Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşim de 6 hafta kullandı bu iğneyi işe yarıyor. büyük ihtimalle teseye hazırlıyor eşini.
merhaba canım.evet micro-tese yapacak eğer sıkıntı çıkmazsa.yalnız bizden genetik testi istedi.aslında biz yaptırmıştık öncesinde fakat eskik yapılmış yani normalde 25 bölge için yapılması gerekirken bizimki 12 bölge için yapılmış bu yüzden tekrar yaptıracağız ama genetikte sıkıntı çıkarsa tese yapmam dedi.sanırım o zaman elimiz boş geri dönebiliriz.inşallah güzel neticeler alırız.

Arkadaşım merhaba sonuçlarınız birçoğumuza göre çok iyi ama altı ay iğne kullanılıpta test yaptrmak saçma geldi bana en azından iki ayda bir test yaptırıp sonuçlara göre iğneler değiştirilebilir yada eklenebilir yada çoğaltılabilir tabi doktor daha iyi bilir ama arkadaşlardan duyduklarım bu şekide sizin azo sebebi nedir allah şifanızı versin
ya ben yanlış yazmışım altı ay değil altı hafta olacaktı.kusura bakmayın artık kafa bir dünya oldu gitti.ne yazdığımın da farkında değilim :)siz de mi murad hocadasınız.ama murad hoca daha önce bir tane başarısız micro tese olduğumuz için 2.micro tese de başarı oranı baya düşüyor.% 2o dedi.murad hoca iyi bir seçim midir.artık bu doktora tam anlamıyla inanmak istiyorum.çok doktor değiştirdik çünkü

ya ben yanlış yazmışım altı ay değil altı hafta olacaktı.kusura bakmayın artık kafa bir dünya oldu gitti.ne yazdığımın da farkında değilim :)siz de mi murad hocadasınız.ama murad hoca daha önce bir tane başarısız micro tese olduğumuz için 2.micro tese de başarı oranı baya düşüyor.% 2o dedi.murad hoca iyi bir seçim midir.artık bu doktora tam anlamıyla inanmak istiyorum.çok doktor değiştirdik çünkü
Biz de murat hoca düşünüyoruz inş iyidir

Gecmis olsun. Morfoloji icin proxeed plus beta karoten keci boynuzu kullananlar var. Denediniz mi hic bikisel veya takviye birseyler?
Proxeed plus 1 ay içti gece yatmadan önce 1 ay Ara verdi şimdi tekrar başladı ama gece içiyor sabah akşam içse sanki daha etkili olmaz mı acaba

O Ozkan1982 saraçoğlu demiş ki
Keçiboynuzu hareketli sperm sayısını artıran özelliğe sahiptir. Hareketli sperm sayısı az olan erkeklerin kullanmasında çok büyük fayda vardır. Hareketli sperm sayısının azlığından dolayı baba olamayan onlarca insan tanıdım. Hemen hepsi de keçiboynuzu kürünü uyguladıktan dört-beş ay sonra baba olacaklarını müjdelemek için beni aramışlardır.

Spermlerin baş kısmında acrosome denen bir kesecik bulunur. Sperm yumurtaya temas ettiği anda, bu keseciğin içindeki enzimler yumurtanın zarını parçalar, sperm yumurtanın içine girer ve döllenme başlar. Keçiboynuzu kürü hem hareketli sperm sayısını artırıyor, hem hareketli spermleri daha hareketli yapıyor, hem de spermin baş kısmında bulunan acrosome içerisindeki enzimlerin aktivitesini yükselterek yumurta zarının parçalanmasına yardımcı oluyor.
Çok teşekkür ederim bilgi için.keçiboynuzunun kendini mi yesin yoksa pekmezi var onu mu içsin bir de miltar nasıl oluyor?

Proxeed plus 1 ay içti gece yatmadan önce 1 ay Ara verdi şimdi tekrar başladı ama gece içiyor sabah akşam içse sanki daha etkili olmaz mı acaba
Tabi ki sabah aksam ac karna 2 kez icilmeli. Keci boynuzu denediniz mi? Kürü ya da soguk sıkma pekmezini

arkadaşlar eksik okumuş olabilirim ama keçi boynuzu kürünü 0 sperm lere tavsiye etmiyor saraçoğlu. 0 sperm için nohut kürünü uygun görüyor. ben azospermi öğrenmeden önce titizlikle kaç ay yaptım ama bi etkisi olmadı ki zaten uygun değilmiş 0 sperm için

merhaba canım senin adına çok sevindim. hormonlar nasıl peki şuan biliyormusunuz çok merak ettim. muayene sonucunuz falan ne canım anlatırmisin biraz
merhaba canım senin adına çok sevindim. hormonlar nasıl peki şuan biliyormusunuz çok merak ettim. muayene sonucunuz falan ne canım anlatırmisin biraz
Canim benimm bizde sperm cıkmadı ama Allah soyletti belki de :) O Ozkan1982 de cikis olmus maasallah

kızlar kaan hocanın verdiği Endol ve Sudafed kullandıktan sonra yaptırdığımız test bugün sonuçlandı malesef değişen hiç bişey yok eşim çok umutlanmıştı çıldırdı of ya çok üzgünüm :(

Sayısı ve hızı baya bi çıktı ama morfoloji hiç değişmiyor
Canım dun de dediğim gibi keci boynuzu kürü veya soguk pres keci boynuzu pekmezi tüketebilirsiniz. Kürün uygulama şeklini netten ya da saracoglunun sitesinden bulabilirsin. Pekmezi kullanma şeklini bilemiyorum o da sitesinde yazıyor olabilir. Rabbim şifa versin. Size ve isteyen tüm biz aciz kullarına nasip etsin evlat sahibi olmayı yüce Rabbim inşAllah

kızlar kaan hocanın verdiği Endol ve Sudafed kullandıktan sonra yaptırdığımız test bugün sonuçlandı malesef değişen hiç bişey yok eşim çok umutlanmıştı çıldırdı of ya çok üzgünüm :KK43:
Hayırlısı olsun canım. Üzülmemek elinizde degil biliyorum ama Rabbimden ümit kesilmez

arkadaşlar eksik okumuş olabilirim ama keçi boynuzu kürünü 0 sperm lere tavsiye etmiyor saraçoğlu. 0 sperm için nohut kürünü uygun görüyor. ben azospermi öğrenmeden önce titizlikle kaç ay yaptım ama bi etkisi olmadı ki zaten uygun değilmiş 0 sperm için
Evet canım sıfır spermde keci boynuzu pek uygun degil. Bünyeye göre tepki değişiyor ama genelde olumsuz oluyor. Bizde 2 ay kadar kullanmıstık ve fsh ı inanılmaz yükseltmisti. Gerci o dönem tesede olmustuk, ondan da yükselebiliyor. Hangisinden bilmiyorum ama bana keci boynuzu yükseltti gibi geliyor

kızlar kaan hocanın verdiği Endol ve Sudafed kullandıktan sonra yaptırdığımız test bugün sonuçlandı malesef değişen hiç bişey yok eşim çok umutlanmıştı çıldırdı of ya çok üzgünüm :KK43:
kaan hoca çok iyi bi prof olabilir belki ilerde tese için ona gidebilirim ama bu sudafed endol haplarından artık vazgeçip bize umut bağlatmasa.bu 2 hap bi iki arkadaşta çıktıysa 10 kişide işe yaramıyor. bizde bi umutla beklemiştik bu haplardan sonra ama sonuç aynıydı. ve eczacı bu haplar çok basit öyle bişeyde nasıl etkili olacak diye bize şaşırmıştı.

Back
X