Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benimde etrafımda her geçen gün hamile haberleri artıyo benden sonra evlenen, aynı zamanda evlenip düşünüp hemen olan bende diyorum yani bencil mi düşünüyorum ama burdaki arkadaşlardan bi tane çevremde yok yani herkes hamile kalabiliyor benim çevreme karşı dayanak olacak bi kişi yok. yaşadığım toplumun içinde bi ben varım sanki böyle olan.

kızlar muayene sonucumuz da bu yazıyor. ne demek bilen var mı?
testis hacimleri hipotrofik yumusak kıvam vaslar palpable

benimde etrafımda her geçen gün hamile haberleri artıyo benden sonra evlenen, aynı zamanda evlenip düşünüp hemen olan bende diyorum yani bencil mi düşünüyorum ama burdaki arkadaşlardan bi tane çevremde yok yani herkes hamile kalabiliyor benim çevreme karşı dayanak olacak bi kişi yok. yaşadığım toplumun içinde bi ben varım sanki böyle olan.
Evet bizim gibi olan kimse yok benim etrafımda da kendimi teselli edemiyorum artık hicbisekilde insanlari da tebrik etmek bile fazla geliyor artik

konu sahibi olan arkadaşımız bu konuyu 2008 yılınla açmış anladığım kadarıyla ve şuan hamile. rabbim ne zaman nasip eder ne zaman etmez bilinmez...
Ah canım keşke pozitif olabilsem hayatımda bi suru zorluk yaşadım hiçbiri beni yıkmamıştı bu çok farklı biseymis yoksa çok haklisin mantigimiz ve kalbimiz Çatışma içinde surekli

Ah canım keşke pozitif olabilsem hayatımda bi suru zorluk yaşadım hiçbiri beni yıkmamıştı bu çok farklı biseymis yoksa çok haklisin mantigimiz ve kalbimiz Çatışma içinde surekli
şuan senin geçmişini okuyunca içimdeki umudum azaldı bizim ilk testte spermatid çıktı kısa zamanda sonuç alırız diye hevesleniyodum. senin spermatid bizimkinin 2 katı ve tesede çıkmadıysa artık nötr beklemek lazım galiba. Allahım hepimize yardım etsin inşallah

şuan senin geçmişini okuyunca içimdeki umudum azaldı bizim ilk testte spermatid çıktı kısa zamanda sonuç alırız diye hevesleniyodum. senin spermatid bizimkinin 2 katı ve tesede çıkmadıysa artık nötr beklemek lazım galiba. Allahım hepimize yardım etsin inşallah
Canım bu benim kaderim seninki öyle olacak diye düşünme ben neler okudum birde artık su var bence o testlere hiç inanmıyorum aldığım sonuçtan belli zaten çünkü çok inaniyodum çıkacağına hayal kırıklığına uğradım ama hickimse yaşamasın inşallah

Canım bu benim kaderim seninki öyle olacak diye düşünme ben neler okudum birde artık su var bence o testlere hiç inanmıyorum aldığım sonuçtan belli zaten çünkü çok inaniyodum çıkacağına hayal kırıklığına uğradım ama hickimse yaşamasın inşallah
Hormonlarınz normalmiydı tese olduğunuzda

konu sahibi olan arkadaşımız bu konuyu 2008 yılınla açmış anladığım kadarıyla ve şuan hamile. rabbim ne zaman nasip eder ne zaman etmez bilinmez...
hayalım acmadı bu topıgı baska bır arkadas acmıstı baya uzun zaman oldu acan arkadas gırmıyordu.hayalım tablo yu guncelledı sonra kk editörlerı konu sahıbı degıstrdıler :)

Maalesef çıkış yok zaten çok az sayıda çıkıyor teseden 10 Yada 15 tane tekrar tese olacak Allah gönlünüze göre versin sizinde tedaviniz olumlu sonuçlansın inşallah. Hayatta en büyük mucizeler hiç beklemediğimiz anda gelir. Moralinizi yüksek tutun doktorunuza güvenin.
Kaan hoca fish testi istemiş miydi haploid var mıydı

arkadaşlar sizin de benm gibi kendiliğinden bir mucize olmasını bekleğiniz oluyor mu.???? ;'(
Benim oluyor canım çünkü allah herseye kadir çünkü benim eniştem e normal yolla olmaz denmiştiama allaha Şükürlerolsun ki suan ablamın normal yolla 3 kızı oldu ve şimdi 4 bebişiyolda rabbim hepimize hepimizenasip etsin inşallahhhhh rabbim ol der olur her anher saniye şükürler olsun ona rabbim hepimizi sağlıklı bebeklerle mukafatlandirsin inşallah

Merhaba arkadaşlar bugün yine bi hamilelik haberi aldim benden 10 yaş küçük olan bi tanıdığımdan artık kafamda sunlari cevaplamaya calisiyorum Allahım bu durumu bizlere neden vermiştir çok sevdiği icinmi yoksa işlediğimiz ve anlayamadığımız günahların cezası olarak mi, o kadar acı cekiyorumki isyan etmekten korkuyorum her an , öyle anlar oluyoki yaşadığım şehirden kaçmak istiyorum sizler neler düşünüyorsunuz yoksa ben cokmu derin yaşıyorum
Canım benim bende bunları çok düşündüm hep isyan ediyordum bir hamile haberi duysam çıldırtacak gibi oluyordum ama şimdi artık sadece sabrediyorum isyan etmiyorum her an dua ediyorum bana ve isteyen herkese dua dua daha çok dua ALLAH SABREDENLERLE BERABERDIR yeter ki inanmayı bırakma

Merhaba ,eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı ve hızı iyi bulundu ama morfolojisi %2 çıktı daha öncede yazmıştım ama pek ilgilenn olmadı :KK43:
Gecmis olsun. Morfoloji icin proxeed plus beta karoten keci boynuzu kullananlar var. Denediniz mi hic bikisel veya takviye birseyler?

O Ozkan1982 saraçoğlu demiş ki
Keçiboynuzu hareketli sperm sayısını artıran özelliğe sahiptir. Hareketli sperm sayısı az olan erkeklerin kullanmasında çok büyük fayda vardır. Hareketli sperm sayısının azlığından dolayı baba olamayan onlarca insan tanıdım. Hemen hepsi de keçiboynuzu kürünü uyguladıktan dört-beş ay sonra baba olacaklarını müjdelemek için beni aramışlardır.

Spermlerin baş kısmında acrosome denen bir kesecik bulunur. Sperm yumurtaya temas ettiği anda, bu keseciğin içindeki enzimler yumurtanın zarını parçalar, sperm yumurtanın içine girer ve döllenme başlar. Keçiboynuzu kürü hem hareketli sperm sayısını artırıyor, hem hareketli spermleri daha hareketli yapıyor, hem de spermin baş kısmında bulunan acrosome içerisindeki enzimlerin aktivitesini yükselterek yumurta zarının parçalanmasına yardımcı oluyor.

arkadaşlar merhaba ben birkaç ay önce azospermi oldugumuzu ögrenmiştim ama bugün sperm bulundu size önerim çok iyi bir labovatuvar bulun çünkü bize ilkinde hiç sperm bunumadığı söylendi sonraki yaptırdığımız testte microbiyolog cok ayrıntılı inceledi bize güzel haberi verdi çok heyecanlıyım kelimeleri toparlayamamış olabilirim bizi tüp bebek merkezine yönlendirdiler tekrar test yapılacak umarım yine çıkar

Back
X