Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar merhaba ben birkaç ay önce azospermi oldugumuzu ögrenmiştim ama bugün sperm bulundu size önerim çok iyi bir labovatuvar bulun çünkü bize ilkinde hiç sperm bunumadığı söylendi sonraki yaptırdığımız testte microbiyolog cok ayrıntılı inceledi bize güzel haberi verdi çok heyecanlıyım kelimeleri toparlayamamış olabilirim bizi tüp bebek merkezine yönlendirdiler tekrar test yapılacak umarım yine çıkar
Gözünüz aydın canım. Ne güzel bir haber. Hikayeni biraz anlatır mısın? Daha once nerede test verdiniz ve simdiki testi nerede verdiniz? Ay cok sevindim :KK68:

arkadaşlar merhaba ben birkaç ay önce azospermi oldugumuzu ögrenmiştim ama bugün sperm bulundu size önerim çok iyi bir labovatuvar bulun çünkü bize ilkinde hiç sperm bunumadığı söylendi sonraki yaptırdığımız testte microbiyolog cok ayrıntılı inceledi bize güzel haberi verdi çok heyecanlıyım kelimeleri toparlayamamış olabilirim bizi tüp bebek merkezine yönlendirdiler tekrar test yapılacak umarım yine çıkar
çok sevindim canım.hayırlı olsun.darısı başımıza inşallah.

çok teşekkür ederim canım darısı herkesin basına ALLAHIM burada hamileyim demeyide nasip etsin hepimize... ilk testi tüp bebek merkezinde verdik inmemis testis olayı falanda vardı daha önce burada yazmıştım merkezde azospermi dendi yıkıldık tabi sonra medikl parktaki ürologa gittik tedavi verdi ama yinede tese kacınılmaz gibi görünüyor dedi o gün yaptırdıgımız testte laboratuvardaki dr şüpheli bi hücre gödüğünü (bu arada mikar çok az oldu ogun rahat calısamadı )en az sekiz kere incelediğini yinede ümitlnmeyin ama 15 gün onra tekrar bakalım dedi bugün tekrar baktı ve birçok sperm oldugunu söyledi sagolsun mikrobiyolog okadar ilgilendiki bizimle tarifi yok resmini bile çekmiş bana yolladı

arkadaşlar merhaba.eşimde azosperm çıktı.cumartesi tese ameliyatı olacak.inşallah güzel haberleri veririm.allah hepimizin yardımcısı olsun.dualarınızı bekliyorum.
CANIM ALLAH YUZUNUZU GULDURSUN INSALLAH GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUZ RABBIM ONCE SPERM BULUNDU SEVINCI YASATIP ARDINDAN BEBEGINIIZI SIZE YOLLASIN KUCAGINIZA ALIRSINIZ INSALLAH TEDAVINIZIN SONUCUNDA

CANIM ALLAH YUZUNUZU GULDURSUN INSALLAH GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUZ RABBIM ONCE SPERM BULUNDU SEVINCI YASATIP ARDINDAN BEBEGINIIZI SIZE YOLLASIN KUCAGINIZA ALIRSINIZ INSALLAH TEDAVINIZIN SONUCUNDA
amin canım.çok teşekkürler.rabbim tüm isteyenlere salih saliha evlatlar versin inşallah.moral bozmak yok.olacağına inanıyorum.her şey O'ndan:))

arkadaşlar merhaba.eşimde azosperm çıktı.cumartesi tese ameliyatı olacak.inşallah güzel haberleri veririm.allah hepimizin yardımcısı olsun.dualarınızı bekliyorum.
Gecmis olsun Rabbim sifa versin canim. Insallah bulunur tedaviniz basarili olur. Esin ilk kez mi tese olacak? Kim yapacak canim? Hormonlariniz ne durumda tedavi oldunuz mu canım?

hayalım acmadı bu topıgı baska bır arkadas acmıstı baya uzun zaman oldu acan arkadas gırmıyordu.hayalım tablo yu guncelledı sonra kk editörlerı konu sahıbı degıstrdıler :)
:D desene yanlış oldu..hhahaha olsun... hayalimm77 de bizden onun oldu... benim bir tanıdığım var onun eşide azolu onunda oldu. Hayırlısı herkesin arabası herkesin evi herkesin çocuğu herkesin herşeyi olacak diye bişey yok önce bunu kafamıza yerleştirelim. Kendimize başka uğraşlar bulup stres atalımmm...

Benim oluyor canım çünkü allah herseye kadir çünkü benim eniştem e normal yolla olmaz denmiştiama allaha Şükürlerolsun ki suan ablamın normal yolla 3 kızı oldu ve şimdi 4 bebişiyolda rabbim hepimize hepimizenasip etsin inşallahhhhh rabbim ol der olur her anher saniye şükürler olsun ona rabbim hepimizi sağlıklı bebeklerle mukafatlandirsin inşallah
Ne güzel :)))) hayaller dualara emanet...demekki

Canım sevindim adınıza.. İnşallah tedaviniz iyi sonuçlanır. Neredeki medicalpark bu canım hangi şehir detaylı bakılması çok çok önemli tabiki. Allah yrdımcımıZ oolsun tatlım.

@Ozkan1982 saraçoğlu demiş ki
Keçiboynuzu hareketli sperm sayısını artıran özelliğe sahiptir. Hareketli sperm sayısı az olan erkeklerin kullanmasında çok büyük fayda vardır. Hareketli sperm sayısının azlığından dolayı baba olamayan onlarca insan tanıdım. Hemen hepsi de keçiboynuzu kürünü uyguladıktan dört-beş ay sonra baba olacaklarını müjdelemek için beni aramışlardır.

Spermlerin baş kısmında acrosome denen bir kesecik bulunur. Sperm yumurtaya temas ettiği anda, bu keseciğin içindeki enzimler yumurtanın zarını parçalar, sperm yumurtanın içine girer ve döllenme başlar. Keçiboynuzu kürü hem hareketli sperm sayısını artırıyor, hem hareketli spermleri daha hareketli yapıyor, hem de spermin baş kısmında bulunan acrosome içerisindeki enzimlerin aktivitesini yükselterek yumurta zarının parçalanmasına yardımcı oluyor.

merhaba canım senin adına çok sevindim. hormonlar nasıl peki şuan biliyormusunuz çok merak ettim. muayene sonucunuz falan ne canım anlatırmisin biraz

Çok güzel haber bu canim cok sevindim hangi sehirdesiniz tüp bebeği Nerede düşünürsünüz bizim gibi motil ve immotil sperm mi cikti

antalya dayız biz inanım sperm nasıl ne durumda hiç bilmiyorum bizim durum karışık biraz spermleri biriktirip götürdük dr bulunması mucize dedi hemen tüp bebek merkezine gittik bugun tüp bebek merkezinde dr hemen sevinmeyelim ısık var yavas yavas gidelim falan dedi yani sperm bulunması tekrar bulunacagı göstermeyebilir falan dedi bilemedim ne düşünsem ne hissetsem

antalya dayız biz inanım sperm nasıl ne durumda hiç bilmiyorum bizim durum karışık biraz spermleri biriktirip götürdük dr bulunması mucize dedi hemen tüp bebek merkezine gittik bugun tüp bebek merkezinde dr hemen sevinmeyelim ısık var yavas yavas gidelim falan dedi yani sperm bulunması tekrar bulunacagı göstermeyebilir falan dedi bilemedim ne düşünsem ne hissetsem
Anldim canim benim bizde hiç yoktu bir sene boyunca variskosel vardı olduk altı ay sırasında iki kere test verdik çıktı çok şükür ins da devam eder sizinde bizimde canim bende on gün snra basliycam vücut üretim demek ki canım inş ins

Anldim canim benim bizde hiç yoktu bir sene boyunca variskosel vardı olduk altı ay sırasında iki kere test verdik çıktı çok şükür ins da devam eder sizinde bizimde canim bende on gün snra basliycam vücut üretim demek ki canım inş ins

inş canım sizinde öyle ... cok korkuyorum aksilik olurda yine çıkmaz diye

amin canım.çok teşekkürler.rabbim tüm isteyenlere salih saliha evlatlar versin inşallah.moral bozmak yok.olacağına inanıyorum.her şey O'ndan:))
İnş bol bol sperm çıktı yaparsiniz burdan Rabbim gönlümuzdeki ni versin ins arkadasim yar ve yardımcınız olsun duayla kal ins

öncelikle çıkış olmasına çok sevindim canım. peki canım hormonlariniz nasıl di çıkış olduğunda çok merak ettim. cevaplarsan çok sevinirim

Back
X