Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin
Cokkkkkk sevindimmmmm canım benim Rabbim evladına kavuştursun inşallah hayırlısı ile

Arkadaşlar merhaba;

Eşimin azosipermi olduğunu öğrendikten sonra testler yaptırmıştık.fsh 17,lh 11 , testesteron 3,52 çıkmıştı.Daha sonra genetik test istendi sonuçlarda genetik bi problem olmadığı çıktı.En son bi test daha istediklerini söylediler onda da protaklin 15,99 tespit edildi 4,6 - 21,4 normal aralığında , total testesteron 2,53 tespit edildi 2,5 - 8,38 normal aralığında ve bioaktif testesteron 131 tespit edildi 110-1000 aralığında.Testlerden sonra bize söylenen fsh ın yüksek olduğu ve bunun üretimde bi problem olduğunun göstergesi olduğu.testesteronun alt sınırda olduğu.Fakat en son yapılan testte bioaktif testesteronun iyi olduğu ve onun daha önemli olduğu ve tespit edilen değerin üretim için bi çalışma olduğunun göstergesi dendi.isterseniz hemen microtese yapabiliriz dediler.biz de hani microtesede başarıyı tetikleyici tedavi olduktan sonra olmayı düşündüğümüzü söyledik.Doğru mu yapıyoruz yoksa vakit kaybetmemek mi gerekir karar veremiyoruz.Doktor da tamam öyle de deneyebiliriz dedi. Ayrıca bu çıkan sonuçları daha bilgili, tecrübe edinmiş arkadaşlar yorumlayabilir mi ?

Topigi cook uzun suredir takip etmiyordum
Bugun oylesine actim
Cok mutlu oldum ya
Ecrin23 ve saydin arkadaslarda sperm bulunmus
Gozunuz aydin
Ins transferlerinizde cok rahat gecer yavrularinizi kucaginiza alorsiniz ins 9ay sonra
Icim umut doldu yenuden

saydin78 saydin78 canım ne yaptınız çıktı mı eşin inşallah iyi haberler almıssındır

Kızlar ben rahim filmimin sonucunu doktora gosterdim. Hafif egrilik varmış. Tüp bebek tutabilirmiste tutmayabilirmiste su an çok sinirlerim bozuk histeroskopi ve laparoskopi olucakmisim aranızda bu ameliyatları olan varmı su an çok üzgünüm

saydin78 saydin78 E ecrin23 canlarım sonra bize tedavi süreciniz ile ilgili bilgi verirmisiniz kısacası kimde tedavi oldunuz doktorunuz kimdi ne yediniz ne içtiniz neler vuruldunuz hormon değerleri en son kaçtı hepimize umut oldunuz Allah tamamına erdirsin inşallah hamilelik haberlerinizde olsun inşallah

Cnm merhaba aman selcuk kayadan bisey almayin o bizi iki yil oyaladi o bitki bj bitki yok cinden geldi yok mesure ilaci ii hp kan ver sperm testi ver ilaclara dunyayi yatir hic bisey elimize gecmedi sana tavsiym asla asla ondan ilac falan alma uzak durun ondan derim..benim yillarim gitti onda..
Çok teşekkür ederim canım. . Beyim gönlü razı olmadı .. iptal ettim bende.. celalettin hocaya devam 3. Yilim iza teseden urkuyorum ... bakalım. M hayrlisi.. peki ersel devam edelim mi??

Kızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin
Çok sevindim yaaa darısı başımıza

Ayrıca saydin78 saydin78 için de çok sevindim ve soru sormak için can atıyorum ona çünkü aynı doktora aynı hastanede yakında bizim de microtese miz var

Çabuk gel.........

Herkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.:KK68:

Herkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.:KK68:
Ahh cnmmm hayrlar olsunn dua et bizleredee

cokk şükürr bugün ne güzel haberlerr varr..:KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73:
canım cokkk sevindimmmmmgözünüz aydın..:KK9::KK73::KK73::KK73::KK36:
inşallah bundan sonraki her aşama iyi geçerr...sonunda hayırlısıyla bebişini kucagına aşırsın..

Back
X