Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin masallh hayalim Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin sana canim
Cokkkkkk sevindimmmmm canım benim Rabbim evladına kavuştursun inşallah hayırlısı ileKızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım. . Beyim gönlü razı olmadı .. iptal ettim bende.. celalettin hocaya devam 3. Yilim iza teseden urkuyorum ... bakalım. M hayrlisi.. peki ersel devam edelim mi??Cnm merhaba aman selcuk kayadan bisey almayin o bizi iki yil oyaladi o bitki bj bitki yok cinden geldi yok mesure ilaci ii hp kan ver sperm testi ver ilaclara dunyayi yatir hic bisey elimize gecmedi sana tavsiym asla asla ondan ilac falan alma uzak durun ondan derim..benim yillarim gitti onda..
Cnmmmmm bayram buuu yaa ayyyy canimm yaaaa şükürler olsunn bizlere de dua ett trtKızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin
Çok sevindim yaaa ElhamdulillahhhhKizlarrrrrrrr sevdadan haber varrr yanisaydin78 umarim kizmaz ben haber verdim diyeee
kizlarrrrr onlarda da bulunduuuuu simdi opudaa dua edinnn.Allahimmm cok sukurr..darisiiii bizlere.insaAllahhh evladina kavusur kuzum ya
Çok sevindim yaaa darısı başımızaKızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin
Ahh cnmmm hayrlar olsunn dua et bizleredeeHerkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.![]()
Kızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin