Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayirlisi olsun canim insAllah Rabbim yüzünüzü güldürsün. Hormonlar için ne kullandınız? Nerede ne zaman tedaviye basliyacaksiniz? Dr.unuz kim canım?
evet ilk kez tese olacak canım.daha önce hormon tedavisi oldu eşim.testesteron biraz düşük ama fsh çok yüksek değil.yüzde 40 çıkma ihtimali var diyor doktorlar.hepimiz için hayırlısı inşallah.

Canım devlet hangi şehirdeki nasıl ilgileri merak ediyorum siz biras anlatirmisin bende on gün kaldı bende devlete gidicem
Valla kocaelinde üniversite hastanesinde eşim tese oldu iki keZ tüp b denedik burda. Memoriale gittikten sonra bizle ilgilenilmediğini en azından tetkikkerin eksik yapıldığını gördüm. Devletteki hsg de tüplerim tıkalı yada yapışık herneyse artık çıktı. Özelde çwktidim bir sıkıntı yok cnm şevkini kırmayayım her olumlu olumsu şey bizimde başımıza gelecek diye bişwy yok tabiki de.

Valla kocaelinde üniversite hastanesinde eşim tese oldu iki keZ tüp b denedik burda. Memoriale gittikten sonra bizle ilgilenilmediğini en azından tetkikkerin eksik yapıldığını gördüm. Devletteki hsg de tüplerim tıkalı yada yapışık herneyse artık çıktı. Özelde çwktidim bir sıkıntı yok cnm şevkini kırmayayım her olumlu olumsu şey bizimde başımıza gelecek diye bişwy yok tabiki de.
Canım ben senin eski mesajlarını baktım şimdi ben izmit karamurselde oturuyorum bizde Umuttepe dusunuyorduk ama Marmara universitesinde eşim tedavi gördü be doktor tanıdık die oraya karar verdik oranında xok kalabalık benim bütün testleri yapıldı baştan aşağıya bir sorun çıkmadı bende okurmusun dur bizim variskosel olduk orada sperm çıktı az sayıda cikio yani memnun kaldık ama çok yoğunluk bir kere deneyip snra ozele gideriz dio eşim sende sanırım izmitlisin arkadasim

Yanlis yazdim kizlarr acil yardim istiyorum sizden esim bugun test yapmisti demistim ya raporu aksam getirdi eve raporda 5-6 spermiyogenez goruldu yaziyo ne demek ki heyecan yaptim ibternette spermin onceki hali falan diyo anlamadim bilen varsa lutfen yazabilir mi

Yanlis yazdim kizlarr acil yardim istiyorum sizden esim bugun test yapmisti demistim ya raporu aksam getirdi eve raporda 5-6 spermiyogenez goruldu yaziyo ne demek ki heyecan yaptim ibternette spermin onceki hali falan diyo anlamadim bilen varsa lutfen yazabilir mi
Ayyy hadi insallah canim ya normal sperm testimi yaptirdiniz tedavi goruyonuzmu

Ayy süper canim devamı gelsin ins çok sevindim baktım neten sperm hücresi dioo sperm erkekte sperm uretmesi dioo Gözünüz aydın cookkkk sevundummm kaçıncı teste çıktı darısı herkese ins ❤

MERHABALAR CANIM BENM EŞİM TESE OLMADI HENÜZ SÜREKLİ ERTELENDİR VARDIR Bİ HAYIR. SUAN SADECE ARIMIDEX KULLANIYOR BIRDE ISIRGAN ÇAYI. 2 AYDIR HORMON TESTI YAPTRMADK BU AY YAPTRCAZ INSALLAH. ALLAH YARDIMCIMZ OLSUN
Allah yardımcın olsun rabbim kucağını kucağımızı boş bırakmasın

Ayyy hadi insallah canim ya normal sperm testimi yaptirdiniz tedavi goruyonuzmu
Canim normal test yaptirdik ama en ustte azosperm yaziyo alt kisimda 5-6 adet spermiyogenez goruldu belki ben yanlis yorumluyom o yuzden size soruyorum nedemek karsilasan varmi

Canim normal test yaptirdik ama en ustte azosperm yaziyo alt kisimda 5-6 adet spermiyogenez goruldu belki ben yanlis yorumluyom o yuzden size soruyorum nedemek karsilasan varmi

Eklentiler

• 2015-12-15 23.19.28.webp
    2015-12-15 23.19.28.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 78
Canim
Canim internette soyle diyor
Spermiyogenez icin
Erkek eşey hücrelerinin oluşması sırasında spermatitten bölünmeksizin farklılaşarak spermanın meydana gelmesi olayı.

Ayrica sperm sayisi cok az olunca bi kac tane fln yine azosperm olarak adlandirilir. Ondan oyle yaZiyor. Doktorunuza sorun
Sperm gibi duruyor.

Canim

Canim internette soyle diyor
Spermiyogenez icin
Erkek eşey hücrelerinin oluşması sırasında spermatitten bölünmeksizin farklılaşarak spermanın meydana gelmesi olayı.

Ayrica sperm sayisi cok az olunca bi kac tane fln yine azosperm olarak adlandirilir. Ondan oyle yaZiyor. Doktorunuza sorun
Sperm gibi duruyor.
Canım bende eski yorumlara baktım sperm evresiymis bir arkadaşına böyle çıkmış kaan hocada tedavi olmuş snra sperme dönüşmüş çocuğu var suan tüp bebekle söz tedavi oluyousunuz bu çok iyiye işaret canim benim

Canım bende eski yorumlara baktım sperm evresiymis bir arkadaşına böyle çıkmış kaan hocada tedavi olmuş snra sperme dönüşmüş çocuğu var suan tüp bebekle söz tedavi oluyousunuz bu çok iyiye işaret canim benim
Cok iyi ozaman :)) insallahh arkadasimizda yavrusunu alir kucagina

Back
X