Merhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin