Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım.. Bu arada sizde çıkış var mıydı microtese mi oldunuz ve hangi doktorları önerirsin...

Boyamalı test her yerde yok ama radyoloji dediğin dopler canım öyle söylersen daha iyi olur ya da testis ultrasonu
semra kahraman cok ıyı ayse hocayı sıddetle tavsıye ederım harıka bır doktor guleryuzlu ama kahraman ulker var kesınlıkle ona gıtme dıgerlerının randevusu dolu olunca ona gonderıolar ama sen bekle ona gıtme ...

bızde ana hucreler cıktı sadece kaan aydosla tedavıye baslayacaz bu ay bakalım

semra kahraman cok ıyı ayse hocayı sıddetle tavsıye ederım harıka bır doktor guleryuzlu ama kahraman ulker var kesınlıkle ona gıtme dıgerlerının randevusu dolu olunca ona gonderıolar ama sen bekle ona gıtme ...

Hayırlısı olsun ve Allahım yardımcımız olsun. Tavsiyelerin için sağol. Burada microtese yi kim yaptı murad bey mi

herkese iyi akşamlar.
nasılsınız arkadaşlar.
ben artık azosperm ile yaşamayı öğrendim ve böyle alıştırmıştım kendimi.
ama 3 gece peşpeşe rüyamda bebek görünce ben azosperm ile yaşamanın daha zor olduğunu anladım.
tam alıştım artık böylede mutluyuz derken başa dönüyorum.
bu kısır döngü malesef böyle devam ediyor.
duam hep allahım kaderde bebek yoksa bebeksizliğe alışalım ve hayalini dahi kurdurma.
ama kaderde varmı yokmu bilemiyorum ama bu fikir çıkmıyor beynimden yüreğimden.
eğerki kasımdaki tedavimiz olumlu olsaydı şimdi bebeğim şu kadar olmuştu fikri bile zor.
bazı tarihler unutulmazmış bende 27 kasım 2014 unutamıyorum.
pek yazmıyorum kusura bakmayın.çünkü yazacak hiçbirşeyim yok.
şuanda kaan aydosla tedavideyiz.sadece beta karoten kullanıyoruz.gelişmeler ne bilmiyoruz.
kan değerleri inanamıyorum ama o kadar iğne kullandığımız durumdan çok daha iyi.
yani iğnelerle göremediğimiz değerleri görünce allah allah diyoruz.
sanırım kafaya eskisi gibi takmamak en iyisi.
belkide bu kadar rahat oluşumzda etki ediyordur bilemiyorum.
inşallah hiç böyle beklemediğimiz andada sperm görürüz.
hayal kurmak serbest.

herkese iyi akşamlar.
nasılsınız arkadaşlar.
ben artık azosperm ile yaşamayı öğrendim ve böyle alıştırmıştım kendimi.
ama 3 gece peşpeşe rüyamda bebek görünce ben azosperm ile yaşamanın daha zor olduğunu anladım.
tam alıştım artık böylede mutluyuz derken başa dönüyorum.
bu kısır döngü malesef böyle devam ediyor.
duam hep allahım kaderde bebek yoksa bebeksizliğe alışalım ve hayalini dahi kurdurma.
ama kaderde varmı yokmu bilemiyorum ama bu fikir çıkmıyor beynimden yüreğimden.
eğerki kasımdaki tedavimiz olumlu olsaydı şimdi bebeğim şu kadar olmuştu fikri bile zor.
bazı tarihler unutulmazmış bende 27 kasım 2014 unutamıyorum.
pek yazmıyorum kusura bakmayın.çünkü yazacak hiçbirşeyim yok.
şuanda kaan aydosla tedavideyiz.sadece beta karoten kullanıyoruz.gelişmeler ne bilmiyoruz.
kan değerleri inanamıyorum ama o kadar iğne kullandığımız durumdan çok daha iyi.
yani iğnelerle göremediğimiz değerleri görünce allah allah diyoruz.
sanırım kafaya eskisi gibi takmamak en iyisi.
belkide bu kadar rahat oluşumzda etki ediyordur bilemiyorum.
inşallah hiç böyle beklemediğimiz andada sperm görürüz.
hayal kurmak serbest.
Hepimiz için zor bir süreç Rabbim hayal ettirdiği şeyi yasatirmis ins bizde yaşarız arkadaşım ara ara olacak bu ama hayat devam ediyo diyoruz snra çeşitli tatlısıyla benimde geçen sene on kasımda bir sene oldu şükür ki bir ilerleme var bizde ama stres olmuyo mu oluyoo hep 3 yıllık evli olucam bende arkadaslarim ikinciye hamile amaelden bişey gelmioo Rabbim böyle buyurdu imtihanimizi geçmeyi nadil edecek ins.Sukurler olsun her halimize arkadaşım ins daha iyi gunler görürüz yazısını burdan hayal kurduğumuz şeyleri yaşamak umuduyla ...

