• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bende esime cobancokerten iciriyorm aksamlari bir defa sen nasil yapiyosn
Çobançökerten bitti bizim ama sabah kahvaltıdan sonra kaynayan suya 1 tk atıosun 6 dk demleniyo akşamda aynen yemekten 2 saat sonra
Arısütübal polen propolis sabahları, e vitamini, Q10 ,, kırkkilit çayı ,, balın içinde maca çakşır zencefil koydum bir de sabah akşam onu yiyoo :)) aslında azgın teke otu varmış çok iyi diyolar onu da koyacaktım ama tırstım dikkatli kullanılması gerekiyomuş tansiyon sıkıntısı falan yapıomuş güvenemedim diğer adı da epimedium belki duymuşsundur
Tabi haftada 2 kez nohut yediriyorum en az 2 kez avakado salatası liste öyle uzuyooo gidiyo :))) bir de yatmadan incir çekirdeği yağı içioo ayyyy garibim ya ben yazarken yoruldum gık demeden içio canımın içi :(

Çobançökerten bitti bizim ama sabah kahvaltıdan sonra kaynayan suya 1 tk atıosun 6 dk demleniyo akşamda aynen yemekten 2 saat sonra
Arısütübal polen propolis sabahları, e vitamini, Q10 ,, kırkkilit çayı ,, balın içinde maca çakşır zencefil koydum bir de sabah akşam onu yiyoo :)) aslında azgın teke otu varmış çok iyi diyolar onu da koyacaktım ama tırstım dikkatli kullanılması gerekiyomuş tansiyon sıkıntısı falan yapıomuş güvenemedim diğer adı da epimedium belki duymuşsundur
Tabi haftada 2 kez nohut yediriyorum en az 2 kez avakado salatası liste öyle uzuyooo gidiyo :))) bir de yatmadan incir çekirdeği yağı içioo ayyyy garibim ya ben yazarken yoruldum gık demeden içio canımın içi :(
canim kendimi gordum sanki gik demedn iciyo diince.allah eslerimizdende razi olsun ne esler var doktora gitmiyo tedavi istemiyor kaldiki bu kadar bunca seyi kullansin.liste okdr cok doluki yemek yemeye yer kalmiyo.cogununda tadi gercekten dedgn gibi cok kotu.allahim emeklerimizn karsilgni alirz.hepimize sifa olsun insaallah..

canim kendimi gordum sanki gik demedn iciyo diince.allah eslerimizdende razi olsun ne esler var doktora gitmiyo tedavi istemiyor kaldiki bu kadar bunca seyi kullansin.liste okdr cok doluki yemek yemeye yer kalmiyo.cogununda tadi gercekten dedgn gibi cok kotu.allahim emeklerimizn karsilgni alirz.hepimize sifa olsun insaallah..
amin canım inşallah cümlemizin kucaklarını doldursun inşallah,,

canım bizim ki azo değil taneyle (30-40 motil gibi ) de olsa çıkıyor Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Taneyle çıkınca da adı azosperm oluyor arkadaşım 30-40 çok çok az bunun nedeni ne acaba diye soruyor arkadaş

Nevraergin doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.ben seni anladım.çok ümitlenmeyin uğraşın deneyin ama ümitlenmeyin diyorsun.allahtan ümit kesilmez tabiki de.mucizeler de bizim için ama çok ümitlenmeyelim yıkımı daha çok oluyor.savaş mı sonuna kadar tabiki.

Bak sonunda azospermi yazıyor.sağol açıklama için cnım.hepimiz aynı dırumdayız işte.allahım kucağımızı boş bırakmasın.

Canım siizn ilk sıfırmıydı bide siz test verince azospermi yazıyo yoksa başka bişey mi?
yok canım testte oligoastenoteratozoospermi yazıyo menide çok az sperm olma durumu canım bizim bu kürleri kullanmadan yıkama öncesi hiç sperm görülmüyodu yıkama işleminden sonra 30-40 tane çıkıyodu bu şekilde ilk denemeyi yaptık olmadı ,, kürlerle beraber test yaptırdık yine bu sefer yıkama öncesi 1 tane çıktı yıkama sonrası sayı 50 oldu ,,çok büyük rakamlar değil ama kürlere başlayalı 15 gün olmuştu şu an 2 ay oldu ,,ibrenin yukarı gitmesi mutlu etti beni.

Bak sonunda azospermi yazıyor.sağol açıklama için cnım.hepimiz aynı dırumdayız işte.allahım kucağımızı boş bırakmasın.
evet hepimizin kaderi tüp bebek Rabbim çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın inşallah,,100 milyon sperm var diyolar tüple bilmemkaç senedir olmuyo hiç sperm yok diyolar normal oluveriyo bi yerden sonrası teslimiyet Rabbim hayırlısını bilir.

Arkadaslar bazen insanin ici daraliyo. Bu siir o kadar icime su seprdi ki

Cok guzel ýa gozyaslarim sel oldu.Allah çabalarımızı bosa cikarmasin saglikli ömürlü bebisler nasip etsin Allahim sana yalvariyorum hayırlısı ise dualarimizi kabul et

Back
X