- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Canım hiç stres yapma hersey güzel olsun ins bende tüp benek yaptırdım geçen ay hersey çok güzeldi tutunmus kana karışmış bebeim ama onuncu gün kAnamayla attı vucudum biras dinledikten snra tekrar deniycem eşimden normal yolla onbeş sperm çıktı onlarla yaptık yani ins olacak Nerede yaptıricam siniz tüp bebeği sen sağlıklı Beslen yumurtalar için bol bol su iç süt yoğurt et transfdn snra balık ye bol bol hosaf iç kabiz olmamak icin anii hareket yapma böyle canım yat hep ama arada kalkıp gez evde çünkü kan dolaşımı için ben kabak çekirdeği ve ananas yemiatim iyi geliomus hakkınizda hayırlısı ınsss olumlu olur ins sMerhaba arkadaşlar kısmetse inşallah bu ay tedavimiz başlıyor on gün sonra yumurta baskılanmak için Bi bant verdi doktorum ona başlıyorum zaten banttan 2-3 gün sonra da adetim başlıyor. Yani anlayacağınız şubat ın son haftası eşim microtese olacak. Lütfen dua edin bize. İlk microtesemiz ve yaşım da artık 32 sayılır. Ayrıca stresten mi bilmiyorum yumurtalarımda sorun oluşmuş bu 2 yılda. Bunca olumsuzluğa karşı umutsuz değilim. Allah'ıma sığınıyorum. O herşeyin en iyisini bilir.
très yapmamaya çalış olumlu düşün pozitif lik en önemlisi