Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herhangi bir komplikasyon ağrı enf.vs. olmazsa sabah ameliyat olunca gece yani yarım gün kadar tutuyorlar bildiğim kadarıyla canım. Hadi hayırlı olsun tedaviniz. Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah. Bizde 27 sinden sonra her an baslayabiliriz tedaviye büyük ihtimalle denk gelicez canım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu uğurda emek sarfeden herkesin yüzünü güldürsün evini senlendirsin Rabbim
Amiiin canım hepimizin inşallah ben merkeze gittim ama murad beyle görüşemedik bugün görüşüp son kararı vereceğiz zaten yarın adet günüm sonrası Allahım ın yardımları ile inşallah iyi sonuçlanır senin doktorun kim canım

Amiiin canım hepimizin inşallah ben merkeze gittim ama murad beyle görüşemedik bugün görüşüp son kararı vereceğiz zaten yarın adet günüm sonrası Allahım ın yardımları ile inşallah iyi sonuçlanır senin doktorun kim canım
Hayırlısı olsun canım. InşAllah iyi haberler alırsınız. Benim dr.um Aylin hoca canım. Hic yüzyüze görüşmedim bir kez telefonla görüştüm. Senin dr.un kim canım?

Merhaba arkadaşlar. Memorial şişli de eşi murad beye tese olan var mı. Aynı gün hastaneden taburcu ediyorlar mı yoksa bir gün yaptırıyor lar mı. Bilgisi olan varsa paylaşam larınızı bekliyorum
Merhaba benim eşim geçen ay mikto tese oldu operasyondan sonra yarım saat dinlendiriyorlar sonra gidebilirsiniz diyorlar basit ama sonraki günler eşimde şişkinlik ağrı ateşlenme olmuştu çok kötüydü allah kolaylıklar versin

Nasıl birisi kuzum? Denk gelicez insAllah öyle hissediyorum :)
Sıcak karşıladı bizi ama tabi ön görüşme olduğu için mi bilmiyorum sorulara cevap verdi sabırla çünkü ben çok soru soruyorum tabi eşim için soruları murad beye sorucaz tekrar ama şunu bil çok yoğunlar biz randevuya 1 saat sonra girebildik bu arada muayene etti beni Bilgin olsun

Selam arkadaşlar bizim de test sonuçları çıktı ve eşim 47 xxy klinefelter sendromu cikti şimdi pregnyl 5000 iğnesi ne başladık ve böyle durumda olanlar varmi konuşalım çok moralim bozuk
merhaba bizde de aynı durum var 47xxy microteseden sonuç alamadık. şimdi lim 15 i bekliyoruz :( sizde nedir gelişme durumu?

merhaba bizde de aynı durum var 47xxy microteseden sonuç alamadık. şimdi lim 15 i bekliyoruz :KK43: sizde nedir gelişme durumu?
Canim ameliyat sonucunda doktor ne soyledi. Elinizde sonuc varmi bizde ahni durumdayiz bizdede sperm cikmadi kac ay tedavi oldunuz kimde oldunuz birde

Canim ameliyat sonucunda doktor ne soyledi. Elinizde sonuc varmi bizde ahni durumdayiz bizdede sperm cikmadi kac ay tedavi oldunuz kimde oldunuz birde
ameliyat sonucunca sperme rastlanmadı sadece yuvarlak hücre bulundu onlara lim15 ve pcna testi yapıldı sonuç 1-1000 arasında bi olasılık değeri aslında. 275 çıktı çok kuvvetli değil ama dr un yorumunu bekliyoruz. Kaan Aydosta tedavi görüyoruz canım. Siz ne aşamadasınız başladınız mı tedaviye?

kızlar seda_6223 arkaşadımız bana murat başara sonucunu at demişti sağolsun hatırlarsanız 5-6 sipermiyogez hücresi çıkmıştı murat bey şimdi mailime cvp yazmış şöyle yazmış(
Bu sonuçlarla öncelikle iyi bir semen analizi yapılmalı. Çünkü 5-6 ölü spermden bahsediyor. Sonuca göre Mikro TeSe yaparak veya yapmadan tüp bebek uygulaması. Eğer meni de hareketli sperm saptanırsa bunların öncelikli olarak değerlendirilmesi yoluna gidilebilir. Dilerseniz sonuçlarınız ile başvurabilirsiniz.)

