Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bes yuz bin sperm cikmis. Cikis var cok sukur ama olmayinca olmuyor. Sana bunu demek istiyorum. Yumurta kaliteli e sperm de var yeter demislerdi. Ama olmuyor iste. Ol desin olur Insallah tum isteyenlerin. Rabbim sabir ve selamet versin. Cumle müslüman kardeslerime.
Allah Razı olsun amin ecmain canım benim bizde sayı yok yani bizim hareketli sperm çıkıyo yani motil spemr deniliyor bunlara olur dedi doktor peki size ilaç filan önerdiği canim hic mi hareketli yok dio doktor o Satı içinde peki

Kullaniyor. Promotil trental klomen. Yerinde hareket eden var ama olmadi. Siz denediniz mi tup bebek falan. Irsi mi bu olaylar acaba hep
Biz daha denemedik canim ins olur yani sizinde bizimde tüm isteyenlere peki si suan Nerede tedavi görüyorsunuz bize olur bu spermlerle deil doktor gerek olursa tese yaparız dedi ins gerek kalmayacak bizden yedi gün cinsel perhiz süresi verdi iki kere test vericek eşim böyle durumumuz canim ama hareketi sperm varsa neden olmuyo anlamadim yani dollemiyo sonuçta bir spermle bile yapılar kendileri ims yöntemiyle yapılar die biliorum

MedicanA da canim. Evet o yontemle yapmislar. Sanirim hasar testini b7 yuzden istediler. Doktorda hayret etti. Valla o kadar kotu oldum ki transfer icin kendimi hazirlamisken. 1 sperm hucreei tabi ama kaliteli olmak kaydi ile

Sizde kac hucre cikiyor.
Biz varıkoselden snra iki kere test verdik sayı az canim nadir miktarda yaji motil hareketli immotil de hareketsiz sperm çıkışı oldu diğer ay başlıycak benim tedavi sağlıklı besleniyor eşim suan bakalım ins hersey olumlu gider hepimiz için O ne güzel Mevla dir O ne güzel yardimcidir Rabbim emanetiz

Bizede havuç suyu önerdi canim nar bide muz yiyoruz bide ben keçi boynuzu özü pekmezi aldım onuda tüketiyor eşim sigara yasak zaten içiyoruz sağlıklı beslensin dedi canim inss ins

Biz kullaniyoruz. Fakat kapsul değil şase olani
evet bizde kapsül bulamadık hiç yok şase sipariş verdik aldımız yerde kapsül derken 1 kez kullanılması gerektigi için demiştir dedi.. ne kadar zamandır kullanıyorsunuz yararını gördünüz mü ? aç tok nasıl kulanıyorsunuz..sizin sebeb neydi ?

Back
X