Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Topigi cook uzun suredir takip etmiyordum
Bugun oylesine actim
Cok mutlu oldum ya
Ecrin23 ve saydin arkadaslarda sperm bulunmus
Gozunuz aydin
Ins transferlerinizde cok rahat gecer yavrularinizi kucaginiza alorsiniz ins 9ay sonra
Icim umut doldu yenuden
Tesekkur ederim canim. Rabbim tamamina erdirsin insallah. Bu ugurda emek harcayan her kuluna annelik nasip etsin Rabbim

Rabbimmm ne guzel bi gündür bugun ... Cok şükür her iki arkadasimiz da sevincli haberi verdiler. Insallah bundan sonrasi da cok guzel olur sağlıklı bi sekilde alirlar yavrularini kucaklarina.. Bogazim düğümlendi kendimmis gibi sevindim:KK200: saydin78 saydin78 @ecrin23 Gozunuz aydin canlarimm:nazar::nazar::KK68:
Canimmm benimmm. Rabbim guzel kalbine gore nasip etsin bitanemmm:KK36:

Allaha şükürler olsun hepimiz cok sevindim Rabbim cok buyuk ondan ümit kesilirmi dile kolay 15 sene sonra bu haberi almak saydin78 saydin78 @ecrin23 gözünuz aydin
Cok sukur canimmmm yillardir hasreyim Rabbim tamamina erdirip saglicakla kucagima almayi nasip etsin hepimize. Darisi sana, hasret ceken herkese hepimize insallah

C
saydin78 saydin78 @ecrin23 canlarım sonra bize tedavi süreciniz ile ilgili bilgi verirmisiniz kısacası kimde tedavi oldunuz doktorunuz kimdi ne yediniz ne içtiniz neler vuruldunuz hormon değerleri en son kaçtı hepimize umut oldunuz Allah tamamına erdirsin inşallah hamilelik haberlerinizde olsun inşallah
Sagol bitanem benim. Benim hormonlar hep normaldi. Rezerv azdi. Esimin tedavi oncesi fsh cok yuksekti. Hormon tedavisi gordu. Normale dondu 8 ay tedavi oldu. Pregenly ve gonalf kullandi canim. Drumuz memorial Murad hoca idi. Isinin gercekten ehli bir hekim cok guvendik guvenimiz bosa cikmadi . Merkez gercekten donanimli hekimleri basarili. Rabbim yavrularimizi nasip etsin hepimize inşAllah

Ayyy cok mutlu oldum insallah bebislerinizde tutunur sizlere bende basladm tedaviye haftaya büyük ihtimal esimi teseye alcaklar heycanliyim korkuyoruumm insallah bende buraya güzel haberler verebilirimmm allahi sen büyüksüün
Sagol bitanem. Rabbim herkese sana guzel haberler vermeyi nasip etsin. Yuzumuz hep gulsun. Topigimize 2016 ugur getirsin insallah:KK36:

Back
X