N
nevraergin
e cevaptır !!
1-sanırım çok bunaldığın bir anda yazdığın serzenişte bulunduğun bir ana denk gelmiş bu talihsiz yazın,,
2-buradaki insanların hepsi fahri doktor sayılacak kadar biliyorlar gerçekleri :) ama birinin unutmaya çalıştığı ,mücadele etmeye çalıştığı bi konuyu dan diye söylerken 10 kez düşünüp 1 kez söylemek lazım
3- açık sözlülükle patavatsızlıklık arasında incecik bir çizgi var onu ayarlayamıyorsan mesleğinin ne olduğu hiç önemli değil
4- bahsettiğin konunun şundan hiç bir farkı yok ! düşün ki yoğunbakımda yatan bi yakının var ,,ve çaresiz bekliyorsun ,,ama içten içe biliyorsun ne olacağını,, ve ben gelip sana boşuna ümitlenme ölecek diyorum !!
HERKES GERÇEKLERİ DUYMAKTAN HOŞLANMAYABİLİR,, HELE DE BU GERÇEKLERLE ÖNCE YÜZLEŞMİŞ, SONRA SİNDİRMİŞ,,SONRA ÜMİT ETMEYİ ÖĞRENMİŞ, ÖNCE ALLAHTAN, SONRA DUALARDAN, SONRA DOKTORLARDAN YAVAŞ YAVAŞ UFACIK BİR ÜMİDİN PEŞİNE TAKILIP BU YOLA GİRMİŞ İNSANLAR HİÇ HOŞLANMAZLAR !!
ÖZÜR DİLEMEK ERDEMDENDİR DERLER,,KALDI Kİ ÖZÜR DİLEMEK RUHU DİNLENDİRİR HUZUR VERİR..
YAZDIĞIN YAZI İSTEMEDEN DE OLSA ÇOK İNSANI KIRMIŞ GEÇİRMİŞ BURDA ,,
UFAK BİR NOT : GERÇEKLERLE HAYATTA YÜZLEŞTİĞİMİZ İÇİN BURADA TESELLİ BULUYORUZ .BAZEN SAATLERCE BİZİM DURUMUMUZDA OLAN BİRİNİ OKUMAK İÇİN SEARCH BUTONUNU AŞINDIRIYORUZ.ONUN İÇİN ÜMİDE İHTİYACIN VARSA GEL VERELİM TESELLİ BULALIM AMA YOK BEN GERÇEKLERİ SÖYLERİM DİYORSAN BİZ DUYMAZSAK İYİ OLUR.