Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
V
Canım devlete mi verdiniz özelde mi biras geç cikio genetik sonuçlar bizde beklemiş tık genetik sonucu siz ona göremi yol izliyceksinuz genetik normal bizim sperm var ama sayısı az hareketli şükür genetik normal olunca döllenme normal oluyo dimi onu merak ettim yani sizin döllenme sebebi genetik olabilir mi ins hepimiz asilacak şeylerle karşılaşır da yavrumuzu ku ağımıza alırız Cemil cumlemıze
Valla bilmiyorum ki . bende o genetikle alakali olabilir mi diye dusunuyorum. Onu merak ettigin icin sordum eger oyleyse bu kullandığımız seyler ise yarar mi. Biz ozelde yaptirdik bir haftya cikar insallah

Rabbim gönlündekini versin canim ins iyi haberler duyarsınız yarinn
Amin inşallah canim RABBİM herkesin gönlüne gore versin.hoca son aşamaya gelmisiniz demiş ayri bir igne vericem onu kullanin demiş ayrıntılı hafta ici gidip görüşeceğiz artik guzel şeyler ollsun istiyorum

V

Valla bilmiyorum ki . bende o genetikle alakali olabilir mi diye dusunuyorum. Onu merak ettigin icin sordum eger oyleyse bu kullandığımız seyler ise yarar mi. Biz ozelde yaptirdik bir haftya cikar insallah
Bilemiyorum ama genetik bir problem olacağını sanmıyorum sonuçta sperm var sukur bence sizin ilaçla düzelir canim birde spermler de yapısal bozukluk var mı suan neden döllenmedini mi doktor arastiriyor

Amin inşallah canim RABBİM herkesin gönlüne gore versin.hoca son aşamaya gelmisiniz demiş ayri bir igne vericem onu kullanin demiş ayrıntılı hafta ici gidip görüşeceğiz artik guzel şeyler ollsun istiyorum
İnss canim cok sukur bak iyi haberler duyuyorsunuz arkadaşım ins dahada iyi olur yaz yarın buraya olurmu

Bilemiyorum ama genetik bir problem olacağını sanmıyorum sonuçta sperm var sukur bence sizin ilaçla düzelir canim birde spermler de yapısal bozukluk var mı suan neden döllenmedini mi doktor arastiriyor
Dna sperm hasar testi verdik bir de genetik iste. Bi doktora gidiyoruz bu spermle normal yolla olur diyor. Ve tuo bebek sonucuna bile ulasamadik düşün artik. Bu nasil bir sey anlayamdik. Yerinde hareket ediyorlarmış. Test sonucunda boyle yaziyor. E hareket etmeyenlerde bile dollenme oluyorsa. Bizim buyuk bir sorunumuz vsr. Yani kimse o kagitta yazanlara pek inanmasin. Ben o kagitta yazanlarla yasadiklarimiz arasinda tezatlik goruyorum. Micro yaptilar sonucta on bes folikul nasil olursa dollenmez?

Esim pregnyl igne bitkisel kurler findik ceviz haftada 2 kere balik caksir kökü suyu bal
Muz nar havuç benim eşimin sayısı az çıkmaya başladı variskosel den snra şükür doktorun dediği ilac yazicakmisiniz bana havuç u Daya dedi esine bol bol arkadaşlar Bilginize vitaminli şeyler çok önemli dedi

Dna sperm hasar testi verdik bir de genetik iste. Bi doktora gidiyoruz bu spermle normal yolla olur diyor. Ve tuo bebek sonucuna bile ulasamadik düşün artik. Bu nasil bir sey anlayamdik. Yerinde hareket ediyorlarmış. Test sonucunda boyle yaziyor. E hareket etmeyenlerde bile dollenme oluyorsa. Bizim buyuk bir sorunumuz vsr. Yani kimse o kagitta yazanlara pek inanmasin. Ben o kagitta yazanlarla yasadiklarimiz arasinda tezatlik goruyorum. Micro yaptilar sonucta on bes folikul nasil olursa dollenmez?
Hastaneden memnun kaldınız mi sadece bir yerle kalmayın hayret edilecek bir durum bir Sperm yeterli diolar birde micro tese mi yapıldı size normal cikisiniz da var dimi ilk defa duyuyorum arkadaşların teseyle bulunup azda olsa gebelik oluşuyor yada embiriyo embiriyo oluşturuyor hiç şaşırdım kaldım bende bi sonuçlarını alın belki tek ilaçlı bir iştir Rabbim kolaylaştır zorlaştırmaa...

