• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar merhaba nasilsiniz..uzun zamandir yazmiyordum daha dogrusu yazmak gelmiyodu icimden..beni gecen yildan hatirlayanlar olur..ama takip ediyorum aramizda mutlu haberler alan alamayanlarimiz var..Rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin insallah..kizlar uzun zamandir kafam o kadar karisik ki..yazin tedavi olduk cok sukur her sey yolunda bebegim geliyor derken dusuk yaptim..agir bi sinavdan gectik..hem maddi hem manevi hala onun izlerini tasiyoruz..simdi esim yazin tekrar deneyelim diyo ama durumumuz ortada maddi olarak hic imkanimiz yok kredi cekelim diyo ama odeyecek durumumuz oldugunu hic sanmiyorum..simdi kizlar bana bi akil verin duygusal davranip sıkıntıyı goze almali miyim yoksa mantikla yaklasip durumumuz biraz duzeldikten sonra mi denemeliyim..kusura bakmayin uzun yazdim ama isin icinden cikamiyorum bi turlu gece gunduz aklimda

neden çok mu özledin beni :) meslektaşız biz. ordan kanın ısındı galiba canım. tabi ben senin gibi psikoloji alanında uzman değilim :rolleyes: he bu arada sen insanlarla tartışmaya ben yazana kadar başlamışsın zaten. burada mesleğini yazarak insanları küççümsemeye çalışmanda ayrı bir olay.
gerçekten ilginç vakasın tatlım. önce kendini tedavi etmelisin sen ya senin önerdiğin ilaçlarla insanlar cinnet getirir.
Tatlım benim;) gel tedavi edeyim senin senin ilacın bende:):)

Geçen hafta kaan hocaya gitmiştik özellikle sordum hocam bi arkadaş vitamin desteği aldıktan sonra çıkış olmuş dedi olabilir mümkün dedi...
Bak goruyomusın madem mumkun nıye hıc vıtamınlere onem vermıyo bu doktorlar anlamıyorum,bız kendomız baktırmasak belkı yıllarca ugrasacaktık

kizlar merhaba nasilsiniz..uzun zamandir yazmiyordum daha dogrusu yazmak gelmiyodu icimden..beni gecen yildan hatirlayanlar olur..ama takip ediyorum aramizda mutlu haberler alan alamayanlarimiz var..Rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin insallah..kizlar uzun zamandir kafam o kadar karisik ki..yazin tedavi olduk cok sukur her sey yolunda bebegim geliyor derken dusuk yaptim..agir bi sinavdan gectik..hem maddi hem manevi hala onun izlerini tasiyoruz..simdi esim yazin tekrar deneyelim diyo ama durumumuz ortada maddi olarak hic imkanimiz yok kredi cekelim diyo ama odeyecek durumumuz oldugunu hic sanmiyorum..simdi kizlar bana bi akil verin duygusal davranip sıkıntıyı goze almali miyim yoksa mantikla yaklasip durumumuz biraz duzeldikten sonra mi denemeliyim..kusura bakmayin uzun yazdim ama isin icinden cikamiyorum bi turlu gece gunduz aklimda
Dondurulmuşlarınız mı var canım yoksa eşin tekrar tese mi olcak ?bence kendinizi çok zorlamayın biraz toparlanın bu defada başka sıkıntılar yaşamayın canım...

Bak goruyomusın madem mumkun nıye hıc vıtamınlere onem vermıyo bu doktorlar anlamıyorum,bız kendomız baktırmasak belkı yıllarca ugrasacaktık
aynen canım bu site bu yüzden faydalı umuzsuzluğa yer yok birbirizle paylaşımlarımız desteklerimiz var şükür belki bizde işe yaramıcak ama olsun denemekte fayda var...

Canım azospermi sebebiniz neydi ona göre belki bizlerle aynı ise bizim ilaçlardan önerebiliriz veya iğne falan lazımsa fazladan verebilirim size pregnyl chorimon gibi

Dondurulmuşlarınız mı var canım yoksa eşin tekrar tese mi olcak ?bence kendinizi çok zorlamayın biraz toparlanın bu defada başka sıkıntılar yaşamayın canım...
dondurulmus spermlerimiz var canim bende oyle dusunuyorum ama esim bu durumu inada bindirdi..bu yil olmazsa seneye de ben istemiyorum diyo ne yapacagimi sadirdim

Canım azospermi sebebiniz neydi ona göre belki bizlerle aynı ise bizim ilaçlardan önerebiliriz veya iğne falan lazımsa fazladan verebilirim size pregnyl chorimon gibi
canim kucukken oldugu testis indirme ameliyati sirasinda sperm cikis yeri deforme olmus sperm var cok sukur ama disari cikamiyo

aynen canım bu site bu yüzden faydalı umuzsuzluğa yer yok birbirizle paylaşımlarımız desteklerimiz var şükür belki bizde işe yaramıcak ama olsun denemekte fayda var...
Tabıkıde oyle canım bızde bır cok seyı bırdan ogrendık ozellıkle vıtamlerı seylıyorumkı baktırın bellımı olur belkı sızdede ıse yarar ben arastırdım vıtamınler cok onemlıymıs ozellıkle D vıtamını

canim kucukken oldugu testis indirme ameliyati sirasinda sperm cikis yeri deforme olmus sperm var cok sukur ama disari cikamiyo
Him anladım canim o zaman biraz kendinizi toparlayın bu arada faydalı yiyecek içecekleri tuketin maddi acidanda toplamış olursunuz iyice arastirma yapın sonra tüp bebeğe geçersiniz ne demişler geç olsun güç olmasin

Canım bişey merakettimde benim eşimse 12 yaşında indirme ameliyatından dola azosperm bizin sperm çıkış yeri deforma olmuş dedinya nasıl anladınız acaba öyle olduğunu ameliyat sırasındamı anlaşıldı keşke bizdede öyle olsa :)

Canım bişey merakettimde benim eşimse 12 yaşında indirme ameliyatından dola azosperm bizin sperm çıkış yeri deforma olmuş dedinya nasıl anladınız acaba öyle olduğunu ameliyat sırasındamı anlaşıldı keşke bizdede öyle olsa :)
evet canim dr umuz teseden sonra boyle aciklama yapti.esin tese olmadi sanirim insallah sizinde boyle olur cikar bol bol spermleriniz

sen kendini tedavi ettin mide burda insanlara ilaç veriyorsun. senin çözüldümü azospermin. çocuklarınmı oldu boy boy. bu neyin özgüveni acaba

sen kendini tedavi ettin mide burda insanlara ilaç veriyorsun. senin çözüldümü azospermin. çocuklarınmı oldu boy boy. bu neyin özgüveni acaba
Kafanin basmadigi kesin agzinla konus ben burda ihtiyaci olana elimde fazla olan ilaclardan veriyorum ben burda senlemi muhatab oldum çok oldun sen neyin kafasını yaşıyorsun söyle yada ne kullandinsa şöyle bizde alalım belli kafan güZel senin sana burda laf edenmi oldu sana bişey soylerim yeri değil burası muhatabım senmisin ki sanami diyen oldu neyse haddini bilde konuş son uyarim sana seviyene inmem merak etme

Canim gecmis olsun bitanem rabbim sabir versin. Sadece acını paylaşıyorum iki evladını kaybetmiş biri olarak. Maddiyatı bilmem ama psikolojik olarak hazır ol derim. Rabbim maddi olarak da yardım etsin ins ne diyim

Back
X