Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide whasap grubuna ekler misinCanım nasılsın vahstsap grubu devam mı sizden gzuel haberler varmi
Amin canımmmm insallah guzel haberler verebiliriz. Istirahat ediyorum belirti aramiyorum fazla canim :) belki biraz ariyorumdur :) 3.denememiz oluncaEcrın ve saydın arkadaslarım ıns guzel haberlerınızı alırız hayırlı olsun transferınız .. Hıc belırtı aramayın normal hayata devam edın arkadaslar
Canimmm cok uzuldumMaalesef yine cikmadi yine hüsran
cnm ya cok uzuldum nolur umutsuzluga kapılma olur ınsallah ne dıyeyım bılmıorum yaMaalesef yine cikmadi yine hüsran
Ayyy canim Allah yardimcin olsun. ((((Umidinizi uzmeyin. Vardir bir hayirli vakti elbet.Maalesef yine cikmadi yine hüsran
Biz 2.5 yıllık evliyiz canım ilk başta 0 çıktı sonra ben eşime maca hapı e vitamini filan içirdim geceleri havuç suyu yaptım sonra yıkamasız testte sperm çıktı 2 kere tüp bebek denedik ikincide sperm yok dediler tese oldu 6 tüp donduruldu ilkindede hamile kaldım ama düşük yaptm canım şimdi dondurulmuş spermlerle yada çıkış varsa onlarla denicez bakalım marttaMerhaba sizin sorun şiddetli oligoastenoteratozosperm azo deil
Rabbim inşirah serinligi versin herseyden vardır bir hayır hepimiz aynı yollaardayiz sizi cok iyi anlıyorum birbirinize tütünün ins hersey güzel olsunn sizin içinHersey allahtan napalm artk agladimm cok cünki elimde. Baska bisey gelmiyor. Esim karsimda agridan kivranior elimizde koca bir sifir allah büyükdür deyip devam edixez
Canım umudunuzu kaybetmeyin ilkinde bizimde cikmadi iki tarafinda acilmasina ragmen o kadar net konustularki bosa ugrasmayin yapicak hic birsey yok dendi tip yetersiz...umudumuzu yitirdik biraz zaman gecsin yetistirme yurduna basvurucaktik.ama esim hep umutluydu bir tanidik vasitasiyla dr murad basere gittik tek tarafin acilmasiyla buldu dr ve hastane cok onemli tabiki allah yeterki ol desin..diyecegim umudunu kaybetme canim allahim isteyen herkese nasip etsin..Maalesef yine cikmadi yine hüsran
Hadi hayırlısı inşallah olur bizdede sizinle aynı bizede bu teşiz konuldu artı globozosperm sorunu varBiz 2.5 yıllık evliyiz canım ilk başta 0 çıktı sonra ben eşime maca hapı e vitamini filan içirdim geceleri havuç suyu yaptım sonra yıkamasız testte sperm çıktı 2 kere tüp bebek denedik ikincide sperm yok dediler tese oldu 6 tüp donduruldu ilkindede hamile kaldım ama düşük yaptm canım şimdi dondurulmuş spermlerle yada çıkış varsa onlarla denicez bakalım martta
Sperm evreniz 3. Evrede demek küçüldükçe sperm oluşuyor
Evet canım kuculunce cıkıyomus,cok sukur onlar kuculdu ve spermlere kavustukSperm evreniz 3. Evrede demek küçüldükçe sperm oluşuyor
İnşallah canım Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallahHadi hayırlısı inşallah olur bizdede sizinle aynı bizede bu teşiz konuldu artı globozosperm sorunu var
merhaba arkadaşım benim eşimde maca kapsülü kullanıyor ersağın inşallah bizdede kendiliğinden sperm çıkar çok istiyorum kendiğilinden sperm bulunmasını çünkü benim eşimde genetik sorun var ve dışarı sperm çıkarsa daha sağlıklı olacağına inanıyorumBiz 2.5 yıllık evliyiz canım ilk başta 0 çıktı sonra ben eşime maca hapı e vitamini filan içirdim geceleri havuç suyu yaptım sonra yıkamasız testte sperm çıktı 2 kere tüp bebek denedik ikincide sperm yok dediler tese oldu 6 tüp donduruldu ilkindede hamile kaldım ama düşük yaptm canım şimdi dondurulmuş spermlerle yada çıkış varsa onlarla denicez bakalım martta