Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allahim size bagislasin arge34 2 teseyi ne zaman sonra denediniz bu asamalarda her hangi bir kür falan yaptinmi insallah bizimkide 2 denemede olur ben ikinci deneme olmuyor zanediyordum daha bugun bu stedede ögrendim biraz umutlandim
Amin canim tesekkur ederim.ilk tesemizi2010 yada 2011 de olduk iki yumurtalikta acildi ama sifirdi.2.denememizi 2014 de olduk teki acilmasina ragmen sukurler olsun bulundu 5.gune 2.embriyo gelebildi ikisinide transfer ettiler dondurulcak bile kalmadi hatta ikiside tuttu fakat 8.haftada birinin kalbi durdu sukurler olsun omerimizi kucagimiza aldik allahim herkese nasip etsin..herhangi bir kur icmedik igne ve ilac tedavisi uyguladi ama ben tam kirk kisiye hurma dagitip meryem suresi okutup geri topladim ve kirk gun boyunca yedim bol bol dua edelim allah yeterki ol desin canim

Denizyagmuru biz bursa acibedemde olmustuk patalojiye göndermedik birsey cikmadigini duyunca yikilmistik kaldi öyle
anladım canım insan yıkıliyor tabi ki ilk öğrendiğimiz de bizde öyleydik. Allah yardımcımiz olsun. topiki iyi araştır ıstanbula yakın sayılırsınız belki dr değiştirip devam edersiniz.
ben sana uyguladığım kürleri yazayim.
ama tabi hormonlar önemli bunu dikkate al.
sabah aç karna zeytin yağında beklemiş kuru incir
yine aç karna bal polen ari sütü
sonrasinda neofortil drmuz verdi bu ilacı. vitamin takviyesi.
öğlen bal ceviz findik badem karışımi.
akşam ısırgan çayı.
gece yatmadan havuç suyu
3-4günde bir bi kasık keçiboynuzu pekmezi.
bol bol nohut yemeği.
kavrulmmamis kabak çekirdeği.
ben bunları veriyorum canım

Amin canim tesekkur ederim.ilk tesemizi2010 yada 2011 de olduk iki yumurtalikta acildi ama sifirdi.2.denememizi 2014 de olduk teki acilmasina ragmen sukurler olsun bulundu 5.gune 2.embriyo gelebildi ikisinide transfer ettiler dondurulcak bile kalmadi hatta ikiside tuttu fakat 8.haftada birinin kalbi durdu sukurler olsun omerimizi kucagimiza aldik allahim herkese nasip etsin..herhangi bir kur icmedik igne ve ilac tedavisi uyguladi ama ben tam kirk kisiye hurma dagitip meryem suresi okutup geri topladim ve kirk gun boyunca yedim bol bol dua edelim allah yeterki ol desin canim[/QUOTEhaklisin canim insallah birgun bizimde hayalimiz gerceklesir

Amin canim tesekkur ederim.ilk tesemizi2010 yada 2011 de olduk iki yumurtalikta acildi ama sifirdi.2.denememizi 2014 de olduk teki acilmasina ragmen sukurler olsun bulundu 5.gune 2.embriyo gelebildi ikisinide transfer ettiler dondurulcak bile kalmadi hatta ikiside tuttu fakat 8.haftada birinin kalbi durdu sukurler olsun omerimizi kucagimiza aldik allahim herkese nasip etsin..herhangi bir kur icmedik igne ve ilac tedavisi uyguladi ama ben tam kirk kisiye hurma dagitip meryem suresi okutup geri topladim ve kirk gun boyunca yedim bol bol dua edelim allah yeterki ol desin canim
Evet hersey guzel allahimin elinde insallah birgun bende bu mucizeyi sizlerle paylasirim :(

Bizde 2011 de deneme yapmistik ondan sonra hic konusu olmadi evimizde tamamen kapatmistik konuyu
Ben esimle istanbula drla gorusmeye dahi gitmedim olumsuz olucak bosa izin almayayim dedim is yerinden hic umudum yoktu yetistirme yurdundan tanidik bulabilirmyiz diye bakiniyordum sira varmis.esim ameliyattan cikti peltek peltek bulundu bulundu dedi ama yine inanmadim narkozun etkusiyle dedim.murad bey cagirdi gorusmeye gittim annemle ,bulundu dedi ondan sonrasini unutamam o mutlulugu allahim sizede yasatsin

Ben esimle istanbula drla gorusmeye dahi gitmedim olumsuz olucak bosa izin almayayim dedim is yerinden hic umudum yoktu yetistirme yurdundan tanidik bulabilirmyiz diye bakiniyordum sira varmis.esim ameliyattan cikti peltek peltek bulundu bulundu dedi ama yine inanmadim narkozun etkusiyle dedim.murad bey cagirdi gorusmeye gittim annemle ,bulundu dedi ondan sonrasini unutamam o mutlulugu allahim sizede yasatsin
Rabbim bizede nasip etsin insaAllahh :KK42:

anladım canım insan yıkıliyor tabi ki ilk öğrendiğimiz de bizde öyleydik. Allah yardımcımiz olsun. topiki iyi araştır ıstanbula yakın sayılırsınız belki dr değiştirip devam edersiniz.
akşam ısırgan çayı.
gece yatmadan havuç suyu
bol bol nohut yemeği.
ben bunları veriyorum canım
akşam ısırgan çayı.
gece yatmadan havuç suyu
bol bol nohut yemeği.
ben bunları veriyorum tsk ederim canim bende macun yaptirmayi dusunuyorum sina baharat varmis konyada siz mikro tese oldunuzmu hic

Amin insallah

Canım bakalım kullanıyoruz maca tozu coenzym q10 omega 3 umarım kaliteli spermlerimiz çıkar dondurulmuş spermimiz var ama çözüldüklerinde ölürlerse diye eşime bu vitaminleri kullandırıyorum
Canım yıkama olmadan cikisiniz var mı yoksa yıkamalida motil sperm mi cikiyor

Canım markasını öğrenebilirmiyim mikroskopun : )
Bresse gmpz c900/c1200 bundanda alabılırsın ılk bunu aldım pek beyenmedım yenısını aldım bugun bunla baktım tam net gostermesede spermlerı goruypsun ,vallahı bızım spermler costu bı anda bı 500 yakın vardı sanırım

Bresse gmpz c900/c1200 bundanda alabılırsın ılk bunu aldım pek beyenmedım yenısını aldım bugun bunla baktım tam net gostermesede spermlerı goruypsun ,vallahı bızım spermler costu bı anda bı 500 yakın vardı sanırım
Süper maşallahh.. Çok teşekkürler cvp için inşallah dahada artar canım : ))

Sagol canım Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah ılk tedavıye basladıgında (12-15)tı sonrakınde (8-10) cıkmıstı 5 tanesıde canlıydı dıyerlerı elonge yazıyodu,mıkroskop aldım eve aksam baktım sayamadım cok hareketlıydıler bı 50 yakın sperm vardı sanırım ,cok uzuldum onları cope attıgım ıcın
Nerden aldiniz mikroskopu kaca aldiniz? Sperm icin mikroskopmu yoksa sademi? Peki nasil ogendiniz mikroskopla bakmayi. Kusura bakmayin cok soru sordum, ama ben de almak istiyorum da.

Süper maşallahh.. Çok teşekkürler cvp için inşallah dahada artar canım : ))
Allahım tez zamanda burda olan herkese nasıp etsın ınsallah ,sagol canım bır ay ıcerısınde cok hızlı ılerlemeye basladı bende soktayım daha okadarr olumsuzluk yasayınca ınsan ınanmakta gucluk cekıyo

Back
X