- 23 Eylül 2014
- 981
- 1.138
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya valla kendim gibi sevindim inşallah sağlıklı çok güzel hayırlı evlatlarınız olurAminnnn bitanemmm. Allah razi olsunnn.![]()
çoooooook sevindim canım.Rabbim salih evlat eylesin inşallah.tüm çektiğinizi sıkıntıları unutuverin meleğinizin varlığıyla beraber.Allahım bizlere de nasip etsin.lütfen doğumunda bizlere dua et.Herkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.![]()
Herkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.![]()
Kızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin
Canım benim çok teşekkürler Allah razı olsunKizlarrrrrrr
O kadar sevindimki anlatamam.
Yumurtalar guzelce dollensin.transferden sonra yavrularinizla bir ömür ayrilmayin insallah.
Bu sevinç devam etsin hamileyim haberlerinizi bekliyoruz
veee darisi tese icin yada cikiş için bekleyen tüm arkadaşlarima olsun.![]()
İnşallah canım hamileyik demekte nasip olur Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah ;-)Maşallah gözün aydın canım çok sevindim inşallah devamında gelir her gönlünce olsun canm
İnsallahhhh canım insallahhh Allah razı olsunEcrın hayırlı olsun canım cok sevındım
Darısı hamılelık haberıne olsun canım
Canim Allah razı olsun çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin canı gönülden duâmdirCnmmmmm bayram buuu yaa ayyyy canimm yaaaa şükürler olsunn bizlere de dua ett trt
E ecrin23saydin78 kizlar cok sevindim insallah rabbim bizlerede nasip eder bu duyguyu cok sukurki bu asamaya geldiniz.
Cok duygulandim, yasadiklarim aklima geldi, kimbilir kacinci teseniz anlarsiniz tese olupta negatif sonuc alanlari, kismet, rabbim hepimize hayirlisini versin, bizlere umut olun.
Biliyorum cok zorlu yollardan gectiniz, bizlerde merak ediyoruz azoo sebebinizi, tedavilerinizi, hangi doktorlarda tese oldugunuzu, belki anlamsiz ama iste insan umut ariyor.. Ne zaman vakit bulurda cevaplarsaniz hepimiz adina tesekkur ediyorum simdiden. Bu ani yasayin insallah. Insallah guzel haberlerin devam etmesi niyetiyle aeo
Canimmmm okadar sevindim anlatamam dunden beri icimde kelebekler. Saydin ve sana cok dua ettim namazlarda ve Rabbim kabul etti Allaha çok sükür. Ve Rabbim kabul etti diye ikiniz icinde sukur namazi kilacam. Simdi pozitif haberniz icin dua ediyorum Rabbim bu duami da kabul buyursun InsaAllah.. Hz.zekeriya peygamberin dua ettigi gibi Allahim ben senden isterken hic bir zaman mahrum olmadim. Cok sukur Rabbimize. Ve Burda isteyen dua eden tum arkadaslarima insaAllah birgun Rabbim nasip edecek cunku Allahin katinda nimetleri cok ve Allah comert. O annemizden daha sefkatli sefkati yaratan Rabbimiz. Kullarina eziyet eder mi etmez Allah imtihan eder ama imtihandada yardim eder. Her zaman dualarimdasiniz kizlar ismini bildiklerimi isimleriyle bilmediklermin giyabinda hep dua ediyorum Rabbim kabul etsinKizlar ancak ayrıntılı yazma fırsatın oldu dungece agrim oldu biraz ilk narkoz alisim olduğundan fena oldum biraz.. Eşim de sperm bolca bulundu yaklaşık uyanması falan 1 saat surdu tek taraflı dier tarafı açmaya gereğince kalmadı dedi doktor şükür kendisi iyi maşallah yaralı böcukler olarak dolanioz ewde;-) benden 16 yumurta toplandı sanırım oyuzden agrim var butun aile costu hele ananem kizlar sevinctem ciglik atti cok uzuluodu bize uzuldugumjzu girdukce..embriyolog ferhat bey bugün arayacağını ve nkadar döllenme olduğunu söyleyecek bekliyoruz;-) bu aşamalara gelmek hayal gibiydi ama Rabbim yaradanim nasip etti hicbisiden umutsuz olmamalı kızlar Rabbim inşallah ewladimizin haberlerini de vermeyi nasip eyler sizlerinde inşallah bugunleri yaşamasını nasip etsin canı gönülden istioruz esimle.. Tese olacakların bolbol bulunsun çıkışları olsun hamislik haberlerini hepimiz verebilelim hamile arkadaslarimada Hayırlısı ile kucaklarina almayı nasip etsin..
Saydın78arkafasimizinda hayırlısı olsun insllh bebislerimizin kirklari karissin ;-)
kurban olduğum Allah dualarını dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetineCanimmmm okadar sevindim anlatamam dunden beri icimde kelebekler. Saydin ve sana cok dua ettim namazlarda ve Rabbim kabul etti Allaha çok sükür. Ve Rabbim kabul etti diye ikiniz icinde sukur namazi kilacam. Simdi pozitif haberniz icin dua ediyorum Rabbim bu duami da kabul buyursun InsaAllah.. Hz.zekeriya peygamberin dua ettigi gibi Allahim ben senden isterken hic bir zaman mahrum olmadim. Cok sukur Rabbimize. Ve Burda isteyen dua eden tum arkadaslarima insaAllah birgun Rabbim nasip edecek cunku Allahin katinda nimetleri cok ve Allah comert. O annemizden daha sefkatli sefkati yaratan Rabbimiz. Kullarina eziyet eder mi etmez Allah imtihan eder ama imtihandada yardim eder. Her zaman dualarimdasiniz kizlar ismini bildiklerimi isimleriyle bilmediklermin giyabinda hep dua ediyorum Rabbim kabul etsin
Hepimize nasip olsun.
Aminn canimm Aminkurban olduğum Allah dualarını dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
Allah dualarini kabul etsin inşallahhhhhCanimmmm okadar sevindim anlatamam dunden beri icimde kelebekler. Saydin ve sana cok dua ettim namazlarda ve Rabbim kabul etti Allaha çok sükür. Ve Rabbim kabul etti diye ikiniz icinde sukur namazi kilacam. Simdi pozitif haberniz icin dua ediyorum Rabbim bu duami da kabul buyursun InsaAllah.. Hz.zekeriya peygamberin dua ettigi gibi Allahim ben senden isterken hic bir zaman mahrum olmadim. Cok sukur Rabbimize. Ve Burda isteyen dua eden tum arkadaslarima insaAllah birgun Rabbim nasip edecek cunku Allahin katinda nimetleri cok ve Allah comert. O annemizden daha sefkatli sefkati yaratan Rabbimiz. Kullarina eziyet eder mi etmez Allah imtihan eder ama imtihandada yardim eder. Her zaman dualarimdasiniz kizlar ismini bildiklerimi isimleriyle bilmediklermin giyabinda hep dua ediyorum Rabbim kabul etsin
Hepimize nasip olsun.
Canım Rabbim devamında da mutlu etsin seni bebişlerin olsun çiftter çifter Rabbim bizlerede nasipetsin inş.:)Kizlar şuan okadar mutluyumki sizle paylaşmak istedim yumoslarim 16 alınmıştı biliosunjz emriyologumiz aradı ve kactane döllenio söyledi Allah ima çok sukur 16 sida döllenmiş uctane yaramazim önden gidiormus ;-)
Allah razi olsun canim benimTabi canım ben 250 okuyabilirm