Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan aydosun hastasıyız özel hrs hastanesinde yaptırdık. ben hazırlanmadım çıkmazsa diye binlerce şükür çıktı. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız canım.
inşallah canım çok korkuyorum ya çıkmazsa diye ama herşey rabbimizn elinde,inşallah hamilelik haberinide alırız canım

kızlar herkez watsap grubuna katılıyo herhalde bence buradan yazışmak daha kalıcı çünkü yıllar sonra bile arkadaşlar burdaki tecrübelerden yararlanabiliyor şahsen ben geçmişte yazılanlardan çok şey öğrendim:110:
sana katılıyorum ben de hastalığımızı ilk öğrendiğimde baştan sona bütün yorumları okumuştum onun içinde yaşadıklarımızı sırayla paylaşıyorum aynı durumda olanlara umut olur diye. watshap grubu nasıl kuruldu ona nasıl katılabilirim.

sana katılıyorum ben de hastalığımızı ilk öğrendiğimde baştan sona bütün yorumları okumuştum onun içinde yaşadıklarımızı sırayla paylaşıyorum aynı durumda olanlara umut olur diye. watshap grubu nasıl kuruldu ona nasıl katılabilirim.
Canım benim mrb : ) o grupta cok önemli bilgileri zaten burayada paylasıyoruz nitekim leyla arkadasın eşi emre beyde ameliyat oldu sonucu kendisinin bildirmesi daha dogru olur kendiside demiş zaten bildirirm diye. Bizler orda sohbet muhabbet için yazısıyoruz yoksa canım benim bizler hepimiz burdan cookkkk bilgiler edindik. Allahım yar ve yardımcımız olsun canlarım. Allah yolumuzu mubarek kılsın elimizi kucağımızı boş koymasın. Allaha emanet olun kaderdaşlarım.

Mrb bitkisrl olrak ne kullandiniz.nereden aldiniz acaba
ısırganotu çayı içtik her akşam. kuru incir 2-3 tane, yanında ceviz veriyordum. keçiboynuzu tozu bir tatlı kaşığı bir tatlı kaşığı da bal yiyordu sabahları. yeşillik bol bol ve semizotu salatası yapıyordum. haftada 4 gün nohut. ben bir de yoğurda çörekotu katıp yiyorduk ve hala devam ediyoruz. ısırganotunu,inciri,keçiboynuzunu aktardan alıyorum canım. Rabbim şifamızı versin inşallah. Kırmızı eti çok az yiyorduk

Canm bu arada sey sorcam esin hrs hastanesnfe tese oldu demi peki sen tüp bebegidemi orda yapdircaksin kac embryo transfer ediolarmis yasn kac kusura bakma cok sordm ama kafamda sorular cok

Canm bu arada sey sorcam esin hrs hastanesnfe tese oldu demi peki sen tüp bebegidemi orda yapdircaksin kac embryo transfer ediolarmis yasn kac kusura bakma cok sordm ama kafamda sorular cok
tüp bebeği orada yaptırmayı düşünmüyoruz. Kaan hoca ankara üni. yaptırırız demişti tekrar sorduk cevap bekliyoruz. biraz araştırdım da ankara üniversitesinde göğşen bey var ondan iyi bahsediliyor devlet de karşılıyor olabilir gibi geldi ama araştırmaya devam ediyorum marta kadar zamanım var. yaşım 30 canım. istediğini sorabilirsin sıkılma hepimizin kafasında deli sorular cevaplar peşindeyiz. Onun için burası güzel bir paylaşım sitesi olmuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

tüp bebeği orada yaptırmayı düşünmüyoruz. Kaan hoca ankara üni. yaptırırız demişti tekrar sorduk cevap bekliyoruz. biraz araştırdım da ankara üniversitesinde göğşen bey var ondan iyi bahsediliyor devlet de karşılıyor olabilir gibi geldi ama araştırmaya devam ediyorum marta kadar zamanım var. yaşım 30 canım. istediğini sorabilirsin sıkılma hepimizin kafasında deli sorular cevaplar peşindeyiz. Onun için burası güzel bir paylaşım sitesi olmuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Cevabin icin sagol canim peki spermleri tasimanin zarari olmazmiymis kaan hoca ne diyo bu konuda bende novaarti istiyorum aslnda hangi merkez cift embryo transfer ederse orayi istiyorum biz ztn yurtdisindayz devlet bize karsilamiyo ben bu spermin tasimasindan endiseliyim yoksa tasiyanlar var okumusfm ama baska bi merkezden baska merkeze tasinirsa saglikliligini kaybederse diye düsünüyorm

