- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum size.bende aylaeca hep sadece okudumKeşke whatsapp yerine burdan yazışsak çünkü sonuçta burdan yazdığımızda biçim gibi olup da buraya yazmayan sadece okuyan kişilere de yol göstermiş oluyoruz ben aylarca hiç yazmadan sadece okudum mesela ilk öğrendiğimizde
Ücret raporlu raporsuz nasıl. ?Çok saol canim Marmara universitesinde yaptırıyorum ist.da bizim durumlarda üç yıllık evli olma şartı yokmuş yani üç tedaviyi devlet karsilio raporla oluyoruz
Anladım canım. Üniversite hastanelerinde hiç ücret ödenmiyor mu? Aslında Bi yakınımız da bize Cerrahpaşa da yada Ege üniversitesinde yaptırım dedi ama ne bilim bizim durumumuz zor biraz o yüzden güvenemedim sonuçta microtese de tecrübe çok önemli. Bir de sanırım üniversite hastanelerinde doktor seçme Hakkı vs yokÇok saol canim Marmara universitesinde yaptırıyorum ist.da bizim durumlarda üç yıllık evli olma şartı yokmuş yani üç tedaviyi devlet karsilio raporla oluyoruz
Merhaba canim. Biz de rapor çıkartıp erciyes universitesindr düşünüyoruz ama doktor seçme hakki var mi ki ? Raporlu olunca ucret ne kadar oluyomus? Bi de benim yasim 22 rapor icin 23 gerekli demi?Çok saol canim Marmara universitesinde yaptırıyorum ist.da bizim durumlarda üç yıllık evli olma şartı yokmuş yani üç tedaviyi devlet karsilio raporla oluyoruz
Merhaba arkadaşım benim yaşım 26 bilmiyorum ama 23 üstünde olmak gerektiğini yaştan dolayi sormadım ama bir bayan vardı 38 yasin üstü ücretli dedi sanırım öyle bi statüdu var.canim doktor tanıdık ti yaji Prof bizi yönlendirdi evet pek seçme hakkın yok ama ben ozleden iyi olduğuna inanıyorum yani sonuçta onlarda deneyimli biras nasip tabi bu ısler ama evraklar filan epey ugrastiriyor doktor epey sıcakta bayan bakio zaten esime erkek yani hersey şuanda olumlu ins tese olayı evet deneyim önemli ins bize geri kalmaz teseye çıkanlar ise yarar ins arkadaşlarım epey yoğun üniversite hastaneleri bunuda belirteyim randevu zor sıra zor ama bunlar bittikten snra rahat ileri incelemede yapiolar sperm testinde bizim yapıldı imsi de var yani son teknolojiMerhaba canim. Biz de rapor çıkartıp erciyes universitesindr düşünüyoruz ama doktor seçme hakki var mi ki ? Raporlu olunca ucret ne kadar oluyomus? Bi de benim yasim 22 rapor icin 23 gerekli demi?
Canım sanırım ilaçları odwmiyorsin ve tüm tahliller ücretsiz ama teseyi bilemiom doktor seçme hakkında pak olmuyor malesef canim siz tese olacakmisiniz kimi dusunuyorsunuzAnladım canım. Üniversite hastanelerinde hiç ücret ödenmiyor mu? Aslında Bi yakınımız da bize Cerrahpaşa da yada Ege üniversitesinde yaptırım dedi ama ne bilim bizim durumumuz zor biraz o yüzden güvenemedim sonuçta microtese de tecrübe çok önemli. Bir de sanırım üniversite hastanelerinde doktor seçme Hakkı vs yok
Anladim canim. Insallah guzel bi sonuc alırsınız.biz de onumuzdeki hafta gidersek insallah bi mani cikmaz da , sorucam herseyi . buraya da yazarim rapor hakkinda ogrendiklerimi :)Merhaba arkadaşım benim yaşım 26 bilmiyorum ama 23 üstünde olmak gerektiğini yaştan dolayi sormadım ama bir bayan vardı 38 yasin üstü ücretli dedi sanırım öyle bi statüdu var.canim doktor tanıdık ti yaji Prof bizi yönlendirdi evet pek seçme hakkın yok ama ben ozleden iyi olduğuna inanıyorum yani sonuçta onlarda deneyimli biras nasip tabi bu ısler ama evraklar filan epey ugrastiriyor doktor epey sıcakta bayan bakio zaten esime erkek yani hersey şuanda olumlu ins tese olayı evet deneyim önemli ins bize geri kalmaz teseye çıkanlar ise yarar ins arkadaşlarım epey yoğun üniversite hastaneleri bunuda belirteyim randevu zor sıra zor ama bunlar bittikten snra rahat ileri incelemede yapiolar sperm testinde bizim yapıldı imsi de var yani son teknoloji
whatsappa toplanma sebebimiz hem en son gelismelerden haberdar olmamiz hem de iste arkadaslarimiz icin dualar paylasiyoruz. bir birimizden daha erken haberdar oluyiruz.Keşke whatsapp yerine burdan yazışsak çünkü sonuçta burdan yazdığımızda biçim gibi olup da buraya yazmayan sadece okuyan kişilere de yol göstermiş oluyoruz ben aylarca hiç yazmadan sadece okudum mesela ilk öğrendiğimizde
Biz kısmetse memorial da murad beyle düşünüyoruz çok olumlu yorumlar okudum merkez için de o yüzden canımCanım sanırım ilaçları odwmiyorsin ve tüm tahliller ücretsiz ama teseyi bilemiom doktor seçme hakkında pak olmuyor malesef canim siz tese olacakmisiniz kimi dusunuyorsunuz
Ne aşamada tedaviniz çıkış başladı mı canımKizlar merhaba epeydir girmiyodumda baya bisey kacirmisim tedavisi iyi gidenler varmi bide celalettin peruda tedaviye baslayan? Benim 2.5 sene bitti tedavim ve Rabbim izin verirse sona yaklasiyoruz galiba ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin canlarrr...
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun ins ❤ canimBiz kısmetse memorial da murad beyle düşünüyoruz çok olumlu yorumlar okudum merkez için de o yüzden canım
İnşallah hepimizin Canım artık yüzümüz gülsün inşallahRabbim hepimizin yüzünü güldürsun ins ❤ canim
canım sperm fish başka sperm yıkama başka değil mi?Evet biz yapdirdik fish testi oluyor 2 kere yapdirdik haploid hücre cikmadi canli hücre varmi diye bakiliyo maalesef cikmadi haftaya 3.fish testini yapcak umudum yok ama vakalm
canım sperm fish başka sperm yıkama başka değil mi?
aynen arkadaşım katılıyorum sana herkes birşeyler öğreniyor burda bilen bilmeyen ilk gören fikir alıp veren vs..Keşke whatsapp yerine burdan yazışsak çünkü sonuçta burdan yazdığımızda biçim gibi olup da buraya yazmayan sadece okuyan kişilere de yol göstermiş oluyoruz ben aylarca hiç yazmadan sadece okudum mesela ilk öğrendiğimizde