• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sizin azosperm sebebi bellimydi. Fsh fln birde tedavi gordunzmu. Bizde murat hocanin hastasiyiz.
ilk tesede ki patoloji sonucuna göre sertoli cell only. Fsh ekim gibi 30-40 arasında idi Enson yapılan testlerde 2-3 arasına düşmüştü. Pregny 5000 iğne kullandı eşim. Daha önce de tese de bulunmuştu bizim. Ama bir daha tese öner minor doktor..

Kaan hocayı düşünmediniz mi o patoloji sonucuna göre tedavi belirliyomuş canım bide spermadit görüldüyle sperme dönüşebilir burdaki arkadaşlarla olanlar var diye biliyorum...
6 ay oldu tese olalı canım şu an beklemedeyiz. Arı sütü polen d vitamini gibi doğal takviyeler yapıcaz şimdilik.

cok gecmis olsun canim allah sabirlar versin. uzulme.meleginin gelme zamani degilmis.rabbim hayirli zamanda hayirlisini nasip etsin bizlere

Okudugum ve doktorun dedigi kadariyla bir fransadayiz bize denemeyin olmaz falan dedi K kayrazumra arkadasim sanirim sizde certolimisiniz yanlis anlamadiysam
evet canım bizde 2014 martta olduğumuz mikrotese sonucuna göre sertoli cell teşhisi kondu.doktor kesinlikle olmaz evlatlık edinin sperm bankası vs.dendi.sabah akşam araştırdım seninde dedğin gibi hep aynı kesinlikle olmaz tedavisi yok gece gündüz yalvardım allaha ağladım sabahlara kadar yıkılmıştık.tek doktorla kalmak istemedik celalettin peru başvurduk 2015 haziranda6.ayın sonunda bu gelişme oldu.böyle canım kısaca

saydin78 arkadaşım çok geçmiş olsun allah sabırlar versin.üzülme meleğinin gelme zamanı değilmiş demekki.rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin bizlere..

Bizim azonun sebebi yok. Spermatid var ama sperm bulunamadı. Patoloji sonucumuzu da vermediler bir türlü.
merhaba canım dün bizde celalettin peru muayene olduk spermatid ve elonge spermatid çıktı.sen sebepsiz azo diince benimde eşim sebebsiz azo.biraz korktum açıkçası bizimde öle kalırmı ki?herşeyden önce rabbim bilir tabi ama...

kızlar bi sorum olucaktı murat başarın hastalarına sorum aslında biz hiç tese olmadık kaan hocaya geçende gitmiştik ilaç yazar ümidiyle o da tese sonra ilaç dedi bize tabi çok üzüldük belki ilaç yazsaydı fsh düşürücü falan bir ikitane çıkış olcaktı şimdi murat başara mı gitsek diyorum murat hocanın tedavi biçimi nasıl kaan hoca gibi ilk tese sonra mı ilaç yoksa ilaçla deneyip olmayınca en son tese mi öneriyo bilen varsa cevaplayabilir mi boşuna gitmeyeyim aynısını yapıcaksa :KK43:

Ayni sikinti bizde de var malesef,esim fsh i 17 testesteron 3 civari uretimde bi sikinti oldugu asikar..doktor tese onerdi hemen israrla tedavi istedik ama ilk once bi tese yapalim bulamazsak dokuyu gorup patoloji sonucuna gore uygulariz tedavi dedi.bugun tese oldugunu yazan arkadas gibi fsh dusurucu tedavi istyrz dedik,inanin fsh i dusurmenin hicbir faydasi yok dedi doktor.hangisi dogru sasirdik artik