Cevabin icin sagol canim peki spermleri tasimanin zarari olmazmiymis kaan hoca ne diyo bu konuda bende novaarti istiyorum aslnda hangi merkez cift embryo transfer ederse orayi istiyorum biz ztn yurtdisindayz devlet bize karsilamiyo ben bu spermin tasimasindan endiseliyim yoksa tasiyanlar var okumusfm ama baska bi merkezden baska merkeze tasinirsa saglikliligini kaybederse diye düsünüyorm
dondurmanın zararı olmaz diye konuştuk ama taşımanın zararını konuşmadık öyle olsa kendisi bize ankara üniversitesini tavsiye etti. ameliyatı yaptığımız yerde tüp bebeği yapalım diye. hastanede de taşıyabiliyor muyuz diye sordum evet tabiki dedi. zaten donduruldu taşırken çözmeyecekleri için bir sakıncası olacağını düşünmüyorum içini rahat tut kötü şeyler düşünme. çift yumurta koyulan yerler ayrı mı olur onu da bilmiyorum açıkcası araştırmak lazım. ankara üniversitesi topiğindeki arkadaşlara sorayım bari

upload_2015-11-18_17-37-9.webp

Merhaba arkadaslar. Esimin genetik sonuçlarını aldık. Cok sukur sorun yok hersey normal. Yeniden hormon testi yaptırdık ve hormonlar daha iyi duruma gelmiş. Caksir suyu ve ısırgan çayı veriyodum yaklaşık 2 3 haftadir esime. Son 5 gundur de hurma polenini sute katip iciyodu. Hangisinin etkisi oldu bilmiyorum :) sperm hala yok maalesef. Erciyes universitesinde oguz ekmekciogluna gittik ve o da tese onerdi su durumda. Arimidex verdi tup bebege kadar kullanmak icin.

Ayrica bu zamana kadar ozel doktorlara bosuna gitmisiz. Allah razi olsun cok guzel ilgilendi saat 5 olmasina ragmen. Tip fakultesinde tup bebek 1600 ve tese de 500 liraymis. Guzel seyler olur bundan sonra da insallah. Hepimiz icin ;)

dondurmanın zararı olmaz diye konuştuk ama taşımanın zararını konuşmadık öyle olsa kendisi bize ankara üniversitesini tavsiye etti. ameliyatı yaptığımız yerde tüp bebeği yapalım diye. hastanede de taşıyabiliyor muyuz diye sordum evet tabiki dedi. zaten donduruldu taşırken çözmeyecekleri için bir sakıncası olacağını düşünmüyorum içini rahat tut kötü şeyler düşünme. çift yumurta koyulan yerler ayrı mı olur onu da bilmiyorum açıkcası araştırmak lazım. ankara üniversitesi topiğindeki arkadaşlara sorayım bari

Anladm cnm iste korkuyorm ne biliymm ya esm cuma gitck bakalmm fish tsti icin nolcak bilmiyorum o yüzdn boraz bilgi ediniym dedm 2.tesemiz olcak cünki

Merhaba arkadaslar. Esimin genetik sonuçlarını aldık. Cok sukur sorun yok hersey normal. Yeniden hormon testi yaptırdık ve hormonlar daha iyi duruma gelmiş. Caksir suyu ve ısırgan çayı veriyodum yaklaşık 2 3 haftadir esime. Son 5 gundur de hurma polenini sute katip iciyodu. Hangisinin etkisi oldu bilmiyorum :) sperm hala yok maalesef. Erciyes universitesinde oguz ekmekciogluna gittik ve o da tese onerdi su durumda. Arimidex verdi tup bebege kadar kullanmak icin.

Ayrica bu zamana kadar ozel doktorlara bosuna gitmisiz. Allah razi olsun cok guzel ilgilendi saat 5 olmasina ragmen. Tip fakultesinde tup bebek 1600 ve tese de 500 liraymis. Guzel seyler olur bundan sonra da insallah. Hepimiz icin :KK66:
Canim cok sevindim. Insallah Rabbim tez zamanda siizi evladiniza kavustrsn evlat evlat diye Allah a dua eden herkese Allah nasip etsin. Hormonlar nasil cikms fsh testesteron

Canim cok sevindim. Insallah Rabbim tez zamanda siizi evladiniza kavustrsn evlat evlat diye Allah a dua eden herkese Allah nasip etsin. Hormonlar nasil cikms fsh testesteron
amiin canim insallah kavusuruz hepimiz. 2 ay onceki testte fsh 8.25 lh 8 testesteron 196ydi simdi fsh 8.23 lh 4.43 testesteron 280 çıktı. Doktor ne kullaniyosaniz devam edin dedi :) siz de arimidex kullanıyodunuz canim ne oldu nasil etkiledi hormonlari?

Back
X