- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ınanmiyorumm ... hangi doktordaydiniz azo nun hangi çeşidi ... hayrli olsun nnn çok sevindimm bize de dua edin yaa.. bebeği olmayan annemin arkadaşlarını büyük kızlarını şimdi anlıyorum .. bize de dua edin lutfennSelam hepinize kizlar bende azospermiyi 5 yil once kesfettim besyilda 5 deneneme yaptim ve sukurki 6 demememde ikiz tuttu bugun kalp atislarini duydum ve hala inanamiyorum 3 defa kurtaj oldum dis gebelik gecirdim tabi tutmayanda oldu tam vazgectim olmuyo artik dr elindeki emriyolar bitsin bidaha da denemem derken ikiz tuttu sukur cok zor bir surec evet ama rabbim nasip edecekse ediyo insallah dilerim hepiniz etlatlariniza sarildiginiz gunleride gorursunuz
Canimmm esimle okudum yazdigini Allahimmm bagislasin masallahh dedik beraber. Beraber amin dedik duana. Allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallahhh cok duygulandim.. sizin azosperm nedeni neydi . Anladigim kadariyla dondurulmuslar la denemelerini yaptin..Allahim cok buyuk vermek isterse hic bir sey engel olamaz.Selam hepinize kizlar bende azospermiyi 5 yil once kesfettim besyilda 5 deneneme yaptim ve sukurki 6 demememde ikiz tuttu bugun kalp atislarini duydum ve hala inanamiyorum 3 defa kurtaj oldum dis gebelik gecirdim tabi tutmayanda oldu tam vazgectim olmuyo artik dr elindeki emriyolar bitsin bidaha da denemem derken ikiz tuttu sukur cok zor bir surec evet ama rabbim nasip edecekse ediyo insallah dilerim hepiniz etlatlariniza sarildiginiz gunleride gorursunuz
Merhaba arkadaşım çok şükür ki sperm var ki deneme yapiosun uz ins bu sefer tutunur bebişlerin Rabbim herkesin muradıni versin ins zor bir sınav ins kazanan kullarından oluruz bide azoyduk bir senedir uğraşıyoduk şimdi azda olsa motil ve immotil sperm çıkışı başladı onlarla diğer ay tüp deniycez ins sizin sperm tesede mi bulunuyor kalite durumu nedir arkadaşımArkadaşlar mrb beni de alır mısınız aranıza..benim eşim de azosperm. 4 tüp bebek tedavisi 2 düşük 1.5 yıl içinde.şimdi 5.tedavideyiz tabi o kadar tedaviye bende sorunlar çıktı onları halletmeye çalışıyoruz. Rabbim herkese yardım eysin çok zorlu süreçlr
Canım çok geçmiş olsun biz de 1 yıl bekledik sperm çıkışı için şimdi tüp bebek için yeterli ama morfolıji skıntı.. 2 düşük sonrası bende skıntılar başladı..her aşaması çok zor.. inş.bu sınavı layıkıyla geçeriz en yakın zamanda kucaklarımız bebişlerimizle dolarMerhaba arkadaşım çok şükür ki sperm var ki deneme yapiosun uz ins bu sefer tutunur bebişlerin Rabbim herkesin muradıni versin ins zor bir sınav ins kazanan kullarından oluruz bide azoyduk bir senedir uğraşıyoduk şimdi azda olsa motil ve immotil sperm çıkışı başladı onlarla diğer ay tüp deniycez ins sizin sperm tesede mi bulunuyor kalite durumu nedir arkadaşım
Tedavin şimdiden hayırlı olsun inş.ilk tedavinde kavuşursun muradına canımCanım çok geçmiş olsun biz de 1 yıl bekledik sperm çıkışı için şimdi tüp bebek için yeterli ama morfolıji skıntı.. 2 düşük sonrası bende skıntılar başladı..her aşaması çok zor.. inş.bu sınavı layıkıyla geçeriz en yakın zamanda kucaklarımız bebişlerimizle dolar
Allah Razı olsun canım iyi dileklerin içinTedavin şimdiden hayırlı olsun inş.ilk tedavinde kavuşursun muradına canım
Sizde Bu denemede kavusursunuz ins miniginize canimAllah Razı olsun canım iyi dileklerin için
Ya o kadar terminler cikiyor sasip kliyorum. Teseyla mikrotesenin farki ne? Motil ne immotil ne? Sperm kalitesi ne demek? Kusura bakmayin cok sorular soruyoorum.Merhaba arkadaşım çok şükür ki sperm var ki deneme yapiosun uz ins bu sefer tutunur bebişlerin Rabbim herkesin muradıni versin ins zor bir sınav ins kazanan kullarından oluruz bide azoyduk bir senedir uğraşıyoduk şimdi azda olsa motil ve immotil sperm çıkışı başladı onlarla diğer ay tüp deniycez ins sizin sperm tesede mi bulunuyor kalite durumu nedir arkadaşım
Amin ya RabbişCanim motil sperm mi çıkıyo sizdende yani tahlilerinizde çıktınız var mı amin arkadaşım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun embiriyo oluşuyor mu yanu çok sıkıntılı ve zor bi dönem Rabbim üzüntüler imiz mutlulukla tatlandırsin Cumlemizin
[
kavanozda olan metal olmayan kaşıkla nohut kadar alıp dil altına verilenden
Selam hepinize kizlar bende azospermiyi 5 yil once kesfettim besyilda 5 deneneme yaptim ve sukurki 6 demememde ikiz tuttu bugun kalp atislarini duydum ve hala inanamiyorum 3 defa kurtaj oldum dis gebelik gecirdim tabi tutmayanda oldu tam vazgectim olmuyo artik dr elindeki emriyolar bitsin bidaha da denemem derken ikiz tuttu sukur cok zor bir surec evet ama rabbim nasip edecekse ediyo insallah dilerim hepiniz etlatlariniza sarildiginiz gunleride gorursunuz
Çok tebrik ederim. Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin. Her kese böyle bir sevinci yaşatsın. İçimdeki umut işiğı yeniden yanmaya başladı. Allah sizden ebeden razı olsun.Selam hepinize kizlar bende azospermiyi 5 yil once kesfettim besyilda 5 deneneme yaptim ve sukurki 6 demememde ikiz tuttu bugun kalp atislarini duydum ve hala inanamiyorum 3 defa kurtaj oldum dis gebelik gecirdim tabi tutmayanda oldu tam vazgectim olmuyo artik dr elindeki emriyolar bitsin bidaha da denemem derken ikiz tuttu sukur cok zor bir surec evet ama rabbim nasip edecekse ediyo insallah dilerim hepiniz etlatlariniza sarildiginiz gunleride gorursunuz
Ben varımKızlar burada Emre beyin hastası olan var mı?
Bende ilk ogrendigimde cok arastirmistim cocugu olanlar varmi diye benim hamilelik oluyodu ama kanama baslatiyodu hep nasip ya rabbim ikiz nasip etti sonunda bir bucuk aylik oldular evet ya oluyomus azospermi de oluyomus sakin vazgecmeyin insallah saglikla dogduklarinida gorurum de yazarim size cok tesekkurlerÇok tebrik ederim. Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin. Her kese böyle bir sevinci yaşatsın. İçimdeki umut işiğı yeniden yanmaya başladı. Allah sizden ebeden razı olsun.