Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan hoca çok iyi bi prof olabilir belki ilerde tese için ona gidebilirim ama bu sudafed endol haplarından artık vazgeçip bize umut bağlatmasa.bu 2 hap bi iki arkadaşta çıktıysa 10 kişide işe yaramıyor. bizde bi umutla beklemiştik bu haplardan sonra ama sonuç aynıydı. ve eczacı bu haplar çok basit öyle bişeyde nasıl etkili olacak diye bize şaşırmıştı.
ben o kadar umutlanmamaıştım ama eşim çok umutlanmıştı o kadar üzülüyorum ki hem ona hem kendime,zaten kaan hocada emre hocada mailleri bile kendilerinin yazdıklarını sanmıyorum sekreterleri yazıyo gibi geldi çünkü herkese aynı şeyleri yazıyolar emre beyle o kadar mailleştik gittik görüşmeye şöyle şöyle yadınız bana diyorum aa öyle mi yazmışım doğru yazmışım bize tese demişti ama önerim ilk eşin tese olsun demişti sen hazırlanma en son mailleştiğimizde tese yapacam eşinizde kaddın doğumcudan randevu alsın yazmıştı hep ticari davranışlar biz canımızın derdindeyiz :(

merhaba canım.evet micro-tese yapacak eğer sıkıntı çıkmazsa.yalnız bizden genetik testi istedi.aslında biz yaptırmıştık öncesinde fakat eskik yapılmış yani normalde 25 bölge için yapılması gerekirken bizimki 12 bölge için yapılmış bu yüzden tekrar yaptıracağız ama genetikte sıkıntı çıkarsa tese yapmam dedi.sanırım o zaman elimiz boş geri dönebiliriz.inşallah güzel neticeler alırız.
bizdede kromozom sıkıntısı çoktı. ama murad bey öle birşey demedi.

Bizim genetik testimizde kaç bölgenin incelendiği yazmiyor sadece herhangi bi delasyon saptanmamıştır yazıyor içime kuşku düştü simdi

Kızlar kaan hoca tese ameliyatını fiyat olarak nekadara yapıyo emre bey dondurma dahil 3500 demişti bize?

B
Canım dun de dediğim gibi keci boynuzu kürü veya soguk pres keci boynuzu pekmezi tüketebilirsiniz. Kürün uygulama şeklini netten ya da saracoglunun sitesinden bulabilirsin. Pekmezi kullanma şeklini bilemiyorum o da sitesinde yazıyor olabilir. Rabbim şifa versin. Size ve isteyen tüm biz aciz kullarına nasip etsin evlat sahibi olmayı yüce Rabbim inşAllah
kullanıcaz inşallah bu soğuk pres keçi boynuzu pekmezini bilemedim onu bi araştırıcam.

3000 tl bulunup dondurulursa 500 tl
Bir mikro tese ameliyatı ne kadar pahalı Allahım yardımcımız olsun hepimizin tüp bebek kaç para acaba kaan hocanın yönlendirdiği doktor var mı biz devlete yaptıricaz ins tüpü devlete tüp 1200 ama devlete nasıl ilgi bilmiom ama ilk tercihini orada kullanmak istiyorum eşim üç kere deneriz dio benim uzuldugunun nokta neden bir tane koyuyolar devlete bizim zaten normal yoldan cocugumuz olmuyo ve neden iki tane koyuyolar bizim durumumuzdakilere fikriniz var mı yani ne görüşünüz arkadaşlar merak ettim özelde benim yaşımda biri var bizim karşı komşu ona üç tane koymuşlar ikisi tutmuş yani ihtimalleri yükselmiştir devlet neden iki değil bunu sorguluyorum kendimce

ben o kadar umutlanmamaıştım ama eşim çok umutlanmıştı o kadar üzülüyorum ki hem ona hem kendime,zaten kaan hocada emre hocada mailleri bile kendilerinin yazdıklarını sanmıyorum sekreterleri yazıyo gibi geldi çünkü herkese aynı şeyleri yazıyolar emre beyle o kadar mailleştik gittik görüşmeye şöyle şöyle yadınız bana diyorum aa öyle mi yazmışım doğru yazmışım bize tese demişti ama önerim ilk eşin tese olsun demişti sen hazırlanma en son mailleştiğimizde tese yapacam eşinizde kaddın doğumcudan randevu alsın yazmıştı hep ticari davranışlar biz canımızın derdindeyiz :KK43:
aynısını bende düşündüm doktorların o kadar yoğun olduğunu ve maillerin de bu kadar aynı cevaplama olduğunu görünce.

