• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar kıZlar bugün eşim in patoloji sonucu geldi ve sertoli celly sendromu yazıyor. Ayrıca lım 15 testi 98 sizce umutunuz var mı. Kaan hocanın hastasıyız. Bu sendromlu olup bu savaşı kazan var mı

canım raporda elonge spermatid çıktığı anlaşılıyor sperm evreniz ortalama 5. Evre sayılır. Çok iyi bi gelişme yakında sperm çıkışı olabilir Allah'ın izni ile.. Sizin adınıza sevindim

Esim gectigimiz haziranda tese oldu bulunamadi lim 15 182 geldi bizde suan menogon kullaniyor ama fish testinde haploid goremedik henuz ama bize certolly cell gibi bi tani konulmadi patoloji sonucumuz da yok alinan orneklerle lim 15 yapildi kaan aydosun hastasi esim

İyi akşamlar kıZlar bugün eşim in patoloji sonucu geldi ve sertoli celly sendromu yazıyor. Ayrıca lım 15 testi 98 sizce umutunuz var mı. Kaan hocanın hastasıyız. Bu sendromlu olup bu savaşı kazan var mı
canim benimde esim 2014 te mikrotese oldu kaan aydos.sertoliydi.hatta lim 15 testi

Screenshot_2016-01-28-21-21-51.webp spermiogram testimizi yorumlayan bilirmisiniz rica etsem

Eki Görüntüle 1757537 spermiogram testimizi yorumlayan bilirmisiniz rica etsem
Canim sayilar artik bir anlam ifade etmiyor, önemli olan elonge spermatidi görmüş olmanız, çünkü oradaki yüzbinler içinden ancak belki de 50-100 spermle başlayacaksınız başarıya. Allah korusun elongeden aşağı düşerse veya sperm çıkarsa anlam taşır. yakin zamanda spermler çıkar inşallah. Ama siz çok sık analiz yaptiriyorsunuz galiba 3 gün once de vermistin sanırım. iki sonuca da bakan arif hoca mi? Detayli bakan başka yer var mi arif bey dışında.?

Canim sayilar artik bir anlam ifade etmiyor, önemli olan elonge spermatidi görmüş olmanız, çünkü oradaki yüzbinler içinden ancak belki de 50-100 spermle başlayacaksınız başarıya. Allah korusun elongeden aşağı düşerse veya sperm çıkarsa anlam taşır. yakin zamanda spermler çıkar inşallah. Ama siz çok sık analiz yaptiriyorsunuz galiba 3 gün once de vermistin sanırım. iki sonuca da bakan arif hoca mi? Detayli bakan başka yer var mi arif bey dışında.?
3 gun once ki ni arif bey yapmıştı doktorumuz celalettin bey burada yaptirmamizi istedi tekrar o yüzden yaptırdık 4 ay önce elonge hiç yoktu sanırım iyiye gidiyor

3 gun once ki ni arif bey yapmıştı doktorumuz celalettin bey burada yaptirmamizi istedi tekrar o yüzden yaptırdık 4 ay önce elonge hiç yoktu sanırım iyiye gidiyor
Nerede canim? Arif bey dışında bu kadar detaylı bakan yer varsa burada paylaşmak iyi olur.

Kızlar ben şoktaýım çıldıtmak üzereyim dün tup bebek doktoruyla ön görüşme yapmaya gittim eşimin son sonucunu götürdüm adam tese gerekebilir dedi Üroloji doktoru tedavi vermişti tedavi sonrası test yapmadık dedim yapın ona göre konuşuruz dedi ben ani olmasın diye şimdiden söylüyorum tese gerekebilir dedi tedaviye başlamadan önce ben de ilaç verecem 3 ay kullanacak sonra karar verecez dedi

Son düzenleme:
Kızlar ben şoktaýım çıldıtmak üzereyim dün tup bebek doktoruyla ön görüşme yapmaya gittim eşimin son sonucunu götürdüm adam tese gerekebilir dedi Üroloji doktoru tedavi vermişti tedavi sonrası test yapmadık dedim yapın ona göre konuşuruz dedi ben ani olmasın diye şimdiden söylüyorum tese gerekebilir dedi tedaviye başlamadan önce ben de ilaç verecem 3 ay kullanacak sonra karar verecez dedi
Canimm doktorunuz kim bilmiyorum. Siz takviyeler kullaniyodunz dimi en son ne zaman test yapildi. Bence bi test yaptirin sayi ve kalite artmistir bilemeyiz. Doktorunuz temkinli konuşmuş uzulme canim. Cok sukur cikisiniz devam ediyor. Oyuzden takviyelere yedirdiklerine onem goster. InsaAllah hic gerek kalmaz

Canimm doktorunuz kim bilmiyorum. Siz takviyeler kullaniyodunz dimi en son ne zaman test yapildi. Bence bi test yaptirin sayi ve kalite artmistir bilemeyiz. Doktorunuz temkinli konuşmuş uzulme canim. Cok sukur cikisiniz devam ediyor. Oyuzden takviyelere yedirdiklerine onem goster. InsaAllah hic gerek kalmaz
Ya canim en son Ağustos ayında yaptırdık tedavi verdi tedavi sonrası yapmadı bu dr 3 çeşit ilaç yazdı promotil kullanıyorz diyince ilaç vermedi devam etsin zaten yaza rahim filmi çekilecek dedi senin 2 ay dinlenmen gerekecek o zaman eşin vereceğim ilaçları kullanır tedavi sonrası yine test yapsın dedi inşallah kaliteli sperm elde edersek ihtiyaç kalmaz dedi ama ne bileyim bir an şok oldum çok sevinmiştim teseye ihtiyaç kalmayacak diye belki de kalmaz :KK43:ne bileyim kafamda deli sorular :KK43:allahtan şimdi söyledi dedi şimdiden söylüyorum o an şok olmayın diye o_Oartık test yapana kadar sürekli kafam da sorular olacak :KK47:herşey için hayırlısı bu arada hergün sabah akşam ceviz kuru üzüm kuru incire başladım eşime veriyorum fındık ta çok iyiymiş :KK17:rabbim yardımcımız olsun hepimizin emeklerinizin karşılığını alırız inşallah hepimiz

Back
X