bende katılıyorum ilk duyduğum andan beri aklıma hiç anne olamamak gelmedi,eşimin üzülmemesi kendine bunu dert etmemesi için uğraşıyorum Allahımın verdiği her şeye razı olmak, bizim için olumsuz bir şey gibi görünürken belki hakkımızda hayırlıdır gerçeğini kabullenmek gerek ama tabiki elimizden geleni de yaparak :) çevre eş dost durumları bizi en yıpratan şey belki ama bu da bizim sınavımız.önceleri daha bu durumları bilmezken tüp yaptırmam Allah vermiyorsa bir sebebi vardır belki ben iyi anne olamayacağım veya çocuk hayırsız olacak ısrarla olmasına çabalamam diye uçuk bir düşüncedeyken şimdi yaşayınca gördüm ki büyük konuşmamak elimizden geleni sabırla yapıp hayırlısını dileyip gerisini Allah a bırakmak lazım .Çünkü bu uğraşlar da bir sınav uğraşmak olumsuzluklar uzun süreçler karşısındaki dayanma gücü de bir sınav. Allah eşlerimizin eksikliğini göstermesin iyi bir kul olursak( ki ben ibadetlerimde çok ta iyi değilim ama) sınavımızı şükrederek ve sabrederek verirsek belki bize gerçek dünyada verir çocuklarımızı. Daha yolun çok başındayım diye böyle düşünüyorum belki ama şuan ki düşüncelerim böyle benim. Allah hepimize çevremizde tv de sosyal medya da gördüklerimize karşı dayanma gücü versin amin çünkü beni en etkileyenlerden biri doğum fotoğrafları bu aralar . Biraz bilgi paylaşmak dışında oldu ama birbirimize güç olmalıyız çünkü başka halimizden bilen anlayan yok