Ayni sikinti bizde de var malesef,esim fsh i 17 testesteron 3 civari uretimde bi sikinti oldugu asikar..doktor tese onerdi hemen israrla tedavi istedik ama ilk once bi tese yapalim bulamazsak dokuyu gorup patoloji sonucuna gore uygulariz tedavi dedi.bugun tese oldugunu yazan arkadas gibi fsh dusurucu tedavi istyrz dedik,inanin fsh i dusurmenin hicbir faydasi yok dedi doktor.hangisi dogru sasirdik artik
Kaan hoca mi dedi oyle fsh dusurmenin etkisi yok diye canim

merhaba canım dün bizde celalettin peru muayene olduk spermatid ve elonge spermatid çıktı.sen sebepsiz azo diince benimde eşim sebebsiz azo.biraz korktum açıkçası bizimde öle kalırmı ki?herşeyden önce rabbim bilir tabi ama...
Cnm bizim elonge spermatid yoktu. Yani bizim sizinki kadar gelişmemişti. Siz sperm oluşmasına daha da yaklaşmışsınız. Allah hepimize nasip etsin inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlar.

Yok o degil baska bi doktor.zaten uretimde bi sorun oldugu icin fsh yuksek diyor.amacimiz dusurmek degil diyor.biz de fsh dusurmeden tese olmamiz yanlis mi diye dusunuyoruz.sizin fsh kacti?
Bizim fsh 26 bu azoyu tesesiz tedavi etmeye calisan bitek celalettin hoca galiba gecende telden aradim siz buraya gelmeden bisey diyemem falan dedi hic hosuma gitmedi konusma tarzi ama baska carede yoksa mecburen gidicez napalim..

Yok o degil baska bi doktor.zaten uretimde bi sorun oldugu icin fsh yuksek diyor.amacimiz dusurmek degil diyor.biz de fsh dusurmeden tese olmamiz yanlis mi diye dusunuyoruz.sizin fsh kacti?
Canım yüksek olan fsh ın düşürülmesinin microtese de bir anlamı yok gerçekten. Bence en büyük kavram karmaşası burada başlıyor. Fsh ın yüksek olması bir azospermi sebebi değildir. Sonuçtur. Vücut üretim yapmadığı için zaten Fsh yükselir. Yani Fsh yüksek o yüzden üretim olmuyor kanısı yanlış. Düşürülmesinin de büyük oranda bir manası yoktur.

Bizim fsh 26 bu azoyu tesesiz tedavi etmeye calisan bitek celalettin hoca galiba gecende telden aradim siz buraya gelmeden bisey diyemem falan dedi hic hosuma gitmedi konusma tarzi ama baska carede yoksa mecburen gidicez napalim..
Biz de Celalettin hocaya gittik 1 yıl tedavi için ama sonuç alamadık. İnşallah siz alırsınız ama şunu unutma bizim durumumuzda umut veren doktor değil gerçekleri söyleyen doktor daha makbuldür.

Canım yüksek olan fsh ın düşürülmesinin microtese de bir anlamı yok gerçekten. Bence en büyük kavram karmaşası burada başlıyor. Fsh ın yüksek olması bir azospermi sebebi değildir. Sonuçtur. Vücut üretim yapmadığı için zaten Fsh yükselir. Yani Fsh yüksek o yüzden üretim olmuyor kanısı yanlış. Düşürülmesinin de büyük oranda bir manası yoktur.

Doktor da aynen böyle diyo.hatta bazi fsh iyuksek olanlara dısarıdan fsh bile veriyrz uretimi tetiklemek icin dedi tese oncesi. Ayni zamanda bir urlloji prof ile gorustugmzde de aynisini duyduk.madem illa bi destek istiyosunuz tese oncesi progeny m diye bi ilac var onu kullanin dedi.kesin yarari var diyemem ama zarari olmaz dedi.sperm uretimini ve sperm yapisini destekliyomus.90 kapsullu bi hap

bizde celalettin perudayız daha önce mikrotese olmuştuk keşke olmasaydınız dedi.celalettin bey tese olmadan tedavi etme taraftarı.ilk muayene için ona karar verdiğimizde aradığım zaman bende sevmemiştim konuşma tarzını çok laçka laubali bi tuhaf gelmişti nebiçim bi doktor bu böle dedim hatta
.yüzyüze görüştüğümüz zamanda bazen öle sanırım konuşma tarzı bu.allahın izniyle yeterki olumlu sonuçlar alalım

Back
X