daha da dusunuyorum. Bos kaldigim icin dusunceler beni kapliyor. Malesef Tesim.TESE olmadi esim
Allah yardimcimiz olsun arkqdasim Rabbim yüzümüzü güldürsun ins tese olmayı düşünüyor mu?

Kızlar peki sizlerin eşlerinizden ne gibi testler istedi doktorlar? Bizde sadece sprmiyorgram, fsh testi ve bizde UZİ derler orda anlami ne bilmem onunla testislere bakildi. Bu kadar. hangi testler lazım ve normal değerler kaç olmalı o testlerde?

Selam kizlar bizde azospermle savasiyoruz 1 sene olcak nerdeyse bilenler bilir beni tedavideyiz hala aralikda tekrar fish testi istedi doktorumuz bu 3.fish testimiz olcak bilmiyorum bundada haploid cikmassa tese dermi acaba doktor bu sefer artik esim tese olsun istiyorum yoruldm ya

Selam kizlar bizde azospermle savasiyoruz 1 sene olcak nerdeyse bilenler bilir beni tedavideyiz hala aralikda tekrar fish testi istedi doktorumuz bu 3.fish testimiz olcak bilmiyorum bundada haploid cikmassa tese dermi acaba doktor bu sefer artik esim tese olsun istiyorum yoruldm ya
haploid nedir?

:KK54::KK54:gizli takipçi desenize sizinle görüştüğümü hiç hatırlamıyorum :KK48::KK48:hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben 3 tüpbebek bir dondurulmuş tedavisi gördüm hamilelik hiç oluşmadı ne yazık ki.eğer face kullanıyorsanız bir grup kurdum oraya gelebilirsiniz.kliniferter sendromlulaların paylaşım yeri
Su gruba beni de ekle bulamadım gitti:-):-):-):KK70:

Arkadaşlar biz de bugün şişli memorial Murat Başar' a micro tese olduk, malesef olumsuz sonuç aldık. Bizle beraber 2 kişi daha vardı onların olumlu olmuş. Nasip elden bir şey gelmiyor. Sonuç olumsuz olsa da Murat bey ve Memorialdan memnun kaldık. Bu arada bende catlayacak olan bir sürü yumurta var , sadece ağrı kesiciyle kurtulmam mümkün olur mu sizce?
merhaba arkadaşım benim eşimde murat başarda micro tese oldu sonuç olumsuz bundan sonrası içinde ikinci micro teseyi hiç tedavisiz önerdi.size de önerileri oldumu cevaplarsan sevinirim

kızlar bakın biz gittik gördük dediğim gibi doktor bey çok cana yakın,güleryüzlü ve içten,hatta bi abi gibi konuşup derdinizi anlatabilirsiniz.birincide yada ikincide daha mnceki tedavilerinden olumlu sonuç alamayanlar gidip derdini anlatsın bence zaten o uygun görürse tekrar önerir size.şu fsh oranınıda kafanıza takmayın.önceki msjlarmda yazdığım gibi fsh oranının yüksek yada düşük olup yada normal olması sperm bulup bulamayacağımızın habercisi değil dedi defalarca sordum hatta.laboratuvar ortamını da srdum aynı şekilde hem doktor bey e hem de yanındaki sekreterine,endişe etmeyin.dediği şey sadece benim ikinci yada üçüncü teseyi yapmam aslında benim işime gelir ben bu yüzden para kazanıyorum ama ne gerek var insanları umutlandırmaya dedi.sadece ilk yada ikinci microtesede yaptırdığı merkez konusunda tedirgin olanlara önerebilirim bir de burada denemeyi dedi,söylediği mantıklı aslında düşününce.ilaç tedavisine zaten hiç olumlu bakmıyo kesinlikle.
Hangi doktor?

Back
X