Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saydin78 ve ecrin23 arkadaşlar transferleriniz hayırlı olsun..:anneadayı::anneadayı:
inşallah ikinizde hayırlısıyla hamilelik haberlerinizi verirsiniz..:anneadayı::anneadayı:
bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun size inşallah..:KK36::KK36:
sakın belirti aramayın araştırmayın internetten rahat olmaya calısın biraz zor ama..
beni tanıyanlar vardır buranın esklerindenim..
bende 13 senelik evliyim 10. senede kızım oldu..4. tüp bebekte..1 tese 2 mikrotese 1 varıkosel ameliyatından sonra..
çok şükür rabbim banada nasip etti..
inşallah sizlerinde evlat hasreti biterr.
isteyen herkese rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versin inşallah..
coccuğum olsada burası benim ilk gözağrım hep bakarım taküp ederim.
eski arkadaşlarım buraya yazmıyolar artık bi kaç kişi dışında..
aynen canım eski arkadaşların tecrübeleri bizim için önemli ama ne yazık ki bebişleri olunca artık buraya bakmıyolar bile benim bebğim bile olsa bu sitekilere yardımetmeye çalışırım...

B btusss Allah yardimciniz olsun canim. Heyecanla bekliyoruz sonucu.
Kizlar kimin elinde santrifuj testi varsa buraya ya kesaj olarak ozelime ata bilir mi?Santrifuj testi tup bebek denemesindemi yapiliyo,yoksa boyle de de yaptirmak olur mu? Bir de sade sperm testi olani da gormek kendimizinkiyle kiyaslamak istiyorum bizde hic detayli bakilmiyo sanki(((

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 317
B btusss canım hayırlı haberlerini bekliyorum dualarimizla sizinle cuma günü hurmetine Rabbim mutluluk nasip etsin inşallah

Kizlar santrifuj testi sadece tup bebek tedavisi sirasindami yapiliyo?Ben esime santrifuj yaptirmak istiyorum daha detayli olsun diye. Bizde motil,immotil hicbisi yazilmiyo

B btusss canım güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yardımcınız olsun. Yüzünüzü güldürsün inşallah bitanem. Dualarımız sizinle

Ayyy insallah canim yaaa internetede giremiyor hastanede cekmiyormus bende cok heycanliyim Allahim dualarimizi kabul et yarabbim
Canim haber var mi? Merak ettim. Insallah haberler guzel olsun Allahimmmm lutfennnn

Back
X