Hastaneden memnun kaldınız mi sadece bir yerle kalmayın hayret edilecek bir durum bir Sperm yeterli diolar birde micro tese mi yapıldı size normal cikisiniz da var dimi ilk defa duyuyorum arkadaşların teseyle bulunup azda olsa gebelik oluşuyor yada embiriyo embiriyo oluşturuyor hiç şaşırdım kaldım bende bi sonuçlarını alın belki tek ilaçlı bir iştir Rabbim kolaylaştır zorlaştırmaa...

Ami
Amin canin. Yok iste sperm cikisi var. Memnunum hastaneden daha dogrusu doktorumdan. Aman kime guvenecegiz iste. Bizim durum vahim bence

Ben asilamayi en bilindik yerde yaptridim. Canim ve benden tuplerin kapali mi acik mi oldugunu bile sormadilar. Istemediler yani. Allah iyi insalarla karsilastirsin. O yuzden memnunda olsam kimseye güvenim kalmadi

Ben asilamayi en bilindik yerde yaptridim. Canim ve benden tuplerin kapali mi acik mi oldugunu bile sormadilar. Istemediler yani. Allah iyi insalarla karsilastirsin. O yuzden memnunda olsam kimseye güvenim kalmadi
Genelde beyanda yumurtalar normalse gerek görmüyorlar ben o konuda araştırma hastanesini seviyorum benden meme ultrason. Bile istediler ilaç iğne kullancan tup bebek icin kitle varsa zararı olur die dağa neler neler ama asilama da şart bencede rahim filmi Rabbim emanetiz aynn kime güvenelim şaşırdık bizde Rabbim yardımcımız olsun

celalettin peruda tedavi görüp sona yaklastik yazmışsınız. azosperm hikayenizi ve neler kullandığınızı anlatabilir misiniz bizde azosperm hastasıyız
Biz 8 senelik evliyiz 1 tese ameliyati olduk birsey çıkmadı malesef patoloji sonucumuz yok neden kaynaklandığını bilemiyoruz azospermin.1.5 sene once esimin mesleği nedeniyle istanbula geldik ve formda c.peruyu gördük ve gittik bize .1.5 senelik tedavi sonucunda gorebiliriz dedi esim doktora cok guvendi ne dediyse harfiyen yapti yediklerine cok dikkat etti biz ayriyeten caksir kökü suyu icti.genetik sorunumuz yoktu testisler normaldi bu arada.dünkü sonuçta ise elongeler göründü a
RABBİM in izniyle 3 ve ya 5 ay arasinda sperm cikisiniz olur dedi inşallah görürüz

Genelde beyanda yumurtalar normalse gerek görmüyorlar ben o konuda araştırma hastanesini seviyorum benden meme ultrason. Bile istediler ilaç iğne kullancan tup bebek icin kitle varsa zararı olur die dağa neler neler ama asilama da şart bencede rahim filmi Rabbim emanetiz aynn kime güvenelim şaşırdık bizde Rabbim yardımcımız olsun
Memede kitle vardi aldirdim ay ben onu. O da mi sorun yapıyormuş

Selam kızlar 6 yıllık evliyim 45 günlük evliyken eşimin azospermi olduğunu öğrendik bir sürü doktora gittik hiçbiri tedavi vermedi bize 2 defa tup bebek denedik 2.sinde tese ameliyatı oldu eşim çıkan spermler kaliteli değildi 12 yumurtadan birini dolledi oda tutmadı geçen proexeed plus kullandı eşim test yaptırdı sonuç 1 milyon sperm bu defa doktor bize tedavi verdi inşallah iyi bir netice alırız. Promotil klomen ve evicap yazdı rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın.şimdi tup bebege hazırlıyor tekrar tese ye ihtiyaç duymasın diye.

Back
X