- 23 Ekim 2015
- 230
- 129
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun kardeş siizn azo sebebi neydi acaba?merhaba arkadaşlar eşim 10 kasımda mikrotese oldu ve az da olsa bulundu donduruldu binlerce şükür tüp bebek tedavisine başlayacağız ama işimle ilgili sıkıntı olduğu için mart nisanı bekleyeceğiz. Binlerce şükür rabbime umudunuzu hiç kaybetmeyin yer gök dua ve hep pozitif düşünün. Kendimize tutunacak dallar bulalım herşeyin hayırlısını bilir ve verir rabbim sınavımız çok ağır evet ama inancımız tam. Neylerse güzel eyler rabbim
mrb cnm hayırlı olsun eşin nerede oldu mikroteseyi doktorunuz kimdi acaba,anladığım kadarıyla sen hazırlanmamışsınmerhaba arkadaşlar eşim 10 kasımda mikrotese oldu ve az da olsa bulundu donduruldu binlerce şükür tüp bebek tedavisine başlayacağız ama işimle ilgili sıkıntı olduğu için mart nisanı bekleyeceğiz. Binlerce şükür rabbime umudunuzu hiç kaybetmeyin yer gök dua ve hep pozitif düşünün. Kendimize tutunacak dallar bulalım herşeyin hayırlısını bilir ve verir rabbim sınavımız çok ağır evet ama inancımız tam. Neylerse güzel eyler rabbim
doktorumuza sorduk cevap bekliyoruz canım daha öğrenemedik nedeninihayırlı olsun kardeş siizn azo sebebi neydi acaba?
kaan aydosun hastasıyız özel hrs hastanesinde yaptırdık. ben hazırlanmadım çıkmazsa diye binlerce şükür çıktı. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız canım.mrb cnm hayırlı olsun eşin nerede oldu mikroteseyi doktorunuz kimdi acaba,anladığım kadarıyla sen hazırlanmamışsın
benim eşimde olacak önümüzdeki hafta ,bizde çıkarsa dondurup sonra tedviye başlayağız inş.
aminnn inşallah hepimize hamileyim demeyi nasip eder rabbim. biz kaan aydosun hastasıyız özelde tedavi gördük özelde ameliyat etti doktor canım. hepimiz için hayırlısıCokk sevindim hangi hastaneye de tedavi gördünüz Rabbim hamileyim demeyi de nasip etsin arkqdasim
canım yapılan testlerde içerde üretimin olduğu suan sadece çıkışta sorun kaldı denildi daha detaylı bende bilmiyom sonuçlara göre tabikisi bizde beklemiyoz normali ama çıkanda varmış yani Rabbim neyi nasip ederse artık..Canım inşallah öyledir tabi de azospermi sonrası normal yolla olması imkansıza yakın tabi yine de Allah'ın hikmetinden sual olmaz. Ayrıca içeride herşey tammış derken ne demek istedin ve bu Nasıl anlaşılıyor aceba. Yanlış anlama biz de Celalettin hocada tedavi olduk daha önce ama söylediklerini çok anlamadım
lokositle alakalı bi sorunumuz yok şuan ben hocayla görüşmedim eşim devamlı irtibat halinde 2,5 senedir tedavideyiz canım bizim sorun sertoliydi canımsiz şuan ne durumdasınız?Canim bize de aynı söyledi ... herşey Cok iyi dedi ... normal yoldan cikabjlir falan dedi...lokosit biterse çıkar gibi ...kaç yıl tedavidesiniz celalettin hoca da? Sizin problem.neydii
kaan aydosun hastasıyız özel hrs hastanesinde yaptırdık. ben hazırlanmadım çıkmazsa diye binlerce şükür çıktı. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız canım.
bızım 2 saat surdu valla cnm bende o kadar uzun beklemıodum ama okadar surduO kadar uzun mu ya. Ben yarım saat falan diye duymuştum...
cok kotu bır doktordu sonra ben deqıstım zehra hanım var kan almanın karsısında onunla konustuk doktor secımı yapabılırsın dedı yuksel hocada cok ıyı ayse semra hoca super ayse hocanın enerjısıne bayıldım ben harıka bır ınsanmerhaba canım benim doktorum kahraman ülkerdi gerçekten hiç iyi bir doktor değildi ilk gittiğimde o vardı ve hep ona gititim ama sonrasında gerçekten pişman oldum
Canım biz 4 aydır tedavideyiz menagon 75 kullandık haftada 3 gün ve bitkiseller tedavinin 4.ayında tese olduk binlerce şükür ki çıktı sonucunuz hayırlı çıkar inşallahCanim ne kadardir tedavi görüyosunuz neler kullanfiniz tedavinin kacinci ayinda tese oldunuz biraz yazarmisin bizde kaan aydosubuz hastasiyiz cuma günü esim fish testini vericek bilgilendirirseb sevinirim tesekkürler
cok sevındım cnm ne guzelCanım biz 4 aydır tedavideyiz menagon 75 kullandık haftada 3 gün ve bitkiseller tedavinin 4.ayında tese olduk binlerce şükür ki çıktı sonucunuz hayırlı çıkar inşallah
Canım biz 4 aydır tedavideyiz menagon 75 kullandık haftada 3 gün ve bitkiseller tedavinin 4.ayında tese olduk binlerce şükür ki çıktı sonucunuz hayırlı çıkar inşallah
Hiç fish testi yaptırmadık azosperm nedenimizin cevabı daha gelmedi kaan beyden mail bekliyoruz 23 kasıma kadar cevap verecek. İnşallah hastalıklarımıza şafi adı hürmetine şifa versin rabbimCok sevindim cnm ne mutluu darisi bizlere insallah peki bu süre icinde hic fish testi yapdinizmi ve tam olarak azosperm sebebiniz ney
Hiç fish testi yaptırmadık azosperm nedenimizin cevabı daha gelmedi kaan beyden mail bekliyoruz 23 kasıma kadar cevap verecek. İnşallah hastalıklarımıza şafi adı hürmetine şifa versin rabbim
Canım merhaba.Mesajını tesadüfen gördüm İnşallah gitmemişsinizdir.Sakın mUrat erdemire gitmeyin.Kendisi zaten kadın doğum doktoru.Ayrıca murat beyin de merkezin de azospermiyle hiç alakası yok.Ayrıca çok da pahalı bi merkez.Asla tercih etmeyin.Biz çok pişman olduk.arkadaslar benim esim azoospermi ilk defa tedaviye baslicaz . ne kadara mal oluyor asagi yukari cok buyuk mecralar mi?
bursada murat erdemir doktordan randevu aldik gitcez doktorla ilgili bilgisi olan varmi