ölü sperm diye yazmış ama cuma günü kaan beydende cvp gelcek bakalım o ne dicek spermiyogenez olayına sizce iyi bişey mi ölü sperm ise eğer?

ameliyat sonucunca sperme rastlanmadı sadece yuvarlak hücre bulundu onlara lim15 ve pcna testi yapıldı sonuç 1-1000 arasında bi olasılık değeri aslında. 275 çıktı çok kuvvetli değil ama dr un yorumunu bekliyoruz. Kaan Aydosta tedavi görüyoruz canım. Siz ne aşamadasınız başladınız mı tedaviye?
Canim biz 4 aylik tedavi sonucunda mikrotese olduk bizden hic bisi cikmadi patoloji gibi mi oldu cikan hucrelere mi lim15 testi yapildi sonuc ne demek acaba doktorun yorumunu bizede uazar misin canim kac ay yedavi gordunuz

Canim biz 4 aylik tedavi sonucunda mikrotese olduk bizden hic bisi cikmadi patoloji gibi mi oldu cikan hucrelere mi lim15 testi yapildi sonuc ne demek acaba doktorun yorumunu bizede uazar misin canim kac ay yedavi gordunuz
biz hiç ilaç kullanmadan ameliyat olduk eşim 39 yaşında ve şeker hastası o yüzden şansa ilaç kullanmak istemedi zaten her ilacı da kullanamıyoruz. patolojiye harici olarak göndermişler bu lim15 testi testiste çıkan yuvarlak hücrelerin sperme dönüşme olasışığını test eden bi testmiş. siz hangi doktordasınız? lim15 yapıldı mı size?

biz hiç ilaç kullanmadan ameliyat olduk eşim 39 yaşında ve şeker hastası o yüzden şansa ilaç kullanmak istemedi zaten her ilacı da kullanamıyoruz. patolojiye harici olarak göndermişler bu lim15 testi testiste çıkan yuvarlak hücrelerin sperme dönüşme olasışığını test eden bi testmiş. siz hangi doktordasınız? lim15 yapıldı mı size?
Canim biz mufit hocada tedavi olduk. Bizde bisi bulamayinca gerek gormedim dedi. Bizdede damar tikanikligi var bacaginda bizde ilaci kullanmada zorluk cektik 4 ay boyunca doktor bizde umut vermedi sizi gorunce sorayim hemen dedim canim tesekkur ederim.

Herhangi bir komplikasyon ağrı enf.vs. olmazsa sabah ameliyat olunca gece yani yarım gün kadar tutuyorlar bildiğim kadarıyla canım. Hadi hayırlı olsun tedaviniz. Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah. Bizde 27 sinden sonra her an baslayabiliriz tedaviye büyük ihtimalle denk gelicez canım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu uğurda emek sarfeden herkesin yüzünü güldürsün evini senlendirsin Rabbim

Selam canlar bende yazmak istedim bizde 8 ay tedavi sonrasi kasn hocada tese olduk sonuc yuvarlak hucre cikti olgunlasmamis hucreymis bunlar bunun uzerine lim 15 testi yapildi ve dusuk cikti kasn hoca difir cikmadigi icin tedaviye devam edliriz dedi isterseniz bizde kabul ettik nebido diye bir igne var horman ugnede 1 kereye mahsus bunu yaptirin ve aylik kan tahlili yaptirdik gecen hafta cevap geldi istedigimiz düzeyde dedi ocak ortasi gibi fisch testi istedi

Selam canlar bende yazmak istedim bizde 8 ay tedavi sonrasi kasn hocada tese olduk sonuc yuvarlak hucre cikti olgunlasmamis hucreymis bunlar bunun uzerine lim 15 testi yapildi ve dusuk cikti kasn hoca difir cikmadigi icin tedaviye devam edliriz dedi isterseniz bizde kabul ettik nebido diye bir igne var horman ugnede 1 kereye mahsus bunu yaptirin ve aylik kan tahlili yaptirdik gecen hafta cevap geldi istedigimiz düzeyde dedi ocak ortasi gibi fisch testi istedi
umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız. lim15inizin değeri kaç idi? biz de lim15 yaptırdık da kaan hocadan cevap bekliyoruz :(

bayanlarrrr benim eşimin sspermleri 30-35 motil donduruldu taze sperm verdiğinde de anca o kadar canlı çıkıyo yani 30 adet falan tabii böyle olunca morfoloji falan kötü oluyo diye biliyorum ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuçlandı 2 embriyomuz vardı,,bu kadar az sperm olup tüp bebekte başarı yakalayan var mı ?? aklıma spermler çok az olduğu için morfolojisi bozuktur bunun için olmadı gibi sorular geliyorrr,,,2.denemeye başlayacağız Allah kısmet ederse,, bu arada spermleri arttırmak için bi takım şeyler yapıyoruz tabii ama çok düşük spermle denemenin başarıya bi etkisi var mı acaba ne düşünüyosunuz,,,

Sıcak karşıladı bizi ama tabi ön görüşme olduğu için mi bilmiyorum sorulara cevap verdi sabırla çünkü ben çok soru soruyorum tabi eşim için soruları murad beye sorucaz tekrar ama şunu bil çok yoğunlar biz randevuya 1 saat sonra girebildik bu arada muayene etti beni Bilgin olsun
Ayy sevindim iyi gecmesine canım. Darısı başımıza :) gorusmede ucret almıyorlar ama muayene edince ucret aldılar mı? Tedarikli mi gideyim?

Son düzenleme:
Back
X