Bir mikro tese ameliyatı ne kadar pahalı Allahım yardımcımız olsun hepimizin tüp bebek kaç para acaba kaan hocanın yönlendirdiği doktor var mı biz devlete yaptıricaz ins tüpü devlete tüp 1200 ama devlete nasıl ilgi bilmiom ama ilk tercihini orada kullanmak istiyorum eşim üç kere deneriz dio benim uzuldugunun nokta neden bir tane koyuyolar devlete bizim zaten normal yoldan cocugumuz olmuyo ve neden iki tane koyuyolar bizim durumumuzdakilere fikriniz var mı yani ne görüşünüz arkadaşlar merak ettim özelde benim yaşımda biri var bizim karşı komşu ona üç tane koymuşlar ikisi tutmuş yani ihtimalleri yükselmiştir devlet neden iki değil bunu sorguluyorum kendimce
özelde ılaçlar hariç 5 bin den başlıyo ilaçlar da 2 bin tutuyo galiba tabi yaklaşık. arkadaş yumurtaların dondurulup ikinci kez denemesine de 2 bin tl ödemiş. tese tüp tese öncesi tedavi yol kalacak masrafları derken epey masraflı bi süreç var önümüzde hakkımızda hayırlısı

özelde ılaçlar hariç 5 bin den başlıyo ilaçlar da 2 bin tutuyo galiba tabi yaklaşık. arkadaş yumurtaların dondurulup ikinci kez denemesine de 2 bin tl ödemiş. tese tüp tese öncesi tedavi yol kalacak masrafları derken epey masraflı bi süreç var önümüzde hakkımızda hayırlısı
Amin cajim ya hayatımda bu kadar kararsız kalmamıştim bizim belki teseye gerek kalmaz ins kalmaz cajim devlete bi kere deneme istiyorum raporu verdik adetim bekliyorum ama kafan hiç rahat değil hepimiz için hayirlisi olsun

Gecmis olsun Rabbim sifa versin canim. Insallah bulunur tedaviniz basarili olur. Esin ilk kez mi tese olacak? Kim yapacak canim? Hormonlariniz ne durumda tedavi oldunuz mu canım?
evet ilk kez tese olacak canım.daha önce hormon tedavisi oldu eşim.testesteron biraz düşük ama fsh çok yüksek değil.yüzde 40 çıkma ihtimali var diyor doktorlar.hepimiz için hayırlısı inşallah.

evet ilk kez tese olacak canım.daha önce hormon tedavisi oldu eşim.testesteron biraz düşük ama fsh çok yüksek değil.yüzde 40 çıkma ihtimali var diyor doktorlar.hepimiz için hayırlısı inşallah.
Insallh hayırlı haberler alırsınız canim hangi gün olacaksınız bol bol sperm çıktı dersiniz ins

Biz özeldeyiz genartta yaptiricaz yurtdisindan gidicez 6250 tl tüp bebek 3000 tl tese ben sordugumda saglikli embryo olusursa iki tane de transfer ederiz dedi doktor

Devlet politikası cnm. Çoğul gebelik oluşumunu engellemek için ve risklerini aza indirmek için diye biliyorum.

Biz özeldeyiz genartta yaptiricaz yurtdisindan gidicez 6250 tl tüp bebek 3000 tl tese ben sordugumda saglikli embryo olusursa iki tane de transfer ederiz dedi doktor
Bende sağlıklı embiriyo oluşursa ins oluşur ins iki tane koyulmak istiyorumdaha mantıklı ama devlete olmuyimus Üzgünüm ama kalmadan devlete özele gidip yaptırmak istiyorum Rabbim bizim için neresi hayırlısı oraya gitmemizi nasip etsin ins ❤

Ben iki kez devlette denedim ve ikincide zaten iki embriyo vardı ve ikisini de aynı gün transfer ettilr..duruma göre değişiyor yani...

Back
X