- 23 Ekim 2015
- 230
- 129
- 103
- 38
canım yanlış anladıysam kaan hoca çakşır suyunu tavsiye etmedi demişsin ben eşime içiriyorum ama çakşır suyunu çoğu kimse tavsiye ediyo bende napcağımı şaşırdım içirsem mi içermesem mi acaba?Kaan hocada üçüncü tese için tedavi olduk ilk iki tesede herhangi bir tedavi olmamıştık mucizemiz önce Allah'ın sonradan kaan beyin sayesinde bize geldi. Eşimin dag değeri 25 lerde testesteronuda 1 civarındaydı diğer değerleri normaldi. Dokuz aylık pregnly tedavisi proxeed plus e vitamini çînko hapı bitkisel bir hap kullandı. Keçi boynuzu kürü ısırman çayı çobançökerten çayı içti. Bol bol nohut çekirdek ceviz vs. Yedi yalnız ilaç dışındakileri tese olmasına dört ay kala başladı biliyorsunuz spermin evresini tamamlaması üç ay sürüyormuş. Bende son üç ay adet dönemimde bal tarım çörekotu karışımı yedim. Yalnız bize kaan hoca çalışır suyunu önermedi dag hormonunu etkiliyormuş. Benim size naçizane tavsiyem tedavi sürecinde duyduğunuz her kürü denemeyin aynı kürlerle devam edin tedavinin seyri değişmesin. Hormonlar düşüp yükselebîliyor.