selam elzem.sanırım tedaviye karar vermişsiniz.hayırlı olsun.sonu bebişli olsun.
Evet artık Bi sonuç olsun istiyoruz. İnşallah ocak ya da şubat gibi tedaviye başlıyoruz. Allahım yardımcımız olsun inşallah. Sizin de tedaviniz hayırlı olsun.

Benim esimde cuma günü 3.fish testini vercek bakalm bu sefer ne cikicak artik tese olsun istiyorum sanirim bu testten sonra doktorumuz tese der

Benim esimde cuma günü 3.fish testini vercek bakalm bu sefer ne cikicak artik tese olsun istiyorum sanirim bu testten sonra doktorumuz tese der
İnşallah hayırlı haberler canım. Rabbim yolumuzu işimizi kolaylastırsın zorlastırmasın inşallah

Canim adetin ikinci günü testlerin var onları yaptıricam anestezi randevusu aldım persembeden onun için gidicem başladık yani canim Rabbim hayırlısıni nasip etsin jns Rabbim hepimze annelik yaşatır. Esimde bende çok heycanliyim ve stresliyim.arkadasim Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasin ins hepimizin isini...

merhaba canım benim doktorum kahraman ülkerdi gerçekten hiç iyi bir doktor değildi ilk gittiğimde o vardı ve hep ona gititim ama sonrasında gerçekten pişman oldum

Carsamba gunu bizim 2.tesemiz var emre beyde kizlar hem watsap grubundan hem burdan yazmaya calisacagim..
merhaba canım ilk tesenizde hiçmi bulamadılar biz emre beye gittiğimizde ikinci teseyi önermemişti sizin şansınız var galiba size ikinci teseyi yapmayı düşündüğüne göre şimdiden Allah yardımcınız olsun Allah yüzünüzü güldürür inşallah canım bir soru srabilirmiyim tese öncesi tedavi oldunuzmu bitkisel vesaire

merhaba canım ilk tesenizde hiçmi bulamadılar biz emre beye gittiğimizde ikinci teseyi önermemişti sizin şansınız var galiba size ikinci teseyi yapmayı düşündüğüne göre şimdiden Allah yardımcınız olsun Allah yüzünüzü güldürür inşallah canım bir soru srabilirmiyim tese öncesi tedavi oldunuzmu bitkisel vesaire
Hic bulunmadi canim ama hersey normaldi bizim hormonlar genetik falan emre bey yuzde 20 sans verdi solgarin bitkisel ilaclarindan vermisti esim onlari kullandi..

İnşallah canım.. Bu arada sizde çıkış var mıydı microtese mi oldunuz ve hangi doktorları önerirsin...

Boyamalı test her yerde yok ama radyoloji dediğin dopler canım öyle söylersen daha iyi olur ya da testis ultrasonu
Teşekkürler canım...

merhaba arkadaşlar eşim 10 kasımda mikrotese oldu ve az da olsa bulundu donduruldu binlerce şükür tüp bebek tedavisine başlayacağız ama işimle ilgili sıkıntı olduğu için mart nisanı bekleyeceğiz. Binlerce şükür rabbime umudunuzu hiç kaybetmeyin yer gök dua ve hep pozitif düşünün. Kendimize tutunacak dallar bulalım herşeyin hayırlısını bilir ve verir rabbim sınavımız çok ağır evet ama inancımız tam. Neylerse güzel eyler rabbim

Back
X